Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 049
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Привет! Hug

още Джан с фенове...Blue HeartPurple Heart

# 271
Нова!  Ето ги!  Всички сладури на куп! Heart Hands Clap Hands Clap Така, че всички се сбогуваха накрая. Heart
Само дето..Гизем/Едже се е намърдала до Джан.. Joy

Не мога да изкажа благодарности.. и да кажа, до нови срещи..без сълзи на очите .. Пожелавам на всички най-доброто.. за бъдещите им проекти! Heart

https://twitter.com/AlaaGhache/status/1310601262312943618

========================================
И още една снимка от ИГ на режисьора на "МГ" Deniz Yorulmazer с надпис:

„Безкрайна любов към целия скъпоценен екип на „Мистър Грешен“, и към тези които не са на снимката, и към всички зрители на „Мистър Грешен“, които се смеят, забавляват, влюбват в нас, благодаря 🌏 ❌⭕️❌"

Туит от Продуцента Фарук Тургут
"Екипът на МГ завърши последния си снимачен ден.
Бих искал да благодаря на снимачния екип, актьорите, сценаристите, режисьора, канала и всички наши зрители, които бяха с нас през всичките тези 5 месеца."

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 19:37 от grozdence.

# 272
Много е хубаво нашето пате на тези фотки Heart
А ГиземА все гледа да се завърти покрай Джан Joy Търси си късмета Joy

# 273
Не ме оплаквайте, супер съм!! Joy Sunglasses Heart

А тук е голяяям пич..гъзар! 28.09..

Ели Гиземка като за последно...да се отърка в късмета си.. Joy кой знае как се е повъртала, като обран евреин покрай Божествения... Joy

==============================
И Джан каза бай бай Hands Clap Heart

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:33 от grozdence.

# 274
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То не се знае дали отъркването няма да е с продължение. Wink

Изостанах с материала баш когато събитията се развиха много бързо. За Еджето не знам, но аз се чувствам точно като обран евреин. Laughing
Не искам да  подхващам гледането на друго. Това си ми беше най. Heartpulse
Щеше ми се да има макар и кратък втори сезон, така че общо сериите да са поне 20. Но и да не разводняват също е добра опция. В крайна сметка МГ все някога трябваше да свърши.
Сега ми се откриха едни свободни петъци, съботи, недели ... Joy
А и дните за фраговете, снимките и озета, и те опустяха.

На Джан и на целия екип желая след заслужения отдих да имат нови проекти и да са здрави. Hands Thumbsup

Всички снимки от този пост на Злати
Скрит текст:
Привет! Hug

още Джан с фенове...Blue HeartPurple Heart

и видеото с испанката, са снимани под билдинга с апартаментите на Йозко и Джансу, т.е. на певицата Линет, тук - 40.982660, 29.129728.

# 275
Още снимки с фенове

# 276
Гледам, гледам. Ами той е съвършен! После как няма да има хейтъри. То не честно просто. Природата на него, като му е давала се е оляла. То очи, носле, устни, лице, коса, интелект. За тялото изобщо дума няма да отварям. И всичко това обилно полято с чар и талант. Ех, потекоха ми лигите 😂😀

# 277
Е, Лимонче, нека аз да поговоря тогава за тялото Grinning Не, бе, няма да говоря, щото нямам думи, но ще ви покажа Grinning Ей, това ми излезе сега докато се ровех в ИГ. Старичка е, но пък е УАУ Flushed
Ах, каква съм загоряла и повърхностна фенка Grinning Grinning Дoбре, че сме ние (повърхностните лели), че иначе Джан е загубен с тази тотална липса на талант и визия Grinning Grinning Grinning

# 278
Ели, не подхващай темата за тялото, че ще сложат червена точка на темата 😀🔞
Не знам как да го кача, но имаше едно видео в иг, на което правеше шпагат. Направи ми впечатление какви големи...... крака има 😀😀😀 Ех, този човек всичко му е прекрасно.

По настроенията в темата и в соц. мрежите обаче става ясно, че усилията на хейтърите да го смачкат остават напразни. Колкото повече несправедливост се излива върху него толкова повече феновете му го обикват ♥️

# 279
Човекът има спортно тяло и вдига колело с една ръка! Тук ще обсъдим спорта за здраве и силата на човешкото тяло, какви червени точки ви гонят пак Grinning

Айде още една нова с Джан. Днес само ние сме се снимали с него и да си пуснем снимките в ИГ.. малко тъжа от този факт Grinning

# 280

И аз да си призная с какво се занимавах тази вечер, с какво ли може да е? Гледах тука някакви клипчета - на фона на музика снимка след снимка след снимка на КРАЛЯ ни. И какво правя? Тази ми харесва, и тази, и тази, и ги свалям, ама нещо не знам как са форматирани, нали знаете една програма с ножица, хващаш си каквото ти харесва и аз какво изобщо мога да харесам, освен Джан? И боже... да повторим пак... божествен е, а снимка след снимка след снимка ПОГЛЕДА сякаш ти говори бе... думи нямам как ми въздейства.

# 281
Алоо вие двете Лимонче и Ели пак сте горе на облака! Joy
Не знам какво сте тръгнали да го обсъждате този БЕЗРАБОТНИЯ.. Joy
А той дребен и набит.. бездарен..и на всичкото отгоре и надут Joy Това според вас мъж на място ли е? Joy

А тялото му е Желязо .. Нагорещено Nature Fire

И да поливаш аркадаш...не става.. горииш..огън си! Joy

# 282
Грозде, че е дребен и набит, и с корем, ще му простя, но такъв безработен и безперспективен мъж хич не ми трябва!

# 283
Безработен е я..няма 5 лева в джоба да се усмихне.. тръгнал фенките да замаява.. подаръци да проси..

# 284
Не забравяйте плешив и бездарен 😂

Общи условия

Активация на акаунт