Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 084
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Най- накрая и към нас да прояви уважение..

Грозденце, усетих аромата отдалеч и бързам да се подредя на опашката Stuck Out Tongue Winking Eye- да грабна и аз китка от този красавец! А този гиф ме размечта ... няма да се спи!

# 166
Добро утро, грешници Simple Smile
Хайде ставайте,чака ни дълъг и динамичен ден,както казва Злати днес е нашия ден! Simple Smile
Каня ви в кафето на Джан на сладки приказки и раздумки Simple Smile

# 167

Вивиян, пък аз му казвам Джанов ден или Денят на мокрите мечти! Grinning
Нашите хора се изправят тази вечер срещу Кузи, по-известен като "Лудото Ленче" Grinning

Джано пак е станал най-обсъждания актьор на седмицата! Нищо ново! Те, ако засекат само ние колко пъти сме го споменавали в нашата тема, ще дръпне с рейтинга още повече Grinning

Вдъхнови ме с това Джан кафе и реших да потърся дали няма Джан хотел Grinning Има, разбира се! Grinning След като кафето заповядайте в хотела...  на закуска и спа Grinning

# 168
Здравейтее!

Да намина в нашия ден за кино! WinkSimple Smile

Вивиан Hug,Ели Hug и на всички,които по-късно ще наминат! HugHugHug

Желая ви приятен петък! HugFlowers SunflowerFlowers Maple Leaf

# 169
Събудих се, прочетох  Ви и сега 5 часа по-късно седя в офиса и си мисля, че ми трябва хижа в гората и дърва. Мноооого дърва за цепене.
Знам, че ще ме разберете, затова споделям.
Седя и чака врата да се отвори и да отидем към въпросната хижа... петък е. Оооо петък е Heart

# 170
Привет дами!

Днес е нашия ден Петък, не е четвъртък, а петък, четвъртък е преди петък, а петък е след четвъртък,
вчера беше четвъртък..а днес е ПЕТЪК.. ден за ашк.. Heart

Докато чакаме Грешния да запали атеш в душите ни.. да поиграем малко..

Как бихте се почувствали, ако Божествения ви поглене ТОЧНО така? Nature Fire И какво бихте направили? Rolling Eyes

Еми Hug Ели Hug Вивиан Hug Злати HugCherry-pie Hug и на всички останали грешници прегръдки и не забравяйте, че Нашия ни чака довечера : ))

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:05 от grozdence.

# 171
Как бихте се почувствали, ако Божествения ви поглене ТОЧНО така? Nature Fire И какво бихте направили? Rolling Eyes

И ще стискам палци някой да снима отстрани, щото ще съм изпуснала всичко Grinning

# 172
А ме погледна,а умрях

# 173

Какво бих искала да направя :

Какво ще направя:

И ще стискам палци някой да снима отстрани, щото ще съм изпуснала всичко Grinning

# 174
С кой акъл ги слагат тези плакати по спирките на градския транспорт. После ще има в новините „Шофьорка помете чакащи пътници на автобусна спирка. Разсеяла се.” или „Няколко жени припаднаха от високо кръвно на пътното платно, докато чакаха автобуса. Има ли ръст на сърдечо-съдовите заболявания в Турция?”, а то...

# 175
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ще се превърна в коала и рязко ще ми се доспи. Stuck Out Tongue Wink

# 176
Привет момичета  Kissing Heart
Много се радвам , че сте направили тема за Джан, където сладко и дружно да му се радваме обсъждаме ,дивим и обожаваме . Направо си е жив късмет , че ви открих днес , понеже не бях влизала дълго време във форума и случайно ми попаднахте .С най- голямо удоволствие ще ви чета и ще се опитам да се включвам когато мога .Днес е  петък и ни чака поредната страхотна кино вечер с Грешния .Приятен ден на всички . Heart

# 177
Когато разбереш, че Джан Яман няма да е  стриптизьор на моминското ти парти, а ще бъде само гост CryJoy

# 178
Хайде по едно следобедно кафе от Грешния : ))

Ще почакаме да видим от това боричкане, дали няма да се пръкне едно малко Йозгюрче...
иначе, за какво беше тази борба Grinning

Ели Kissing Heart много си забавна татлъ Cry Joy
Лили808 Hug Добре дошла Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:09 от grozdence.

# 179
Ще почакаме да видим от това боричкане, дали няма да се пръкне едно малко Йозгюрче...

Грозде, какви неща говориш! В турските сериали децата ги носи щъркела Grinning

Семейство Атасой Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт