ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 647
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
  • о`майна лунна нощ е
Здраво да е наборчето! И късметлия в живота!

# 496
  • София
AIR, ще ходите ли в Петрич или ви е далече?
И да не забравя, здрав да ти е и без травми от колелето Simple Smile

# 497
  • Някъде в Европа...
AIR, ще ходите ли в Петрич или ви е далече?
Не смятаме...още щом каза в Ловеч, че следващата дестинация е Петрич, моето възкликване бе: "ти знаеш ли къде на картата е Петрич".  Ами множко км е от ВТ...Той пък се засмя и каза "Абе, я наистина да не ходим, да не взема точно покрай рождения ден да се пребия" 🤣🤣🤣...Така без драми беше решен въпросът 😉..Не е като да е колоездач, който не пропуска състезание, че и аз да го натискам да отиваме 😉

# 498
  • у дома...
Честит да е наборът! Много зраве, успехи и безаварийно с колелото.

# 499
AIR, да ти е жив и здрав и да следва мечтите си!

# 500
Air, живо и здраво да ти е момчето! Да създавате още много спомени, които да топлят дущите ви!

# 501
  • София
Наборът се е записал, гледам утре прогнозата не е най-добра, но баща му ходи по акъла и каза, че даже било по-добре...

# 502
AIR,  да ти е живо и здраво момчето!
Green, успех и на твоя син утре. Нека ходят по състезания, щом искат. Това са смислени занимания.

# 503
  • Някъде в Европа...
Наборът се е записал, гледам утре прогнозата не е най-добра, но баща му ходи по акъла и каза, че даже било по-добре...
Успехи утре тогава! Вие сте добри, пък и ходите по състезанията...За прогнозата не знам кои са най-добрите условия за каране. Всеки случай, ако е по-хладно от Ловеч, ще е по-добре според мен...може би и да не вали - но тогава пък явно се вижда кой е майстор 😃..наистина не знам, правя свободни съчинения в момента..

Благодаря много, момичета! Да ви се връща и на вашите наборчета!

# 504
  • София
AIR, да е жив и здрав наборът! Нека да са щури, сега им е времето, само да са здрави! GiftTada Bicyclist
Скрит текст:
Аз те помня от бебешката темичка на октомврийчетата, и Хера беше там, наближава и нашият р.д.Sunglasses

# 505
  • София
AIR,  да ти е здрав, късметлия и успял Simple Smile
Аз за брекетите да си кажа, Ина сложи декември миналата година, първо на горната челюст, а май месе и на долната, така препоръча ортодонта. Доц. Петрунов е доктора, на Гурко до Спортната палата му е кабинета, той преди години я лекува като й сложи шини, защото й беше малка челюстта и нямаше място за всички зъби. Доволна съм от него, разликите и от двете лечения са наистина видими. Ние избрахме най-скъпия вариант, самолигиращи брекети, били най-ефективни и щадящи. Доста дискомфорт и болка имаше, особено в началото при първоначалното слагане, после при сменянето на дъгите с по-дебели (не самата манипулация, а след нея няколко дена), сега опъва ластици и при тях в началото си имаше болка. Като свали брекетите ще е с ритейнъри, каза, че около 2 години ще отнеме цялото лечение. Цената беше 5500лв, като това включва абсолютно всичко. Задължително при поставянето иска 50% от цената, а останалите 50% си ги плащаме когато и както преценим при ходенията там, горе-долу всеки месец ходи при него, като досега само веднъж е имала случай на отлепен брекет и то защото сдъвка химикалка Grinning

# 506
  • Sofia
Да ти е здраво порасналото "бутонче", AIR,  и много да те радва.

Мислех си какво още мога да споделя от вече изписаното от мамите във ФЕГ. Различни класове са децата, но положението е идентично.

Споделяла съм вече, че като стигнахме до избора на училище (до финала знаеше само какво не иска Simple Smile ), моята девойка реши да учи немски и френски, предпочете ФЕ за първи, че бил по-труден. Така си подреди желанията (с баща й винаги имат уговорки - ако..., то...  - така се сдобихме с къща и с куче, и с котки (вече са две), 3 плъха, а преди това от 2 златни рибки отглеждахме какви ли не рибоци в 6 аквариума..., така стана и с реденето на желанията... - балът е беше достатъчно висок, че тя да избира от високобаловите възможности, а моята уста беше залепена здраво Simple Smile ), че в 8,10 в първия ден на записването след първо класиране, беше вписана под номер 1, под зоркия поглед на нейния съмишленик - баща й.

Френската можеше да бъде изместена само от Първа немска, дори и без опция за лелеяната комбинация, но после сподели, че причината били моите думи колко ми е дала гимназията, а не "чувството отвътре"... Със 73. СУ при първо класиране се разминахме "на косъм", но на второ щеше да е вътре. Локацията и отзивите за ДО ни "доразминаха".

На мен френският ми дойде като "гръм от ясно небе" и тотално не знаех къде отива и какви са опциите за бъдеще, но пък като ви четях, установих, че училището си е повече от добро - най-вече предвид факта, че е все в топ листата на държавните училища в София...

След почти 2 седмици жадувано присъствено обучение мога да споделя, че организацията става (преживяхме по-плачевна, може би затова), но има потенциал за развитие Simple Smile, съставът изглежда събран набързо и в последния момент, но пък знае какво прави или поне ме връща 2х години назад (щом при мен сработи, не съм родена за езици); детето ми се чувства добре, но адски съжалява за пропуснатия заешки лагер (чудя се и аз защо не го реализираха, то сега по-страшно става...) и заедно мразим гадните зарази.

Ще научи езика - съмнение нямам, организацията нямам надежда да се поправи, най-малкото сега имат извинения за всичко Sad, но докато общува със съучениците с удоволствие и докато се прибира и сяда да учи - всичко е точно Simple Smile

# 507
  • София
AIR да ти е живо и здраво момчето и само поводи за радост да имаш от него!

Ще научи езика - съмнение нямам, организацията нямам надежда да се поправи, най-малкото сега имат извинения за всичко Sad, но докато общува със съучениците с удоволствие и докато се прибира и сяда да учи - всичко е точно Simple Smile

Ей зад това изречение се подписвам на 100 %. Междудругото в кой клас е девойката - в "ж" с немски ли?

# 508
Честит рожденик! Много победи!
Много се радвам на всички французчета Simple Smile
Аз съм със смесени чувства към 2 аег. Може да съм много критична
Не знам какво да мисля, като детето нищо не споделя.

# 509
  • София
Честит да е спортният и смел момък на AIR! Heart Hug

Happy, и моята девойка хич не обича да разказва подробности откакто взе да расте.
Тебе какво те гложди точно? Може и на л.с., ако предпочиташ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт