🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 400
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Като скрепиха приятелството и хоп при Халваджиян. Солтарийски ми е неприятен нещо ,хич не ми е интересен и при Слави .
Всичко е за пари . Пуснал е Борето .

# 646
ники сотиров гледаше сякаш му е непознат

Какви очи извади Simple Smile

# 647
  • Варна
Ахахахаха а преди малко лайкнах коментар, че змийчето не е певец.

# 648
Ако беше продължил като с първото изпълнение Солтарийски, щяхме да му се маем още дълго време си мисля. Както правят Книгата и Златният.

# 649
ники сотиров гледаше сякаш му е непознат
И аз не го познах.Не гледам онова шоу.Алекс все пак,дали не е на някакви лекарства?Гледа страшно.

# 650
Азис ми хареса тази вечер, няколко предложения бяха топ, ама какво беше това с Нона Йотова? 😂
Ами личи си че под робата на Книгата е някоя зоза, а тя е баш такава.

# 651
  • София
Аз продължавам да мисля, че отпадат защото децата, които гласуват в такъв тип предавания не знаят песните. Жалко.

# 652
Като скрепиха приятелството и хоп при Халваджиян. Солтарийски ми е неприятен нещо ,хич не ми е интересен и при Слави .
Ами в момента Слави и екипа му са малко в трета глуа, нормално е да пуска хората си малко да трупат средства и да не бъдат забравяни.

# 653
  • Испания
Наистина не вярвах, че хора на Слави ще влязат в това шоу. Явно не на ужким са заровили томахавките...

На 28.10. Слави и Ку-ку бенд участват в шоуто на Рачков в Арена Армеец.

Иво май за Мозъка се спряга

Беше ирония.

# 654
На мен ми е изненадващо Солтарийски да е участник, защото е човек на Слави, докато при Невена е малко по-различно.

# 655
Страшна звезда, дето трябваше с Гугъл да го търся, кой е. Известни в квартала. Ако всичките им участници са такива, няма що.

# 656
  • Испания

Безплатно ли трябва да участва?

# 657
  • Варна
На мен ми е изненадващо Солтарийски да е участник, защото е човек на Слави, докато при Невена е малко по-различно.

Кое й е различното? Ако става дума, че е като победител в риалити, да, но реално и тя при него работи, Венко също.

# 658
Защо и тя е при Слави

# 659
Какво е при нея? Тя е беквокал, част от бенда. След края с Армутлиева е лансирана именно от Слави.

Общи условия

Активация на акаунт