ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 688
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
И нашия стартира с 4.50 по немски и се е сдухал сега. Не е свикнал да има такива оценки. А днес пак контролно на още повече думи и съвсем се притеснява да няма още по-ниска оценка.
Винаги ми е било свито, когато всеки нов учител се опитва да ги стресне в началото на годината. Може подхода за някой да е добър, но за нашия изобщо не е Simple Smile Толкова голямо е притеснението му да не се изложи, че му идва в повече..Simple Smile))

Ние нямаме проблеми със споделянето. Не е и да бърза всичко да ми каже, но когато попитам, си говорим на дълго и широко.

# 376
Ния пък размисли за втората дупка на ухото. Дадох й да прочете едно мнение на Русалката (благодаря) и се замисли и си отложи мероприятието.
От вчера ходи с лещи. Реши, че се отказва от очилата Simple Smile. И аз замених очилата с лещи в 8-ми клас, та чак до раждането. Оттогава само за басейни си слагам лещите, хич не ми е комфортно вече Simple Smile.

# 377
  • Велико Търново
София стартира учебната година с 6 по информационни технологии/ 96%/, но според нея било много лесен проекта и заради това, по информатика далеч не е такъв ентусиаст. Вчера са правили и тест по БЕЛ, и после си открила 2-3 грешки, а при това оценяване в проценти, при толкова грешки вече е за 5-ца. Ще видим...
Гадамер, да си жива и здрава/на патерици/ Kissing Face Пожелавам ти много късмет, успехи и безброй поводи за гордост и щастие с твоите госпожици!
Моята дъщеря е с втора дупка на едното ухо още от лятото, даже се пазари и за трета, ама ще почака Wink
В повечето дни от седмицата има часове до 15,30, в останалите - до 14.00. Засега не е много натоварена с домашни, и има свободно време, но тепърва ще предстои голямото натоварване.
Относно споделянето как е минало в училище - първоначално отговаря с две-три думи на моите въпроси, но когато й дойде музата, няма спирачка на устата...снощи до 23.00 ми е разказвала.

# 378
Моето момиче говори много, споделя много, което е нещо ново. Предишни години не беше така. Тия дни, особено вчера, има раздвижване. Поопознали са се вчера в часа по физическо, децата знаели вече името й, много, много доволна беше. Излиза с пушаческата група, но си говори и с други деца.
Засега пише само по английски домашни, не са много. Очарована е от учителката, много, много й харесва. Казва, че по-страхотна учителка не е имала досега, което е прекрасно, предвид че ще бъдат предимно с нея.
Много е важна учителката, особено в начален курс. Брат ми има говорен проблем, много трудно му се разбира. Първата му учителка така възпита класа, че той беше героят и любимецът на всички. Организираше ги дори да идват на рождения му ден години след 4-ти клас. Люба, търси си правата! Прегръщам те!
Момичета, моята ЛК изтича другия месец. Това с удължаването на срока нали още е в сила? Мога ли да изчакам до декември и да ходим заедно с девойката да вадим нови лични карти?

# 379
  • софия
Момичета, моята ЛК изтича другия месец. Това с удължаването на срока нали още е в сила? Мога ли да изчакам до декември и да ходим заедно с девойката да вадим нови лични карти?
Не е в сила. Повечето РПУ имат удължено работно време - започват от 7 ч.

Ще се пръсна и ще питам - момичетата от СМГ, ако знаете, може ли да ми припомните детето на един доскорошен министър къде е прието?

# 380
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бисквитка, благодаря!

И Ема обмисля трета дупка, но по-нататък, в момента е доволна от тези. Мария, какви проблеми с вторите дупки? Нашите са на меката част, с пистолет, нищо по-различно от първите. В момента и двете сме с медицински обици. После ще сложим малки халки на първите и мънички обички с камъче на вторите.

Аз носих дълги години очила, лещи само за спорт и ги мразех. Преди 4 години си направих операция на очите и съм много доволна. Сега нося само слънчеви очила 😎

# 381
Мисля, че това за удължаване на ЛК беше за извънредното положение. Сега сме извънредно състояние ли, обстановка ли, не знам вече, в какво са ни подредили😁.

Провери си за работното време, че и него в движение сменяха. Първо май беше до по-късно, после го дръпнаха от по-рано, нещо такова си спомням.

# 382
  • София
Звънче, може и при вас да е. Мария знае вероятно.

# 383
  • София
Gadamer, купете си спрей оксикорт за дупките, много добре действа, при Ина заздравя за нула време с него. И нейната е в меката част на ухото, би ми било интересно мнението на Русалка, ако може Мария да го сподели.
В 127мо има карантиниран клас, но не знам никакви подробности, нито випуск, нито причина, нищо. Тъпо е да не се дава информация. Не е все едно дали има учител, който е бил в карантиринирания клас и после в нашия, ама карай да върви.
Сутринта като мантра преговаряше някакви неща по испански, спрежения и граматика, че днес им е първото контролно. Разбира се, тръгна тебеширено сива от притеснение, а така се надявах да го няма вече това...

# 384

И моята ЛК изтече на 21-ви този месец.Удълженият срок е 6 месеца.Всеки ден минавам покрай РУ на МВР и опашките са огромни.Ако уцеля 10-тина на опашката ще я сменя,но не ми се чака след 50 и повече човека.При мен остава и варианта да отида с Неда в края на октомври ,когато ще трябва да си извади и тя ЛК.
                  За споделянето - добре,че е Гриин та научавам по нещо.Изобщо не коментира и само ,когато я питам отговаря и казва по нещо.Майка и не я разпитва и казва,че е крайно време сами да отговарят за действията си и да носят отговорностите си.
                  За ученето - учи сутрин /втора смяна е/ и когато питам ....всичко е лесно.Каза,че ще имат постоянно контролни,но до сега не съм видяла такова.

# 385
  • София
Бубче, и аз се напрягам от липсата на информация. Може би не смятат за нужно да споделят. Ако има нещо, което пряко ни засяга, се надявам да кажат.

# 386
Ще се пръсна и ще питам - момичетата от СМГ, ако знаете, може ли да ми припомните детето на един доскорошен министър къде е прието?
При вас се записа. Иначе и в смг беше прието, но избра АК.
Детето не е лошо, не го мисли. Не е правило никакви проблеми или изцепки. Нормално, има си самочувствие, но си учеше и се държеше съвсем човешки.

# 387
  • софия
При нас е. Сутринта видях родителя и Scream Той ми един от най-неприятните хора евър, още преди да стане някакъв. Бях останала с впечатление, че само Й е приет и започна да ме гложди дали и в колежа не приемат "по заслуги".

Когато трябваше да вадим лк на детето юли месец, изрично се обаждах в МВР да питам. Категорични бяха, че няма удължаване на срока. Било е само за онова другото положение (извънредно епидемиологично май беше).

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 08:59 от zvаnchе

# 388
Не, Й не е кандидатствал в АК. Той си искаше АЕГ и там се записа. Той пък е такава добра душица. И честен, много свестно дете. И майката е супер свестна. Бащата не познавам, политическите ми убеждения не са леви Simple Smile.
Детето на бившия министър влезе "по заслуги" в смг в 5ти клас, но там си учеше и си изкара 100 на нво мат със знания и по бел му беше висок резултата. Не е изявен математик, но си учеше детето.

# 389
  • софия
Й е страшна фога. Поне беше де, добро дете.

Общи условия

Активация на акаунт