Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 080
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Другият сериал е на аватара ми. Емир гледаше така Фериха или Чачко -  Хазал, все още не е напълно ясно. Laughing

Ели, снимката с бялата ризка, с логото на Голд филм, е нова. Peace

# 151
Значи тази снимка, признавам, я откраднах от старата ни тема. Благодаря на Florale за нея Simple Smile
Та, нека да обсъдим тази кандидатура. Бихте ли гласували? Ще викате ли "Само Джано - президент"? С какви обещания би ви спечелил на своя страна? Как си представяте държава, управлявана от нашия скъпи и мил патрон? Grinning
Знам само, че турците не биха гласували за него, щото  ще ги е страх да не въведе час по "Разврат" в училищата Joy

Ще гласувам ако обещае да произнася новогодишната реч гол до кръста (и под кръста няма да се разсърдя, но да не ставам нахална) 😀

# 152
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да сложа и най-новата снимка от Инстаграма му.
"Two wrongs don’t make a right."

# 153
Значи тази снимка, признавам, я откраднах от старата ни тема. Благодаря на Florale за нея Simple Smile
Та, нека да обсъдим тази кандидатура. Бихте ли гласували? Ще викате ли "Само Джано - президент"? С какви обещания би ви спечелил на своя страна? Как си представяте държава, управлявана от нашия скъпи и мил патрон? Grinning
Знам само, че турците не биха гласували за него, щото  ще ги е страх да не въведе час по "Разврат" в училищата Joy

На мястото на наш Бойко..сега ще зейне място (така разправят хората) В Турция, щом не го искат..нека идва тук!
Аз от политика не се интересувам (защото няма нито един хубавец сред тях) Joy
Но, на такива незаинтересовани като мен, ако им пуснат един Джан в политиката.. на митингите как ви се струва, ще има ли калабалък ..  Joy а, ще бъдат ли пълни площадите на предизборните мероприятия?!

Лимонче.. ЕВЕТ!

# 154
Знам само, че турците не биха гласували за него, щото  ще ги е страх да не въведе час по "Разврат" в училищата Joy

Ели не ми трябват никакви обещания,стига ми да знам,че е президент.Представям си как всеки ден ще си измисляме за какво да стачкуваме,за да сме все пред президентството.Еех мечти,да можеха да станат реалност Gift Heart

# 155
Ето, можело и в нашата тема да се обсъждат сериозни неща.
Утре ще обсъдим и съдебната система...какво ни бърка?

# 156
Президент -Джан, премиер-Джан, прокурор-Джан. 😀

# 157

Ох, като каза съдебна система, че се сетих за наказание, че се зачудих как ли Джан ще ни накаже, ако сме лоши... НО залитам вече в една непозволена тема и се спирам Grinning Все едно нищо не съм казала Grinning

# 158
И аз като Грозденцето, не се интересувам от политика, но с такъв президент няма да пропусна събитие.
Как би изглеждал, нашия президент

# 159
Да обещае, че всяка седмица ще продължим да го гледаме по два часа и ще задобрява все повече и повече както до сега... поне още 10 години както обеща за романтичните роли, пък какъвто ще да става. Ще гласувам с двете ръце, само да не ни лишава от красивото си присъствие всяка седмица!!! Тъкмо се постарах да си набавя нови снимки, че да мога да пиша.Stuck Out Tongue

# 160
Ох, като каза съдебна система, че се сетих за наказание, че се зачудих как ли Джан ще ни накаже, ако сме лоши... НО залитам вече в една непозволена тема и се спирам Grinning Все едно нищо не съм казала Grinning
[/quote]

Какво да си казала,аз нищо не чух Smiley

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 23:13 от Viviqn765

# 161
След днешния урок на бате Джано, едно е сигурно, ако стане президент - в училищата за горски и лесничеи ще се дипломират само добре обучени и квалифицирани кадри по цепене на дърва Joy

# 162

Шшш Ели я се стегни малко..без  такива теми тук! Сус!
Но, за награди можем да си обсъждаме.. няма нищо неприлично! Ако сме кротушки и добри, какви награди, можем да получим за послушание, добро поведение и благоприличие (което си ни е в кръвта)? Joy

# 163

Така... Нищо няма да казвам, за да няма цензура и в тази тема, обаче...както казват - снимката струва хиляда думи. Представям ви: Джано, докато си мисли за подходящи наказания за нас... FlushedFlushedYumCupid

# 164
Най- накрая и към нас да прояви уважение..

Общи условия

Активация на акаунт