ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 635
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Не знам, нищо не казва, пише домашни тайно. Нямаме учебници, но и хромбука го няма. Нямам обещания акаунт за родителски контрол- не че ще седна да дебна, знаеш че не съм от родителите, дето следят учебни планове . Не знам какво да мисля. Сякаш се очаква да имат ниво по английски, а моят няма. Познатото ни дете от класа също. Очаквам да видя новата методика как работи Simple Smile и ще се отпушат ли.
В сравнение с фег, където всичко си е по старата класическа школа, е много различно. В същото време точно затова го записах там Joy

# 511
  • София
От вчера имаме кодове за достъп в Ел.дневника.И родителски и ученически.Пак в тъпата платформа на админплюс.

# 512
  • София
Сега те разбирам.
Нашата паралелка нали е с учебници и някак всичко си изглежда традиционно.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:23 от Red

# 513
Реално няма от какво да се оплаквам, даже ми допада, спокойно ми се вижда. Даже снощи го освободих от последен час с едно обаждане  и ходихме на концерт на ндк. Притеснявам се, че не споделя, но то няма много общо с училището вероятно де Simple Smile А

# 514
Честит рожден Ден на младежа, AIR! Здраве и много успехи!

# 515
Честит празник, AIR! Да е жив и здрав младежът!
Тази седмица така се случи, че минавам всеки ден по обяд след работа покрай ФЕГ. Много им се радвам на дечицата, защото знам, че тук сред нас има много техни майки!
Другата седмица ще правим входни нива - по математика още в понеделник, по БЕЛ и по музика. Това последното ми е много любопитно... В Школо се появи информация за предстоящото входно по математика.
Днес занесе заявленията и бележката от банката за стипендията. Дано сме попълнили както трябва всичко. Класният вчера се карал на някои деца, че много хаотично му предавали разни документи. Той обаче изглежда хич не е наясно с нещата, защото дъщеря ми твърди, че въобще не им е обяснил.
От известно време даваше зор да си подстриже косата, беше й доста дълга. Позволих, та сега е малко под рамената. Добре й стои, тя се харесва.

# 516
  • София
От вчера имаме кодове за достъп в Ел.дневника.И родителски и ученически.Пак в тъпата платформа на админплюс.

Да очаквам и ние тогава скоро да имаме.

# 517
Моят има 6 на входно ниво по ИИ. Преди малко избръмча Школо. Учебник по ИИ и музика изобщо не си е купувал. Миналата година не са им искали.

# 518
  • София
AIR, честит рожденик! Здрав, щастлив и успешен да е!
Аз още нямам информация за входните, но може и другата седмица да са.
Моята девойка беше с вирусче тип настинка и пропусна 2 учебни дни. Класният я прозвъни да я попита как е. Каза, че г-жата по БЕЛ има интересен подход за оценяване на участие в клас. При зададен въпрос и получен верен отговор отбелязва плюсче и при три такива, пише отличен.
По Испански вече имаме учебниците, остава да вземем граматиката и речник.
От основното е свикнала да учи с Quizlet, използва го и сега, пише също.
Беше много приятно изненадана, че децата се отзоваха веднага и пратиха изпуснатия материал и домашни.
За сега нямам информация за извънкласните дейности.
Грейпфрут, би ли ми изпратила на ЛС името на ортодонта на Румънското. Благодаря!

# 519
  • София
Жив и здрав да е рожденикът, много успехи му желая.
Отчитам се е първа шестица по език, нещо твърде лежерно ми се струва, че започват, но добрия и спокоен старт е важен.

# 520
  • Някъде в Европа...

Да очаквам и ние тогава скоро да имаме.
И ние ще сме с нея! Дори не съм го теглила още това приложение на тел...В старото училище беше с Школо и бях много доволна..
Това Админ толкова ли е зле?!

Отново, благодаря Ви, момичета!

# 521
Air,  Balloon Balloon Balloon
Жив и здрав да е младежа!

Happy, разкажи за хромбуците, неписането на думи и другото различно при вас, че е любопитно.
Със споделянето и при нас е сложно, ама е така от детската градина.
Не че съвсем нищо не казва, ама казва когато той реши и каквото той реши и не когато разпитвам (за училището), ами когато има муза да разкаже нещо.

# 522
  • Sofia
Честит да е рожденика ти, AIR! Да е здрав, щастлив и успешен!
Моята девойка е вкъщи от вчера със запушен нос и болки в гърлото:cry: Дано отмине бързо.

# 523
  • София
Честит рожден ден на набора, AIR.  Жив и здрав да ви расте Simple Smile
Още един доволен от новото училище набор да отбележа. Харесва му ФЕ, харесва си класа. На въпроса ми - има свободни места в НПМГ, искаш ли да кандидатстваме, категорично ме отряза. Това ми даде така необходимото спокойствие, че това си е неговото училище.
За Админ+ - в старото училище бяхме с него. Ми зле е, все едно го е правил 9токласник от ТУЕС, а може и 8класник да е Sad

# 524
  • София
AIR, честит рожденик! Жив и здрав да е! Късмет и успехи занапред! 🍀🎂
Vesana, моите изкараха в началото на септ. един такъв вирус. За ден-два се оправиха. Знам, че сега всички се филмираме заради короната, но не може човек да се изследва при всяко неразположение... Бързо да минава!

Общи условия

Активация на акаунт