Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 197
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, дами!

Моля за съвет от по-опитните.. отчаяна съм 🙂 Естествен цвят не третирана коса. Гъста, но тънък косъм, без обем. 2 пъти блондор след това матиране. Ще прикача снимки преди, 1 път, 2 път и резултатът към който се стремя. Надявах се поне от втория път да стане при положение, че не съм боядисвана. Поне така ми беше обещано от фризьорката. Някои казват пак блондор, други директно с боя, трети само повтаряне отгоре. Не знам вече.. Искам студен рус цвят без нищо топло. Единственото що годе русо е на тила отвътре вижда се на една от снимките. Моля за още мнения. Sad

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:06 от bubanka

# 346
  • София
Здравейте, дами!

Моля за съвет от по-опитните.. отчаяна съм 🙂 Естествен цвят не третирана коса. Гъста, но тънък косъм, без обем. 2 пъти блондор след това матиране. Ще прикача снимки преди, 1 път, 2 път и резултатът към който се стремя. Надявах се поне от втория път да стане при положение, че не съм боядисвана. Поне така ми беше обещано от фризьорката. Някои казват пак блондор, други директно с боя, трети само повтаряне отгоре. Не знам вече.. Искам студен рус цвят без нищо топло. Единственото що годе русо е на тила отвътре вижда се на една от снимките. Моля за още мнения. Sad

Трябва да си намерите добър колорист с име, а не кварталната фризьорка, подобно омбре, мнооооооого трудно се постига.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:06 от bubanka

# 347
Вашата коса ми се струва по тъмна в корена от желания рвзултат. Съответно, изсветлява по трудно и надолу до светло русо. Не знам дали ако продължите изсветляеането, няма да се разделите с част от нея.
Цветът е хубав. Освен това разликата корен дължини при по светло русо в краищата ще е доста голяма. Бих матирала с 8.1 или 9.1, за да пробвам дали ще се възприема и дали ще ли хареса.

# 348
Моля за съвет от по-опитните.. отчаяна съм . Моля за още мнения. Sad
Както е казала nad_tab не всеки фризьор може да направи това което искате. Лошото е, че трябва още по-добър да оправи грешка. Търсете някой който се се "специализирал" в този тип работа.
Скрит текст:
Резултата който търсите обаче струва доста време и средства. От порядъка на 150 - 180 лв. за такава дължина. Поддръжката на добре изглеждаща след това коса също.
Лично аз , ако бях на ваше място за начало бих матирала ( както казва brumm ) и бих изчакала до следващ опит.

# 349
Моля за съвет от по-опитните.. отчаяна съм . Моля за още мнения. Sad
Както е казала nad_tab не всеки фризьор може да направи това което искате. Лошото е, че трябва още по-добър да оправи грешка. Търсете някой който се се "специализирал" в този тип работа.
Скрит текст:
Резултата който търсите обаче струва доста време и средства. От порядъка на 150 - 180 лв. за такава дължина. Поддръжката на добре изглеждаща след това коса също.
Лично аз , ако бях на ваше място за начало бих матирала ( както казва brumm ) и бих изчакала до следващ опит.

Под матиране имате предвид да нанеса боя? Една позната фризьорка с 40г опит като ме видя каза че само престиж 210 може да ме оправи и да убие оранжевото... Мисля да пробвам на 1 кичур като за начало

# 350
Не знам какво е Престиж 210, но ако нанасяте боя, гледайте оксидантът да е 6%, защото косата е блондирана все пак и има вероятност да се накъса ако сложите силна боя и оксидант. Затова боята е добре да не е силно изсветляваща. Ниво 8 или 9. Ако сложите 8 стойте по-малко време, общо взето докато ви хареса резултатът, за да не стане много тъмно. Може би с 9 ще е по добре да матирате.
Ако Престиж е оцветяващ балсам, не знам дали ще хване, а и бързо се отмива. Фризьорите имат течни пепеливи обливки, ако има откъде да си вземете, те са силни, нанасят се разредени с вода, по няколко капки. Това също е вариант.

# 351
Brumm боя е престиж. Похвалиха ми и техния балсам, но за поддръжка на цвета само

# 352
Моят опит с бг бои е от поне преди 6-7 години, по мое мнение са доста агресивни. Не бих ползвала оксидантът към боята, бих заменила сус слаб в твоя случай, ако реша да я ползвам.

# 353
  • София
Brumm боя е престиж. Похвалиха ми и техния балсам, но за поддръжка на цвета само
Как искате с непрофесионални продукти да постигнете професионален резултат?!?
Още веднъж, това което искате само мнооооооого опитен колорист може да постигне.
Фризьорка препоръчала Престиж, сигурно няма никаква идея как се прави балеаж.

# 354
Как искате с непрофесионални продукти да постигнете професионален резултат?!?
Още веднъж, това което искате само мнооооооого опитен колорист може да постигне.
Фризьорка препоръчала Престиж, сигурно няма никаква идея как се прави балеаж.

Ами не съм отишла при кварталната фризьорка и два пъти плащам не малко пари и не става. Затова разучавам всякакви варианти

# 355
  • София
Ами не съм отишла при кварталната фризьорка и два пъти плащам не малко пари и не става. Затова разучавам всякакви варианти

Иди в салон Inspire

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:07 от bubanka

# 356
Не бих взела тази боя на престиж, и във вашия случай не бих действала самостоятелно. Най-вече поради липсата Ви на опит. Назад в темата има рецепта за "матиране" ако ви се рискува. Но и с него може само да "убиете" някой ръждив кичур, но няма да се получи това което искате. Лично мение - не цвета е проблема при вас - а подредбата на кичурите.  

От къде сте ? Някой може да се включи със съвет за фризьор.

# 357
Не бих взела тази боя на престиж, и във вашия случай не бих действала самостоятелно. Най-вече поради липсата Ви на опит. Назад в темата има рецепта за "матиране" ако ви се рискува. Но и с него може само да "убиете" някой ръждив кичур, но няма да се получи това което искате. Лично мение - не цвета е проблема при вас - а подредбата на кичурите.  

От София.

# 358
От София.
Melisande е писала салон Inspire
тази дама също е споменавана в темите https://www.houseofbalayage.com/

# 359

И аз идвам с глупав въпрос.. искам да вдигна леко русото, за да стане по хаотично, но се чудя за изсветлител на арома от 1-3 тона или от 3-5....че това по дължините е било от 3-5 тона, но сега не мисля да нанасям по целите дължини, ами просто да тупирам и леко да го повдигна....и след това боя 😃 който може и иска нека даде някакъв съвет
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт