Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 017
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Код за parfumi-shop.net е October ( - 5 %)

# 571
  • София
Аз не съвсем по темата, ама да попитам. Grinning Поръчките от ausliebezuduft с коя куриерска фирма идват? Или отиват в пощенски клон?

# 572
  • София
Magicjo, хах, и аз се каня да поръчвам от тях днес. Wink Ако е директна доставка до Бг на цяла бутилка, трябва да е с DHL: To ensure safe transportation for shipments within Europe, we ship insured packages with DHL exclusively.
https://www.ausliebezumduft.de/versand
Само не съм сигурна дали ползват партньор за Бг, например Speedy, или директно DHL ще доставят, предстои да видим. Примерно DPD работят със Спиди за България по спомен.

# 573
Моите поръчки пристигат в пощата и отивам да си ги взема. Никога не са идвали до врата.

# 574
  • София
Много благодаря, Klodilia! Flowers Hibiscus Аз поръчах само мостри. Simple Smile Днес ги помолих да ми изпратят номер на товарителница и ми дадоха такава към Дойче пост, за които четох, че доставят до пощенски клон.
А, значи, че ходя до пощенския клон. Smiley Благодаря, unterdenlinden. Flowers Cherry Blossom

# 575
  • при морето
Ако някой засече някъде на добра цена Serge Lutens Santal Majuscule моля да драсне тук,че отдавна го искам.Също и Daim Blond.

# 576
  • София
Много благодаря, Klodilia! Flowers Hibiscus Аз поръчах само мостри. Simple Smile Днес ги помолих да ми изпратят номер на товарителница и ми дадоха такава към Дойче пост, за които четох, че доставят до пощенски клон.
А, значи, че ходя до пощенския клон. Smiley Благодаря, unterdenlinden. Flowers Cherry Blossom
Да, мостричките са с поща, мислех, че за бутилки говорим. Simple Smile Аз си чакам бутилката до врата, пък да видим какво ще се окаже. Grinning Отдавна не съм поръчвала от тях директно до Бг. Simple Smile

# 577
Аз не съвсем по темата, ама да попитам. Grinning Поръчките от ausliebezuduft с коя куриерска фирма идват? Или отиват в пощенски клон?

Може да пробвате с превозвач.Аз ползвам  Gabieli Wink

# 578
Ако някой засече някъде на добра цена Serge Lutens Santal Majuscule моля да драсне тук,че отдавна го искам.Също и Daim Blond.
Serge Lutens Santal Majuscule  има тук  https://dolce.bg/serge-lutens-santal-majuscule-%D1%83%D0%BD%D0%B … edp-100-ml-164303

# 579
Момичета, гледам че в Нотино има код Face15 за фдт .
Когато сложа в кошницата DW на Estee Lauder , не ми дава да го въведа.
Всъщност написаната в момента цена ли е актуалната и не може да се намалява повече ли ?

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 16:11 от bubanka

# 580
Този код е за козметика за почистване и като кликнеш на банера се вижда за кои неща е.

# 581
И при мен е така на някои неща явно не го хваща кода, защото вече са намалени предполагам, затова се нареждам за код ако някой не му е нужен.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 16:12 от bubanka

# 582
Този код е за козметика за почистване и като кликнеш на банера се вижда за кои неща е.

Не мисля, че е само за козметика .
Като натисна банера и ми излизат много фдт.

# 583
Странното е, че късно снощи ми прие кода за вече намален фдт, а тази сутрин не ми го приема.

# 584
Ако фдт е маркиран с промоция, няма да приеме намаление с кода. Защото виждам, че един от DW серията е маркиран така. Също и ако има отделни цветове на разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт