🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Който не гледа аграрното шоу на Слави Трифонов има да се чуди, кои са "звездите" под маските, явно. Чуден сезон. Ако и следващият изпод маската е от този калибър, не виждам защо да си губя времето с това предаване повече.
Няма как да угодят на всички ни в това отношение. И аз има много известни личности в България, които не знам кои са. Преди време казах нещо за Камелия/фолк певица Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning/ на детето и тя ми каза "коя е тази?". След това като беше в журито на "Гласът на България" вече разбра коя е. Сигурна съм, че и Есил Дюран не знае коя е. А тя е известна и има страхотен глас, талантлива е.
Макарончето ми е много интересно.

# 706
Как съм се смяла снощи на "тъжна патица с вестници", много добро попадение Joy
Сериозно ли да очакваме още хора от екипа на Славчо, ми така не е интересно..
Не че разпознавам някой и се интересувам от улики. Единствено бях сигурна за Лара, и 90 процента за Десислава и Есил. Ориентирам се по гласовете, не мога да ги диря и да ги мисля и разгадавам тези улики.

# 707
  • Испания

Няма как да угодят на всички ни в това отношение. И аз има много известни личности в България, които не знам кои са.

Разбира се. Особено у нас. Все се мрънка, все се недоволства. Това, дали познаваме някого, не е мерило дали и колко е известен той. Гледането е по желание.

Харесват ми маските. Разбира се, някои са ми по-симпатични, други - по-малко. Тази година се много по-неразпознаваеми - нещо, което искахме миналата година. И панелът е в пъти по-добър от миналата година.

# 708
Интересното е, че правят неразпознаваеми иначе разпознаваеми гласове. Уликите винаги са били неясни и подвеждащи.
Важното е шоуто да забавлява в крайна сметка зрителите и като гледам им се получава.

# 709
И аз мисля, че миналата година още в началото имаше доста познати тук в темата. На мен новите маски много ми харесват, а змията ми беше любима и като маска, и като глас, много жалко, че си тръгна толкова скоро. Аз Слави не го харесвам, но Борис Солтарийски-да, Невена също е добра певица и ако тя е булката предполагам, че няма да има повече от “неговите хора”.
Снощи исках да си тръгне книгата, най-вероятно това наистина е Милена.

# 710
  • София
Изобщо не се задълбочавам в уликите. Май само този, който ги пише, си ги разбира 😂
Дано да не продължат да отпадат по-трудните за разпознаване маски. Книгата, Мозъка (на патката с вестниците и аз много се смях), Свещта са ми суууупер скучни и предпочитам те да си заминават.

# 711
  • Испания
Чудесно е, че се самоиронизират. Снощи пак споменаха "кой се крие зад храста" за очите.

# 712
За Невена Цонева не знам, но патешкия Мозък, както казва представителя с розовата коса на милион процента, съм убедена че е Иво Сиромахов. Тези улики само неговия мозък може да ги роди, отделно маниери, поведение, преправяне на глас .. всичко води натам.

# 713
Цитат
Интересното е, че правят неразпознаваеми иначе разпознаваеми гласове. Уликите винаги са били неясни и подвеждащи.
Да,а уж не било така.Уликите са абсолютно неясни.Б.Солтарийски дето не го познавам,не знам и майка му по тези улики дали ще се сети,че това е синът и?Какви рибки,змии и т.н.Само гущери и крокодили липсваха.

# 714
  • Испания
Така и така вече канят хора от екипа на Слави, ще бъде страхотно, ако Маги покани Иво в Капките. Ще разбие всички, но да си заведе и гримьор.

# 715
Ако има още интергалактически звезди от шоуто на Слави Трифонов, предпочитам да отпаднат бързо-бързо, както господинът снощи, и вече да се гледат наистина известни хора. За да напиша тук, че този го познават само двайсет човека, значи достатъчно хора около мен снощи са се чудили, кой е.

За мен Палячи беше Камелия Тодорова, докато панелът не спомена Теди Кацарова и не ме хвърли в размисъл.

# 716
  • Испания

Чудесно е, когато всички се забавляват.

# 717
Май наистина Палячи ще излезе, че е Теди Кацарова.

# 718
  • Sofia
Камелия Тодорова е висока. И според мен е Теди.

# 719
  • Велико Търново
Уликите са абсолютно неясни.Б.Солтарийски дето не го познавам,не знам и майка му по тези улики дали ще се сети,че това е синът и?Какви рибки,змии и т.н.
Вече беше даден отговор на една част от въпроса:
Обича целувки (Kiss), лилавото (Deep Purple), други змии (Whitesnake). Любимецът му е пилот -  Брус Дикинсън, това го разгадаха веднага.
+ това, че е зодия Риби... Четете, хора, четете! Grinning

Всъщност, защо участниците до един трябва да са познати на всички? В темата беше писано няколко пъти, че в американското издание, примерно, е имало много по-неизвестни на широката публика участници. Пък и не е изискване на форма́та, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт