Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 9

• 63 160
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
  • Троян
Аз съм в чуденка кой хотел да избера- Орфей или Камелия 🙄 Другият месец се очертава пътуване до Пампорово и не мога да се реша. Някакви насоки от по-за познатите с базата и храната в двата хотела?

# 616
Включвам се и аз с въпрос. Ще ходим с малката на 11 месеца на Смолянски езера за 5 дни. Вече сме били с нея по екопътеки - Дяволска, както и други покрай Сърница , бях писала по- напред в темата.
Освен Невястата и Каньона на Водопадите, бихте ли препоръчали някоя друга екопътека, която си заслужава?
Екопътека Струилица.

# 617
  • Варна
Включвам се и аз с въпрос. Ще ходим с малката на 11 месеца на Смолянски езера за 5 дни. Вече сме били с нея по екопътеки - Дяволска, както и други покрай Сърница , бях писала по- напред в темата.
Освен Невястата и Каньона на Водопадите, бихте ли препоръчали някоя друга екопътека, която си заслужава?
Екопътека Струилица.

Може да посетите и Момчиловата крепост. За там също си трябва вървене. Също така от Момчиловци тръгва друга еко-пътека - Здраве(ц). Точно по нея не сме ходили, защото не остана време, но ни я бяха препоръчали.

# 618
  • Пловдив
Екопътека Струилица.

Там бяхме вече, по време на престоя ни в Сърница. Страхотна е наистина!

# 619
Здравейте, някой случайно да знае как се казват вилите над хотел Сиа и Вип комплекса на яз.Доспат, Сърница? Много симпатични отвън вили на 2 етажа, всеки етаж с отделен вход и с изградено барбекю на терасата. Нямаше табела с името им, а само видяхме надпис на първата към пътя- вила 1.

# 620
Здравейте! Имам питане към тези от вас, които сте почивали в хотел Камелия - Пампорово. Непосредствената близост на лифта до хотела отрази ли се по някакъв начин на почивката ви? Шум, скърцане и пр. Четох и тук, и в Гугъл, и в Букинг отзиви и не срещнах коментари по този въпрос.
Благодаря!

# 621
Не.  Той не работи през нощта, а през деня изобщо не съм го чувала.

# 622
Точно тази сутрин и аз попитах колежката си, която преди 2-3 години беше на почивка в Камелия за шум от лифта. Тя също потвърди, че никакъв шум няма, даже ме посъветва да настоявам за апартамент към лифта и кулата, гледката била много хубава.

# 623
  • Варна
Били сме и в Орфей и в Камелия. Хареса ни и на двете места. В Камелия базата е по-добра, по-нови и чисто е, храната е добра. В Орфей пък има повече активност и за деца и за възрастни, а храната е превъзходна и много разнообразна. У двете места бих препоръчала, май не помогнах много в избора ви Simple Smile

# 624
  • При елфите ...
Скрит текст:
Екопътека Струилица.
.  

Може ли да споделите повече подробности около престоя ви в Сърница... къде бяхте отседнали, каква беше програмата ви... какво посетихте, къде хапвахте... и други полезни неща... Simple Smile

# 625
И аз съм била и в двата хотела. За лятото предпочитам Камелия.

# 626
  • Троян
Отвсякъде чувам предимно положителни коментари и за двата хотела,което прави изборът ми доста труден. По-скоро мен ме интересуват външните части-да има приятна градина,да може човек да хапне нещо или да изпие едно кафе на въздух с хубава гледка. Детето ще е на състезание по Роженските поляни, така че активности  няма да търся, по-скоро басейн и почивка на открито.

# 627
  • Монтана
Отвсякъде чувам предимно положителни коментари и за двата хотела,което прави изборът ми доста труден. По-скоро мен ме интересуват външните части-да има приятна градина,да може човек да хапне нещо или да изпие едно кафе на въздух с хубава гледка. Детето ще е на състезание по Роженските поляни, така че активности  няма да търся, по-скоро басейн и почивка на открито.
Според мен за вас ще е по добре в Камелия. Ние ходим в Орфей точно заради детето и активностите. В Орфей децата са много.

# 628
  • Пловдив
Щом е за градина, препоръчвам Камелия. Като че ли и гледката беше по-добра

# 629
  • Пловдив
Скрит текст:
Екопътека Струилица.
.  

Може ли да споделите повече подробности около престоя ви в Сърница... къде бяхте отседнали, каква беше програмата ви... какво посетихте, къде хапвахте... и други полезни неща... Simple Smile

Ние бяхме във ваканционно селище Орлино и останахме много доволни, наоколо нямаше много хора и това беше важно за нас. В другата част на язовира къщите за гости са буквално една до друга, но там беше много спокойно / бяхме май месец/.
Не сме яли навън, готвехме си в къщата и не мога да препоръчам ресторанти.
Ние обикаляхме по еко пътеките в региона или просто си стояхме в къщата на двора , като изкарахме така 2 седмици . Бяхме с бебе на 8 месеца.
Еко пътека Стената, еко пътека Струилица , дяволска еко пътека, водопад Късак. Не отидохме до пещерите, заради детето, по същата причина не отидохме до Орлово око, но тези места наблизо и може да се посетят, ако сте в Сърница.

Общи условия

Активация на акаунт