Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 022
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Някой получи ли вече мострата от Нотино?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 10:39 от Ellinor*

# 151
Днес дойде дългоочакваната поръчка от brasty.bg - Aramis Tobacco Reserve.

Плюс за тях все още няма от мен, поръчано е на 17.09 и дойде на 24.09 - за мен 7 дни са много, отделно тромавата им система за поръчки, пишеш доставка до офис на куриер, а няма адресите на куриерите.
Трябваше отделно да се обаждам и да уточнавяме къде да дойде и т.н.

Ароматът обаче е друго нещо, мъжки тютюн с умерена сладост. Много добре балансиран аромат.  Щастлив съм Simple Smile

# 152
Момичета, може ли няколко снимки на кутия на Коко Мадмоазел-класическия, не интенз /на лични-да не спамим тук/.Благодаря!

# 153
  • Пловдив
Момичета, може ли няколко снимки на кутия на Коко Мадмоазел-класическия, не интенз /на лични-да не спамим тук/.Благодаря!
Пуснах ти на вайбъра👌🏻

# 154
  • София
Скрит текст:

Плюс за тях все още няма от мен, поръчано е на 17.09 и дойде на 24.09 - за мен 7 дни са много, отделно тромавата им система за поръчки, пишеш доставка до офис на куриер, а няма адресите на куриерите.

Ароматът обаче е друго нещо, мъжки тютюн с умерена сладост. Много добре балансиран аромат.  Щастлив съм Simple Smile

Milen™ - Сега прочетох, че официално е спрян този парфюм, така че може да го броиш за  двойна находка.

# 155
alethea,  stasha_s, благодаря ви!
Странно аз не видях да има опция до офис, сега ще се надявам да съм си вкъщи, когато пристигнат. Grinning

# 156
Скрит текст:

Ароматът обаче е друго нещо, мъжки тютюн с умерена сладост. Много добре балансиран аромат.  Щастлив съм Simple Smile

Milen™ - Сега прочетох, че официално е спрян този парфюм, така че може да го броиш за  двойна находка.

Точно Deetron, и от Estee Lauder потвърждават същото, но нали разбираш, че на пазара има много търговци, които чакат точно този момент. С думи две, очакваме следваща цена над 100лв. Simple Smile

# 157
  • София
Пак не ми се обадиха от Елинор, да ми кажат, че поръчката си е там. Joy
Аз звъннах и си питах, ама....

# 158
Milen™, честита придобивка - аз уж следя за парфюма и пак съм го изтървал. Надявам се да заредят отново и този път да се докопам до една бройка.

# 159
На мен от Парфюми шоп ми звъннаха да кажат, че дават само по 1 мостра от вид /шанелчето бях заявила 2бр/, и че утре са при мен.

# 160
На мен от Парфюми шоп ми звъннаха да кажат, че дават само по 1 мостра от вид /шанелчето бях заявила 2бр/, и че утре са при мен.
Изпращат безплатна мостра към направена поръчка или от новообявените мостри по 5 лв. може да поръчаш само 1 бр.?
Аз чакам от Нотино поръчка, но е за другата тема (Джени Глоу).

# 161
Скрит текст:
Изпращат безплатна мостра към направена поръчка или от новообявените мостри по 5 лв. може да поръчаш само 1 бр.?
Аз чакам от Нотино поръчка, но е за другата тема (Джени Глоу).
https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html
Скрол надолу
От мострите по 5лв можеш да поръчаш само по 1бр.-пише си го.
Благодаря за коментарите за Le Parfum Essentiel,  за сега ще се въздържа, но ще следя за още мнения.

# 162
Пак съм аз с моята поръчка на мостри от Parfumi-shop.
Току-що звъннаха да ме попитат кой ден ще ми е удобно да ми я доставят.
Успокоих се и в същото време много хубаво ми стана, за това ги поздравявам и имат един голям + от мен.

# 163
  • Пловдив
Безплатната мостра от Нотино също нямам вест още😒

# 164
Milen™, честита придобивка - аз уж следя за парфюма и пак съм го изтървал. Надявам се да заредят отново и този път да се докопам до една бройка.

Благодаря Valeri Cirilov Simple Smile, заслужаваше си чакането. Аз също изпуснах първата вълна, но после пак заредиха, предполагам до месец ще има, въпреки че този парфюм вече е спрян от производство. Ако видя някъде, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт