Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 771
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ангел е типичен пример за селяндур....

Нека пламне някоя любовна искра де... Толкова свободни моми и ергени са се събрали на поляната, не може само интриги да има.

# 106
Изобщо не ме напряга никой. Гледам риалати. Ако не ме кефи, превключвам. Напрягат ме само житейски ситуации, касаещи моето семейство. Да излизат ненужните едноклетъчни по-скоро...то реално те разхождат задници и цици. И са само повече гърла на трапезата

# 107
Моето скромно, желание е Милена да бъде поставена на тясно. За Надя, ми е почти безразлично. Но, Милена, Милена да бъде ратай й е малко.Как ще си поставяш оценка 10 на фермерството си, бе абдал ?!
И не мисля,че е сценарий.Тя е толкова себична , амбициозна и целеустремена към ползу себе си, че  очевидно и в живота е такава.
Дуел с Надя е другото, което й пожелавам.
Но преди всичко, искам да я отрезвят.

# 108
  • при късмета

Но преди всичко, искам да я отрезвят.
Това е мисия невъзможна, според мен. Ако можеше да се отрезви тази жена, нито щеше да си поставя десятка като оценка, нито да си замазва грешките, а да ги признава

# 109
Да, но ми се иска.Заслужава да бъде приземена, някакси.
Пък и ние да видим, да въздъхнем облекчено.
Би било добре, да й насвият сърмите, нали ?!

# 110
  • London
Всеки си намира майстора рано или късно. Определено обаче дуел Надежда/Милена засега обещава да е възможно най-интересен.

# 111
  • при късмета
О, Милена заслужава не да ѝ насвият сърмите, а в миша дупка да я натикат и да не мърда от там.
По-доволна бих била да чуе от всеки искреното мнение за себе си, отколкото да падне на дуел. Мисля, че първото много повече ще я свали на земята. И да отпадне на дуел, дори от Надя, ще намери милион оправдания и причини

# 112
  • Велико Търново
В сравнение със сезоните дотук, в този ратаите са на облекчен режим. Кое точно от ратайството би подействало отрезвяващо на Милена? Ратаите не са единствените застрашени от дуел, условията, при които спят, на този етап не се различават много от тези на останалите, работата им не е кой знае колко, поне към момента. Даже се питам дали въобще може да се намери нещо, което да успее да я "приземи". Твърде дебелокожа е, ми се струва.
Евентуално с много и тежка работа да може да я стресне някой, ама пък кой ще е той? Rolling Eyes

# 113
  • София
Ама сексът ще пускат ли да гледаме? Flushed
Да, ще има Фермата след 00:00..Rolling Eyes
Тролваш ме нещо, изплюй камъчето..

Е, на времето в Биг Брадър, ВИП и Фемили пускаха "секса", ако може да се нарече секс туй, дето го правиха... Joy Тва предаване за първи път го гледам и не знам кво пускат. Ама щом сценаристите дебнат за любов... то едното без другото не може.

Миналата година прожектираха загатнати сцени от двата секса. Simple Smile
Поли с Красимир - когато им отделиха къщичка само за тях за една нощ.
Сами и Силвия - когато Веселка се кокореше до тях и не можеше да заспи, а Митко и Красимира се изнесоха в лятната кухня, защото не искаха да са на 2 педи от двамата обичащи се. А така като се замисля - когато Силвия беше фермер и прибра Сами в нейната стая - май пак имаше нещо под завивките. Което не е като да не ни го излъчиха.

# 114
Да, няма да е лесно да се намери цаката на Милена,  но предвид себичността й , факта от фермер да падне до ратай е психическа атака срещу егото й.Другото, което каза ма ко, да получи в лицето , откровеното мнение на всеки за нея ще й бъде  по - неприятно  от всякакъв вид физически товар.
И това,придружено с адекватен игнор от останалите- ще доведе до определен дискомфорт, колкото и да е себична , колкото и да умее да се справя  с такава  ситуации.
Както каза и    La Catrala,  всеки  в даден момент  си получава заслуженото .
Та така...Да се надяваме .

# 115
  • Mediterraneo
Даяна и Йордан виждам аз да си мятат белтъци и да се закачат.

# 116
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз мисля, че Илиян точно затова е влязъл във Фермата - да набере популярност.
Е, и почти всички останали, де. Simple Smile
Aбсолютно на същото мнение съм.Влязал е,за да се покаже,да си рекламира "бизнеса" с йога сеанси и си излезе.Той сам си каза,в Преди обед,че знае,че не е много силен играч,чисто физически и не е очаквал да стигне далеч.
Аз пък съжалявам,че напусна играта.100 пъти ще предпочета състезатели като йогата пред такива като Борислав,масовка,който никой няма да запомни.Нищо интересно около мен,по цял ден трака по покривите и толкова...е,какво да му гледам.Много ми грознеят ушите му,срамота е,че не ги е корегирал.Точно куклата на Куку.
Йогата трябва да мисли умно и да кандидатира човек,който има реален шанс срещу Боби за гласовете.Надежда няма,но Ангел би бил по-успешен избор.Аз например искам да видя Калоян фермер,но той май не е от хората на Йогата.

Има нещо между Даяна и Данчо,което ако задълбее още,ще е мега грозно.Данчо във визитката си казва,че точно преди да влезе във фермата се е сгодил.Даяна имам съмнения,че още е с Ники Илиев,щом наскоро са ги видяли на морето заедно..е,що за наглост и неуважение ако и двамата имат половинки пък си флиртуват в ефир?!

# 117
То пък сефте хора с връзки навън да се "сгаджосат" на екран. Тя и Валерия припадаше по мистериозния Пешо, и Алек Сълзата си имаше някаква кака, ама късаха ли ни нервите цял сезон? Късаха ги.
Да не говорим пък за Сами, който разскрибуца креватите миналия сезон, че на всичкото отгоре и приятелката си бе довел на финала.
И развод видяхме даже. Красимира и Димитър още ли са заедно, между другото?

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:49 от Дидичка

# 118
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И двамата ги следя в ИГ.Бяха се изпокарали  и разделили за няколко месеца,сега гледам,че пак си харесват снимките и са празнували заедно рожденния й ден (вчера).
Не мисля,че ще се задържат.Там,където веднъж се е пукнало,ще се пукне отново.

# 119
Ангел е типичен пример за селяндур....

Ангел излезе най-хитър от всички - папа кучешката храна, която е и в големи количества, щото кучетата са големи, а глобяват всички, но на него никой нищо не му казва. Само младото момиче му се скара и направи забележка - на него му е смешно. И хляб ял, и месце... Дреме му за бюджета.

Има един израз, който го описва - селски тарикат.

Общи условия

Активация на акаунт