Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 9

• 63 260
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Гледах го, страхотен репортаж!

# 256
  • софия
Изгледах Репортерите. Много приятен.

# 257
Едно красиво място на 1500 м височина

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:53 от queenn

# 258
Кой язовир е? Доспат или Широка поляна? Май само те са на такава височина. Много хубаво и романтично място. Достъпни ли са всеки тези къщички?

# 259
Кой язовир е? Доспат или Широка поляна? Май само те са на такава височина. Много хубаво и романтично място. Достъпни ли са всеки тези къщички?
Голям Беглик Simple Smile За къщичките не мога да кажа, само сме хапвали там.

# 260
  • Пловдив
Това е голям Беглик, ние ходим четири години на къщичките. Снимките ваши ли са, че първата поразително прилича на една от моя мъж?

# 261
Това е голям Беглик, ние ходим четири години на къщичките. Снимките ваши ли са, че първата поразително прилича на една от моя мъж?
Има ли нещо за тях в мрежата?

# 262
Там, ако не се лъжа, се организират детските лагери на Байкария.
Да питам - мислим две нощувки около язовир Доспат да направим - какво в района може да се види, къде да се разходим? После продължаваме към Ягодина за още две..

# 263
Около яз. Доспат - от страната на Сърница високо има панорамна площадка, наречена Стената. От нея се открива много красива панорама към язовира и градчето. Има покрито място с маси и пейки и огнище.
Ето снимки и описание къде почиваме миналата година на язовира и какво видяхме:
https://skitnik.beautybg.info/2020/08/31/на-язовир-доспат/

# 264
  • Пловдив
Аз ги открих като търсех лагер на сина ми преди време в Байкария. Писала съм назад в темите май, но пак ще разкажа. Стаите са двойки и торйки и една четворка мисля, с дървени легла и по една масичка. Има само осветление, една крушка, колкото да легнеш вечер. Иначе друг ток няма, котакти само на едн беседка в средата, в която се и готви-има скари на ток, въглища, газ и дърва. Тоалетните са компостни / мисля че така се казва, с трици/, вода в средата на една чешма, и една баня с бойлер на дърва. Кухня, в която готвят определени три ястия примерно за деня, има бира, кафе и чай. Всичко е съобразено с лагерниците, за тях се готви-вие си поръчвате към тяхните порции ако искате. Те си мият колелата, вие изчаквате ред. Обикновено за тях се пали и бойлера, но мое да си поискате и за вас. Та това са-полеви условия, но мястото ....не мога да го сравня с никое друго-тишина, уединение и хармония с природата.
Може да  се настаните и на палатки на самата поляна.

# 265
Много благодаря. Включвам дяволската екопътека и стената над яз. Доспат:) достатъчно е за два дни, смятам:)

# 266
Много благодаря. Включвам дяволската екопътека и стената над яз. Доспат:) достатъчно е за два дни, смятам:)
Дяволската пътека е добре да е в деня, когато вечерта ще спите в Ягодина, защото тя е по-близо до селото, отколкото от Сърница.

# 267
Голям Беглик e защитен по Натура 2000, за това ми е любимо място и ходя доста, защото е забранено да се строи и бетонира, там редко има вили, битово е, само  от времето на соца тук там каквото е останало, но има каравани и кемпери много лятото и не може си намериш място, аз ходя кога на палатка и на тези вили на снимката да карам кану, но е трудно да се вредиш, повече е за детски лагери.  Пътя до там е лош и се радвам че е така за да не ходят всякакви индивиди, защото ще съсипят райската тишина и спокойствие

П.С  viara_iv ЗАЩО ИЗДАВАШ ДЕВСТВЕНИТЕ МЕСТА С ТОЛКОВА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ!! 😊

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 16:35 от queenn

# 268
Viara_iv, започвам да подозирам, че мъжът ти пише тук под прикритие😀
Бъди нащрек😀

# 269
Viara_iv, започвам да подозирам, че мъжът ти пише тук под прикритие😀
Бъди нащрек😀

ТЦ ТЦ, Леле колко сте солидарни само, споко не е мъжът и, снимките от високо са от дрон и може би са негови защото и аз съм  от онзи сайт и споделяме снимки, другите от земята са мои, онзи ден се върнах от там

Ето още видео от тубата и снимки от дрон, просто красотата е магическа за това я качвам

https://www.youtube.com/watch?v=Caw6DPaqH58

https://www.youtube.com/watch?v=_0M5rByDbEs

Общи условия

Активация на акаунт