Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 051
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
И аз ги гледам тия рижави цветове и се чеша по русата кратуна..... Grinning. С 10.1,че и 9.1 постигам прилично рус корен/е добавям и пигменти точно заради упорития балкански пигмент/. Такъв рижав корен съм докарвала веднъж с Олиесета 10.1 като и нагърмях Колорплекс Grinning и доста посъкратих времето,че ми щипеше брутално тая гад. Та.....слаб оксидант и недостатъчно време това са вариантите според мен.

# 181
Като ви чета, вече се чудя дали не е объркала боята или оксиданта. Joy Предишните два пъти не ставаше толкова рижаво при мен. Но със сигурност стоях 50 мин корен и 10 мин дължини. Според мен трябваше и дължините да са 50 мин., но с нея малко трудно се спори, тя поначало не искаше да ме боядисва.

# 182
Ако е объркала,  ще да е боята според мен.

# 183
Скрит текст:
Ако е объркала,  ще да е боята според мен.

Brumm, имаш ли идея какво може да ми е сложила?

# 184
На масовото 8.4 ми прилича. Медно средно русо може би се води. Може и 9.4? Не знам каква е била косата преди това, просто предполагам

# 185
Възможно е да не е объркала нищо.С Лореал са ме боядисвали в салон.Трябваше да стане бежово русо,а излязох от салона с цвят като на Габито.Лореал така или иначе не харесвам като марка,но от боите пък ме отказаха тотално

# 186
Аз четох старите теми и забелязах, че не сте особено доволни от боите на Лореал, но реших да пробвам... Е, сега разбирам защо не сте доволни. Joy

# 187
Аз затова не ходя за боядисване в салон. Експериментирам с главата си и сама си нося отговорност. Все пак, казвайки какво искате и получавайки нещо различно, си плащате? Не ми се струва много редно, особено ако фризьорът е поел отговорност че ще постигне желания цвят.

# 188
  • Някъде там
Не виждам как на основа 5 ца  6ца която не е обезцветена преди това ще се сложи директно 10 и косата ще е руса.
Съвсем нормално е цвета да си е на това ниво и косата да изглежда така.
Особено с оксидант 9. Забелязала съм, че той мърда цвета, но на боядисана коса ниво 6 ца докарва рижав пигмент. От моя личен опит.
Косата ми в корените е 6 ца, този път с окси 9 и съм си направо морков въпреки сивите пигменти.
С оксидант 6 и боя 6 нямам и следа от рижаво.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 06:49 от Искрица

# 189
Е, с оксидант 6 и боя 6 предполагам няма и изсветляване?

# 190
  • Някъде там
Е, с оксидант 6 и боя 6 предполагам няма и изсветляване?
Няма да, аз исках да си запазя корена, но забелязах, че оранжевее и в последствие ра, брай, че фризьора е сложил 9 ка оксидант, трябваше да го обсъди с мен преди това, но нищо 🤪

# 191
Здравейте. Някоя да препоръча по-щадяща боя?  Пробвали ли сте тази? И къде мога да я намеря?
Скрит текст:
Барби в аптеката на Марешки я има, провери и в Санита и СоФармаси

Това не е Кидра на Фито нали ?

# 192
Не виждам как на основа 5 ца  6ца която не е обезцветена преди това ще се сложи директно 10 и косата ще е руса.
Съвсем нормално е цвета да си е на това ниво и косата да изглежда така.
Хич даже не е нормално,според мен си зависи и от боята.Преди два месеца ме боядисваха в салон с Ланза.9.0+10.2+9%,за 35мин.Коренът се изсветли доста.Последния месец се боядисвах със Sexy Hair,сама.9.0+10.1+синьо-зелен коректор+9% за 55 мин,коренът ми стана идеално рус,както го искам.Основата ми е 6-ца и нямам много бели коси

# 193
  • Някъде там
Възможно е да зависи и от боята .Преди 6 години на основа 5 ца съм си правила подобен експеримент  с боя на лакме и станах морковче Simple Smile Някъде имам снимки и трябва да изровя и да покажа .
Сега се чудя ако сложа боя на ланза без амоняк в цвят 10V (много светло русо виолетово) какъв би бил ефекта на тази коса .

# 194
  • Варна

Искрица
направи и един мат на тая коса и мирясай HeartЗа да изсветлиш още ще ти трябва силен оксидант,а се съмнявам,че косата ще го понесе. Още повече,че третираш дължини и не корен.Безамонячната боя НЕ Е много по-щадяща от амонячните. При положение,че с Oway свалям 5 тона и то не с 12-ка оксидант и с плексв него/реално оксиданта,който ползвам пада под 9/никой не е в състояние да ме убеди в противното.

Общи условия

Активация на акаунт