Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 132
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • при морето
mimoza,безкрайно ти благодаря,но явно няма да стане поръчката,щото... било само за София.

# 226
Здравейте, момичета. Не съм много наясно с добрите оферти. Много искам Скандал. Като че ли най-добра е цената му в парфимо, има ли някакви кодове за там? Благодаря на отзовалите се.

# 227
  • До сърцето...
Здравейте, момичета. Не съм много наясно с добрите оферти. Много искам Скандал. Като че ли най-добра е цената му в парфимо, има ли някакви кодове за там? Благодаря на отзовалите се.

Пробвай с тези:
Скрит текст:

# 228
  • Балчик
В Мейкъп имаше един брой Инсоленс ЕДТ в старата опаковка 50 мл.  Поръчах, дано да е тя, защото има и отделно в новата. Имате ли наблюдения дали идва това, което е показано, че в някои сайтове не е така?

# 229
Момичета в escentual има ли код ?

# 230
  • Пловдив
Няма код в момента. Допреди няколко дни имаше 25% на парфюми.

# 231
И най-сетне дългоочакваните ми мостри от perfumista пристигнаха. Доволна съм, бяха додта добре опаковани в няколко пакета. Единствено имаше една пропуснала мостричка, все още си нямам и на идея коя е протекла, но количеството на всички изглежда еднакво.

А днес какво да видя, в Дъглъс заредили Byredo. Hushed

EDIT: Добре, че реших да си поръчам мостри, че като гледам на къде вървят нещата - 3 от 4 пробвани са греда.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 12:53 от Anika ❤

# 232
  • Бургас
Ама как сте могли да изкупите почти всичко на Ахава?Stuck Out Tongue Останали са само пет продукта.Anguished  Аз с нова поръчка от Нотино, малко проби и един крем на Кларинс, между другото кремът от серията Hydra-Essentiel е на 61 лв.За справка в Дъглас е стотак.

# 233
  • София
Получих си 20мл Номад от Парфимо. Всичко си е наред, както винаги от там 🔝.

# 234
В Мейкъп имаше един брой Инсоленс ЕДТ в старата опаковка 50 мл.  Поръчах, дано да е тя, защото има и отделно в новата. Имате ли наблюдения дали идва това, което е показано, че в някои сайтове не е така?
Скрит текст:
Мдам, моят си дойде стария вариант, аз на него държах, иначе имаше опция и в новото шише да поръчам с пчелните кутийки тоалетна вода. Даже току-що изхвърлих кутията, че ми заема много място. Беше на примамлива цена от 55 лв., когато поръчвах края на февруари.
Извинявам се за ужасната снимка, но е правена със стар телефон.
Скрит текст:

# 235
  • Балчик
Много благодаря. Днес го пуснаха на 52 лв. Веднага поръчах пак и им писах да анулират този от 69 лв. Бяха бързи и благодариха, че съм им писала. Така или иначе имат опция преглед, ще го видя преди да го платя.
Ако някой го търси, има го още:

# 236
Код за Parfimo има ли актуален?

# 237
  • Sofia
Код за Parfimo има ли актуален?
Малко по-нагоре ги има.

# 238
Има ли спрей? Благодаря.

# 239
  • Балчик
Има ли спрей? Благодаря.
Има и е много сладко бебче, и аз го имам от Парфимо.

Общи условия

Активация на акаунт