🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ми, аз го знам от преди да участва в Шоуто на Слави. Пееше по клубове, в Студентски град с групата си, рок и метъл. Беше с хубава кърдава коса. Изненадахме се с една приятелка като смени бързо стила, но явно там има пари.

# 661
Страшна звезда, дето трябваше с Гугъл да го търся, кой е. Известни в квартала. Ако всичките им участници са такива, няма що.
Това, че вие не го познавате, не значи, че не е известен. В национален ефир е вече 16 години, има и много песни, които са ставали хитове. Все едно аз, ако не гледам футбол, да кажа "Ама каква звезда е Вальо Михов" примерно. Не може да поканят Лили Иванова, Васил Найденов и Бойко Борисов, които всеки ги знае кои са, в американското са дори много по-треторазрядни и залезли от нашите.

# 662
И как уликите трябваше да ни заведат до Борко?
Иначе вървеше текст отдолу с обяснения кой е, що е, ама не видях да обясняват нещо по уликите.

# 663
На мен ми е изненадващо Солтарийски да е участник, защото е човек на Слави, докато при Невена е малко по-различно.
Няма нищо изненадващо, стиснаха си дланите в името на бизнеса.
А и до колкото знам хората на Славчо са свободни да да си изкарват пари, както искат и където могат.

# 664
Иначе вървеше текст отдолу с обяснения кой е, що е, ама не видях да обясняват нещо по уликите.
Имаше за Iron Maiden, което си е така в действителност.

# 665
Е, това трябва да си му следил, появата, развитието и творчеството на Солтарийски, за да знаеш такива подробности.

(до колко часа в разни ресторанти могат да дънят тъпа чалга да питам, че да знам кога да звънна на 112!?🤬)

# 666
Изглежда е време да зарежа и слушалки, и предположения... докато следях тук изпуснах и чух само края на живото изпълнение на края на предаването, ама нещо различно ми се стори - “гледам и не вярвам на ушите си” май....

# 667
Еее, различно е при Невена. Вярно е, че пее при Слави, но има и участия с името си, докато Борис е навсякъде с бенда. Миналата година Невена беше част от Rock the Opera.

# 668
Жалко, че змията си тръгна. Много ми харесваше гласът му и песните, които подбираше. Явно, защото и по принцип харесвам Солтарийски. Книгата ми е скучна..

# 669
  • София
Познах го Борис Солтарийски още на първия епизод. Много харесвам тази песен на групата му: https://youtu.be/9sRGZ_4Koaw
Исках Книгата да отпадне, не ми е интересна.

# 670
Борко с бенда ли ходи по дискотеките? Едва ли

# 671
Обича целувки (Kiss), лилавото (Deep Purple), други змии (Whitesnake). Любимецът му е пилот -  Брус Дикинсън, това го разгадаха веднага. Уликите от първото предаване с нищо не си ги обяснявам. Пишеше долу, че си е скъсил косата като е почнал да работи в Куку Бенд, но не знам къде е било загатнато това.

# 672
Била съм в кръчма със любезното участие на Борис С. и не пя чалга.

# 673
Обича целувки (Kiss), лилавото (Deep Purple), други змии (Whitesnake). Любимецът му е пилот -  Брус Дикинсън, това го разгадаха веднага. Уликите от първото предаване с нищо не си ги обяснявам. Пишеше долу, че си е скъсил косата като е почнал да работи в Куку Бенд, но не знам къде е било загатнато това.
Дали не се е раздел с косата си като е бил на 26 нямаше ли нещо такова 🤔

# 674
Както и онова за двата брака (не помня какво топно беше във визитката, май две змии, но без златна рибка?) или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт