Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 081
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 195
На Милена ѝ е много трудно да си формулира мислите, представям си какво запъване щеше да има, ако се беше опитала да отговори на Надежда. Та, да, добре, че не се изложи още... Щото е пълен резил юрист да не може да върже две нормални изречения, без да се запъва и да търси подходящите думи сума време.
Милена до такава степен ми падна в очите, че каквото и да направи, не мога да я харесам. По време на управлението на Кустев възропта, че неговите похвати на управляващ били като на сегашните ни управляващи. А точно нейното фермерство се оказа еманация на сегашното ни управление.

# 196
Промото за довечера... Пак женски сеири ще има! Joy

https://fermata.btv.bg/video/videos/dve-vseleni-se-sblaskvat-taz … -vav-fermata.html

# 197
  • Варна
Оф,аман от истерии.
Аз ако съм на мястото, на Борката силиконките ще ядат според положения им труд.

# 198
  • Варна
Оф,аман от истерии.
Аз ако съм на мястото, на Борката силиконките ще ядат според положения им труд.
О, аз мисля, че той добре ще им сипе...

# 199
А дано. Чак гнус ме е да ги гледам тези лигли. Всички работят,те се кълчотят само. Бе я хайде бегом у дома. Там ги правете тия фасони.

# 200
Жанета влезе в предаването със заявка да променя мнението за себе си, не само че няма да го промени, ами даже ще го затвърди.
Такива жени под път и над път, обясняващи - “ама аз не съм такава” - не точно таква си.

# 201
  • София
Бива ли такова нещо-цял епизод с Жанет и накрая Шопски Simple Smile
Надявам се,че тя си тръгва тази седмица и по тази причина е в кадър постоянно,но като ги знам продуцентите-едва ли...
Аз ли греша или миналата година имаше повече игри?Сега всичко им е наготово,поне да ги юркаха със състезания.
Радвам се за Боби,аз си го заплюх за победител ден първи.Интересно ми е дали ще направи мъжки дуел.

# 202
Аз се надявам Боби да направи женски дуел. И да избере за първи дуелист Жанетка, то и за украшение не става това произведение на.... скалпела.

# 203
Петър едва ли ще се занимава с Жанета, освен ако не е за един път, даже и тогава се съмнявам. То се видя, че тя се разрева, защото той не и обръща внимание, а тя го харесва,  личеше си, че го гледа похотливо, ако беше някой друг едва ли щеше да и пука и да циври. А тя от друга страна е свикнала в живота да има повечето мъже(предимно чичаци с дебели банкови сметки). Играч е Петър, знае как се прави Wink.  Повечето пилоти почват от 2к до към 6-7к, така че има пари и да я издържа, имайки предвид, че той може също да си намери жена да го издържа, все пак компенсира с други неща.

# 204
  • София
Притрябвало му е на Петър да издържа точно Жанета.
Ако ще издържа някого, то поне ще е жена с повече класа от нея. Кой уважаващ себе си мъж ще се покаже публично с Жанета?

# 205
Доста време отделят тази седмица на Жанета и се надявам тя да е следващия отпаднал. Много смесени чувства ми носи това момиче - от една страна изпитвам органическа непоносимост към хора, които стоят и спят докато другите се трудят. От друга обаче после изпитах леко съжаление към нея. Боби не я направи отговорник (или каквато там им беше длъжността), защото много знае и разбира, според мен беше иронично колкото да свърши някаква работа без да оплеска нещо сериозно. Мъжете, които тя “контролираше” си знаеха отлично работата и тя щеше да си върви с или без нейна намеса. Което ме навежда на мисълта, че ще я избере за ратай, защото реално тя работа по задачите няма. Жанета обаче не се усети, взе да се закача с Петър, който обаче с 2-3 думи я закова. Личи си, че тя си е паднала по него и ѝ е кофти, когато мъжът, когото си е заплюла не отговаря на чувствата ѝ, а и ако наистина в реалния живот излиза с възрастни господа Петър направо е 10/10 за нея. Млад, красив, с добра професия, вероятно финансово обезпечен. Тъпо ѝ стана, но кой ѝ е виновен...

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 13:06 от С.

# 206
То пък този Петър, голямото чудо. Послушахме го и него вчера - използва думи, без да знае значението им и му е трудно да сформира 2 сложни изречения едно след друго.

Няколко пилоти познавам и всичките са леко глупави. Па той и бивш футболист... Жанета си му е баш негов тип.

# 207
Даяна във визитката си каза, че е приключила с последната си връзка. Не ме кефи, че знае, че Йордан е обвързан и продължава да му се натиска. Иначе е много хубава. Гримира ли се или си е 100% натюр според вас?

# 208
  • при късмета

Аз ли греша или миналата година имаше повече игри?Сега всичко им е наготово,поне да ги юркаха със състезания.

Изобщо не грешиш. До сега и фермер се е ставало с победа на дуел, сега е с гласуване. Имаше и битка за имунитет от ратайство и за имунитет от дуел. Сега остана само едната. А с играта с въпросите миналата година май имаше и такива с награди, а не с имунитет, но за това не съм сигурна

Петър ми е симпатичен. Обаче битува някакво мнение, че пилотите трябва да са много умни, това не е задължително. Да, много учат, много практика преди да започнат изобщо да упражняват тази професия, но тези знания са само и единствено в една посока и изобщо не гарантират, че човека е умен като цяло. И в Игри на волята има един пилот, дето изобщо не блести нито с интелигентност, нито с възпитание.Изобщо не съдя за човека по професията му, не смятам, че е критерии
И Даяна харесвам. Не мисля, че се натиска на фокусника (все не мога да му запомня името) на всяка цена. Напротив, тя е тази, която вижда ситуацията от страни и преди да каже, че на самата нея би ѝ било неприятно да я разнасят, помисли за това как евентуално се чувства приятелката му. За мен това говори добре за нея. А икато цяло не виждам там потенциал за драматична любовна истроия, по-скоро за добро приятелство и подкрепа в играта

# 209
То принципно образование и интелигентност нямат почти нищо общо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт