Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 231
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
  • BG-DE
Danchitka, потърсете добър фризьор или направете цялостно блондиране, лично според мен, в случая е по-добрия вариант. За омбре или балеаж, каквото е това, е нужно преливане на цветовете т.е. поне 3 нива, а вас просто са ви изрусили косата без преливане и без матиране. На тази основа дори да сложите боя (в никакъв случай Престиж) резултатът пак ще е все едно не сте се боядисвали от 6 месеца. Всъщност тези техники седят най-ефектно на чупливи коси, а вашата е права и за да изглежда така ще трябва всеки ден да я правите.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 02:52 от Menerva

# 361
Здравейте, момичета! За първи път се престраших да си боядисам корена сама, заради тези карантини се наложи.... използвах боя от златна рибка Permesse 12.131 и окслител 9%. Корена стана много жълт, боядисах втори път с другата част на боята и нямаше никаква разлика. Фризьори са ми казвали, че лесно изсветлява косата ми, но този път уви... матирах със шампоан няколко пъти, но ефект няма. Моля ви дайте ми някакъв съвет да закрепя нещата за Нова година, а след това фризьор. Ако може да ми препоръчате нещо, което директно да купя, а не да поръчвам ще съм ви много благодарна

# 362
12.131 по принцип е бежово русо, така че нормално да жълтее.

# 363
12.131 по принцип е бежово русо, така че нормално да жълтее.
Да, сигурно сте права. Взех я след препоръка от майка ми ние сме с еднакви коси при нея го нямаше този жълт цвят. Бихте ли препоръчала нещо да неутрализирам

# 364
# 365
# 366
Не ползвам тонер, ползвала съм не този  на корен не ми хващат. Следващият път боя 12.1, 12.11, 11.11....нещо с .1. Не ви препоръчвам да се бодисате утре, да не ме разберете погрешно. Когато правя корен винаги има разлика между него и дължина.

# 367
  • София

Аз  бих нанесла на цялата коса, но най-вероятно пак ще има разлика.... като са ви написали, щом корена е жълт ви трябва сива боя, при мен и това не помага все си жълтее.

И така, аз си окепазих русия цвят, вчера реших, че  ме дразни жълтото и реших да подходя кардинално с амонячна боя 10.1 Вела Колестон със 30% сив 0/11 и 5% лилав коректор 0/66, 6% оксидант и олаплекс, няма да повярвате, но съм напълно черна. Толкова тъмна не съм била никога. Добрата новина е, че косата стой супер здрава и лъскава, лошата вече я споделих Mr. Green

Колористката ми е позитивно настроена, всичко се поправя, за жалост се намира в Банско, а аз съм в София Simple Smile Като се посъвзема от първоначалния шок, ще отида да ми направят един хубав балеаж и да се кротна Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 00:00 от nad_tab

# 368
  • BG-DE
Една маслена маска със загряване или маска с вит.С и тъмното ще падне.

# 369
  • София
Една маслена маска със загряване или маска с вит.С и тъмното ще падне.

Ще походя малко тъмна, така няма да му е скучно на скъпия, че с тази изолация, няма кой друг да ме гледа,  да видим колко дълго ще се задържи. Супер здрава и лъскава изглежда косата, а и приятна на пипане, чак ми е странно....

Детето, коментира толкова често си сменяш цвета напоследък, че не се забелязва вече Simple Smile

# 370
  • Варна
Над да не нахака по половин туба коректор? Grinning. Как по дяволите се става черна с 10,1? Направо ме потресе Grinning.

# 371
  • София
Над да не нахака по половин туба коректор? Grinning. Как по дяволите се става черна с 10,1? Направо ме потресе Grinning.
1/4 Simple Smile))))) утре ще снимам, че не е  за вярване.

# 372
  • Варна
Ужас! Коректор съм слагала максимум 1см. и бях се докарала синкава като Крюела Grinning та ти вярвам,че си черна след подобно изпълнение.

# 373
  • София
Ужас! Коректор съм слагала максимум 1см. и бях се докарала синкава като Крюела Grinning та ти вярвам,че си черна след подобно изпълнение.
На последното боядисване сложих 3см и си останах жълта по моите критерии, според фризьора нямаше нищо жълто, та явно проблема е в моя телевизор.

Искам да съм синкава като Крюела, при мен колкото и пепелява боя да слагам все си оставам жълта, потвърдено от добър колорист Simple Smile

Естествения ми цвят е тъмно пепелно рус, уви от както крия бели коси, все ми избива жълтото Mr. Green

# 374
  • BG-DE
Разбирам те, и аз съм така 😊 откакто белите коси станаха повечко все ми жълтее, сигурно от контраста между оцветения бял и изсветления косъм.

Общи условия

Активация на акаунт