ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 213
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
В детска футболна школа в София имаше дете с коронавирус. Направиха на останалите деца от групата тестове и не ги карантинираха. Май всеки си прави каквото иска....

# 106
  • Между гори и планини
Момичета, какво означава съкращението ООП след даден предмет? Гледам , почти всички, да не кажа всички предмети на набора са с това съкращение. Дори рисуването 😆
Като гледам тая година няма нито един ЗИП.

# 107
О, Ред, аз не исках да се оплаквам, да не се засегнеш Simple Smile
Ама аз не виждам разлика между нашето и фег в това отношение, което правеха във фег, същото и тука Joy

# 108
  • София
ООП - общообразувателна подготовка

# 109
  • София
И при наще има вече насрочено контролно по испански, гонят 300 думи и граматика. Засега не проявява да се е спекла, ама знам ли. За входни нива по БЕЛ и математика още нищо не се чува. Тест по ИТ са им казали, че еще имат, но на практическа задача.
Като информираност, забележки нямам никакви. Всичко се качва на сайта, много подробно и навреме. И в двете училища са активни профилите в школо, преди малко от 127мо кажичха там като съобщение до всички родитили забраната от Вълчев за събиране на пари от родителите Simple Smile
Доволна съм, че се чувства добре засега в класа си, че са се събрали групичка, която са заедно в междучасията, след часовете, пишат си, та и в тази сфера за сега всичко е ок. Надявам се групичката да е правилната Grinning
Но изключително много ме радва факта, че с децата от стария й клас продължават да се търсят и да намират време да се чуят и видят. Не знам до кога ще продължи това, но все пак много им се радвам за това, че не зарязаха старите си приятели заради новите запознанства и новите училища. Това за мен говори много за характера и отношенията им. Simple Smile

# 110
  • София
Е, Хепи, как да се засегна - може би най-много негативна информация имам тъкмо за 2 АЕГ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но всъщност причината е, че имам повечко познати/ съученици, чиито деца са учили там, та хората надлежно са ме информирали през годините.

# 111
Ще снимам довечера входните от сборника на Просвета (две са) заедно с отговорите и ще ги кача. Е, стига да не ме изпревари някой 😀

# 112
Simple Smile веднага докладвай негативните неща на лс,да знам.
Аз съм омм... оттеглила съм се, та чак се чувствам лоша майка. Ама стига вече. Да се оправят

# 113
А някой има ли входно по математика на Архимед?

# 114
Имам Архимед и коала, ако искаш веднага ги снимам с телефона...ако не, някой да ги качи

# 115
  • София
https://www.prosveta.bg/trenirovchni-testove/trenirovchni-testov … nivo-za-8-12-klas
Това не върши ли работа?
Предполагате, че ще дадат тестовете от учебника? До сега не ми се е случвало такова нещо.

# 116
Джуди само да се върне от училище, ще снимам и кача, че помагалото е с него

# 117
Имам Архимед и коала, ако искаш веднага ги снимам с телефона...ако не, някой да ги качи
Искам, искам... Предварително много, много, много благодаря. Ще му ги пусна довечера да се пробва. След като си научи новите 50 думи, разбира се. Laughing
Heartpulse

Джуди само да се върне от училище, ще снимам и кача, че помагалото е с него

Благодаря на всеки, който съдейства!

https://www.prosveta.bg/trenirovchni-testove/trenirovchni-testov … nivo-za-8-12-klas
Това не върши ли работа?
Предполагате, че ще дадат тестовете от учебника? До сега не ми се е случвало такова нещо.
При нас - едва ли от редовия учебник, тях ги решаваха вече. За подготовка им беше давала за събота и неделя задачи, които е писала на дъската, май били точно от сборник, но човекът не е видял от кой, сяда най-отзад.
Ако има някой със сборник или книга за учителя с входно ниво - нещо такова търся. За допълнително упражняване.
Моят редовите задачи от учебника и тези, които е давала до сега за преговор госпожата, си ги решава без проблем. Но ако някоя е по-завъртяна, тип сложни група "В", просто няма желание и хъс да й отдели повече време. След НВО-то направо отказа да го прави. Припомня основните неща и решава учебникарските, понеже не отнемат никакво време. Обаче за входно.. Де да знам, едва ли ще е така.

# 118
  • София
Моят е изгубил тренинг. Първа част на НВО-то ги решаваше за 40 минути макс с 1-2 грешки от разсейване, често и без грешки.
Вчера седеше и гледаше задачите все едно ги вижда за първи път. Тази сутрин е малко по-осеферен. Предполагам, че като реши 3-4 примерни теста ще влезе пак във форма. Все пак вярвам, че знанията ги има в главата и имат нужда само от отключване.

# 119
За 2 месеца няма как да са забравили, ако е бил научен наистина материалът, но се иска малко припомняне, не може без това. Аз затова търся сборници и книга за учителя на Архимед, от там да дам също примерни входни нива за упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт