ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 515
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Общуването с хора от зодия Овен е някакъв урок, който явно трябва да мина през този живот. Избрах си такъв партньор, повечето ми приятелки също са от тази зодия. Уча се на търпение, на разбиране, как се живее в черно-бяло. Какво са принципи, работохолизъм. Бързане и никакво размотаване.
Моят Близнак изобщо не вярва в зодии. Казва, че това са глупости за момичета.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:24 от Amanda.D

# 766
  • София
Не знам, аз съм свободолюбива натура. 😁
Човешкият дух има нужда от философска свобода. Така че у дома по-скоро се препираме понякога, но налагане на строги правила - бррр! - не.

# 767
  • Стара Загора
Добър ден момичета.
Има 300 нови публикации, но не успях всичко да прочета. Обаче стигнах до обсъждането на приложението WordTheme - не успях да разбера обаче...само за английски ли става. Моят е с немски и ми се ще немски да упражнява. Та ако някой е инсталирал това приложение, но с немски моля да сподели.
АЗ родих и търпя Дева:)))) Не знам какви са Девите...но моя е изключително мързелив...за мой ужасТ с лекота се справя с нещата до момента без почти никакъв напън от негова страна. Държи ниво 5 и отгоре без да учи почти вкъщи, а каквото слуша в училище - до момента....защото сега с този немски му се налага да полага усилия за негов ужасТ:)))) Дори му се налага да отваря речник и учебник.....шок! и ужас!
Аз съм зодия Близнаци - намирам всичко в хаоса си и така ми е добре:) Мъжът ми е риби и е много възмутен от моя хаос. Поради тази причина всеки има гардероб защото той не понася моя ахаххаха
Все още спим на едно легло аххаха
Приятен ден и приятна седмица от мен.

# 768
Мисля, че на тази възраст е важно да има правила. Въпреки, че физически приличат на големи хора, отвътре са си едни големи бебета. Подреждането, дисциплината, натякването да учат, контролът къде и с кой,  може и да не са им особено приятни към днешна дата, но са необходими и полезни. И малко да им влезе в главата, все ще е от полза. Това в никакъв случай не ме прави НЕ приятел на детето, но съм твърдо за правилата. В тази връзка като типична Дева, хаОс е едно от нещата, които не търпя вкъщи. Оправят си леглата, дрехите, поизмиват и някоя чиния. Трябва да имат отговорности.

# 769
  • София
Добър ден момичета.
Има 300 нови публикации, но не успях всичко да прочета. Обаче стигнах до обсъждането на приложението WordTheme - не успях да разбера обаче...само за английски ли става. Моят е с немски и ми се ще немски да упражнява. Та ако някой е инсталирал това приложение, но с немски моля да сподели.

става и за други езици. ние го почнахме на френски.

# 770
  • о`майна лунна нощ е
WordTheme упорито се опитвам да го пласирам и вкъщи, но нещо срещам съпротива. На много места пишел, пренасял думи ... Викам му - това си е твой личен речник, винаги с теб. Ще го сборя някой ден и ще го инсталира накрая.

# 771
  • sofia
Аз цял живот съм само в мъжко обкръжение и знам колко е неприятно да нямат момчетата домашни навици. За това възпитавам да отсервира, пазарува, комплектова чорапи, събира пране, простира на сушилник, мие чинии. Дано някоя снаха ме оцени един ден😉😄

# 772
  • София
Аз цял живот съм само в мъжко обкръжение и знам колко е неприятно да нямат момчетата домашни навици. За това възпитавам да отсервира, пазарува, комплектова чорапи, събира пране, простира на сушилник, мие чинии. Дано някоя снаха ме оцени един ден😉😄

не само навици нямат. по-лошо - някои развиват неправилен манталитет.
много мъже са възпитавани от майките си като бели господарчета и са учени, че къщна работа не се пипа.

# 773
  • София
Добър ден момичета.

става и за други езици. ние го почнахме на френски.
Успя ли? Аз гледах, че поддържания език е само английски и затова не го изтеглих, на нас ни е необходим немски

# 774
  • София
BFF, да, за Андроид работи. Създадох речник, въведох думи, даже пуснах да ги търси с Гугъл транслейт през вграденото бутонче - намери и преведе.  Пробвайте с немския.

# 775
  • Sofia
Ще те оцени със сигурност!

# 776
BFF, менюто е на английски, но можеш да си въвеждаш думи и преводите им на каквито езици ти хрумне. Има произнасяне на думите, които си въвел и за други не съм гледала, но за немския 6 варианта имаш на това произнасяне.

# 777
  • софия
Знаейки, че всяка инициатива се наказва, позволих си да пусна НОВА ТЕМА с допълнена информация в първия пост.

Поетичните души, моля да предложат заглавие Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 11:31 от zvаnchе

# 778
  • Между гори и планини
Аз пък тъкмо говорих с директорката. Ще уреди среща на мъжа ми с учителката по английски. Ще говори с нея и да му махне транскрипцията, която в нашия случай е напълно безсмислена и дори на Стивън да му дава индивидуални и по- трудни уроци. Защото до сега моя младеж, чете учебниците като книги за ден два и ги е научил. Освен това в тестовете на Кеймбридж никъде няма транскрипция. Все едно американец или англичанин да учат как се изговарят думите с нея. А в училището има англичанчета.
Първата учителка по български език тук, има и английска филология. Та когато моя се затрудняваше по Бел, директно заедно минаваха на английски. Много е неприятно да ти се загуби дума ,на върха на езика, а да не можеш да я кажеш. И същата учителка, веднага ми прати писмо, че като бингвилист иска след часовете да се занимава допълнително с него. Детето много я харесва и уважава.

# 779
  • София
Доня, не е ли по-добре все пак да научи транскрипцията за ден- два. Не отнема кой знае какви усилия. Не се знае, може да стане учител по английски някой ден на чужденци и да му потрябва.

Общи условия

Активация на акаунт