🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Това ми е необяснимо и до ден днешен-как рокаджия започва да пее чалга. Какъв рокаджия изобщо си бил?! Той и Тома от Мюзик айдъл.
За мен също е необяснимо, но както вече го споменаха ... където са парите, там и те. В тази страна толкова.
Солтарийски и аз го знам от клубовете в Студентски преди ехеее, много отдавна. Засичала съм го и случайно по улици и заведения - приятно момче, симпатяга, винаги дружелюбен и усмихнат. Жалко, че се заби в чалгата, има хубав глас и пееше доста добре.

# 691
  • София
То и уликите, хем казват много, хем няма как точно това да помисли човек - че става дума за любимите му групи. И на Поли миналата седмица това за Тодор Колев беше толкова изсмукано от пръстите, че няма накъде. Някой, който много ги познава и следи би могъл да се сети само.

# 692
Или търсачката ми в ютюб се е бъгнала, или са свалили видеата от сезон 2. Реших пак да чуя първото изпълнение на Змията, от първото участие, не излиза в приложението... искат от сайта на Нова може би само да се гледа?

# 693
  • София

Маскираният певец (26.09.2020) Сезон 2  Епизод 3

още един

Линка може да се пусне във VLC player

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
    трябва  да се инсталира разширението
 Native HLS Playback

# 694
  • София
Или търсачката ми в ютюб се е бъгнала, или са свалили видеата от сезон 2. Реших пак да чуя първото изпълнение на Змията, от първото участие, не излиза в приложението... искат от сайта на Нова може би само да се гледа?

# 695
Да, благодаря, Мари-Мар, тъкмо си помислих, че трябва да се върна да търся назад из темите твоите линкове. Но ми се стори странно, че са изчезнали откъсите само с изпълненията от ютюб...

# 696
  • Кърджали
fenyx във вбокс7 ги има всички изпълнения с уликите.

# 697
Мда, там не се сетих, че директно от приложението на телефона пусках наскоро..
Както и да е, чух го пак и на двете песни, тук-там му се разпознава гласа (на припевите предимно), ама можех да се сетя само, ако го слушах постоянно и през цялото време много внимателно пеенето му сега във формата. За уликите изобщо не ми се гадае, къде ли пък не ще се сетя, че се цитират любими групи.

# 698
Аз пък като стана дума за целувките веднага си помислих за Кис, но оттам нататък с лилавото и другите змии го изпуснах и се сетих само като ги прочетох написани.
Но това никаква улика не е, тези групи са любими на много хора, а и вече никой не свързва Борис с рока и Хазарт, а със Слави и чалгата.

# 699
Ох ,пуснах си записа и Азо ша ма умори с таз Нона Йотова Joy а това с религията  хората ще си помислят за Джизъса.

# 700
  • Ню Йорк
Вече съм напълно убедена, че панелистите знаят кой кой е. Пускат предположения за заблуда. Мнооооого тъпо.

# 701
Гледам Мозъка и някой тук предположи за Иво Сиромахов. Може и да познаете .
Движенията напомнят на него.
Или е някой журналист .

# 702
Хищницата  - Йоана от Х фактор 
https://youtu.be/n8z70ZMntkU?t=4

Мозък с патешка физиономия
Дичката !!

# 703
Мозък с патешка физиономия
Дичката !!
Точно! И даже като извънземна патка, нищо мозъчно няма в него.
Много грозни са костюмите тази година.
Миналата Розата, Гарванът, Пилето, Пчелата - хем пееха хубаво, хем за кеф да ги гледаш.

# 704
Който не гледа аграрното шоу на Слави Трифонов има да се чуди, кои са "звездите" под маските, явно. Чуден сезон. Ако и следващият изпод маската е от този калибър, не виждам защо да си губя времето с това предаване повече.

Общи условия

Активация на акаунт