Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Абе, да ви кажа ще си намери той коя да му върже, при все, че всичките му фенки са разни отчаяни лели и домакини! Не го мислете!

# 286

Особено плешив, пък какви грозни ръце има и толкова е надут, че от няма и къде и целувки ни раздава. Благодари ни, че го обичаме... обидните думи аз не мога да ги кажа, сори.

# 287
Сега Еджето ша намаже с продължение вкъщи с Джан Бей пък вие си говороте че е плешив и за нищо не става Joy
Можем само да сънуваме грешни сънища. Недоброжелателите  си мечтаят за него ма ги е срам да си признаят.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 00:12 от femmi2

# 288

"Недоброжелателите  си мечтаят за него ма ги е срам да си признаят"
Феми, четеш ми мислите Grinning

# 289
Ооо хейтърките са най за оплакване.. те са ми ясни отвсякъде погледнато Joy в злобата им толкова страст прозира.. Joy "Хем сърби, хем боли, хем драго ми е Ленче бе" Joy мислите ли, че им е добре?! А?! Joy Не е.. и още много зор ще видят..... Joy

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 02:51 от grozdence.

# 290

"Истнабул червен" - Ферзан Озпетек
Писателят Орхан Шахин се завръща в Истанбул след толкова години, за да помогне на известния режисьор Дениз Сойсал да напише първия си роман. Орхан започва гледа с носталгия на местата, където е роден и израснал, като преживява връзките с приятели, семейството и миналите любови.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 23:29 от Ели-Мели

# 291
Това стори с книгата на Ferzan Ozpetek..което току що качи нашия.. еми познаваме си го..че е по тънките намеци : ))

Ferzan Ozpetek - който няколко пъти сме го обсъждали в старата тема...Film and Opera Director,Writer and Producer....
Турчин, който живее и работи в Италия. Дано, се видят на сладка приказка, тези дни..иншаллах!

# 292
Цитат
Heart Eyes Момичета* Джан има толкова много качени снимки в IG*
от фенове и сериалите в които се е снимал,че хейтърите  могат само да му завиждат
и с нищо не могат да му отнемат харизмата,човек се ражда с нея - или я има ,или не..
той е от богоизбраните,да му се наслаждаваме,радост и мерак за женските очи и сетива!!

Stuck Out Tongue Winking Eye

Kiss

Kiss

Грешния мистър* Kissing Heart

# 293
Таз Едже оставила Джан да чете книжки.

Ферзан Озтепек е уважаван човек.
За всеки ще е чест да напавят нещо заедно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 07:39 от femmi2

# 294
Ще си цитирам стар мой пост.. тъй като сметнах, че може да се окаже интересен за тези близки дни... да ни е под ръка, за всеки случай, ако потрябва... : ))
Нищо, че става на въпрос за друга книга на Маестрото..

Цитат
Кратко описание на книгата "Като дъх",  написана от продуцента Ферзан Йозпетек.
Тъй като нашия не слага нищо случайно и прави подсказки..

Описание
"Неделя сутрин в края на юни и Серхио и Джована, както обикновено, поканиха две двойки скъпи приятели на обяд в апартамента си в Testaccio. Те правят финалната подготовка в очакване на гостите, когато непознат се появи на вратата им. Много години преди да живее в тази къща и би искал да я види за последно, той се оправдава. Погледът му изглежда изгубен, сякаш търси някого. Или нещо подобно. Казва се Елза Корти, отдалеч идва и в чантата си държи купчина стари букви, които никой никога не е чел. И това, между анекдоти на приключенски живот и увереност, пълни с носталгия, те пазят ужасна тайна. По този начин се появява отново неизповядващо минало, способно да разбие дори очевидно мирното и почти еднообразно съществуване на Серхио и Джована и техните приятели, отбелязвайки ги завинаги. Ферзан Озпетек, в третата си книга, дава живот на трилър на чувства, в който се преплитат древни и нови истини, пренасящи читателя от днес до края на шейсетте години, от Рим до Истанбул, в последствие от обрати, напред-назад във времето Не мога да повярвам. Коя всъщност е Елза Корти? Защо той напусна Италия преди толкова години, почти бягайки, завинаги далеч от сестра си Адел, към която беше толкова привързан? Страница след страница, страстите, които изглеждаха латентни, след като се развихрят отново, принуждавайки всички да се справят със собствените си чувства, съмнения, лъжи. Настоящето се смесва с миналото, за да разкаже силата на самия живот, което ни кара да правим избори, от които никога не се връщаме назад. Но и да празнуваме - както може само Йозпетек - вълшебен, чувствен и толерантен Истанбул."

Сюжета изглежда доста сериозен и силен.. а дано Джан да е вътре Heart
Ферзан Йозпетек в интервю сподели, че подготвя сценарий за Турско - Италианска продукция.
Наскоро, споделих тук, друго негово интервю.. Заинтерисовани са и двете страни и Нашия и Продуцента-писател.

Като няма кой да ме подкокоросва.. съм, сериозен човек съм! Nerd

Нали ги виждате повечето тук са елементарни и повърхностни лелки, които се канят/заканват на фотки на разголения Джан Яман.. Като сготвят и прострят, оставят черпаците и щипките, и сядат на компютъра.. и юрууш да ръсят глупости (не го ценят..) Това е лошо за самия него.. да го виждат като сексимвол.. по този начин му пращат негативна/еротична енергия, напоена с мокри фантазии.. и му вредят и на кариерата.. Видяхте какво му се случи.. човека е безработен, Факт!
Нека да си стоят на розови облаци и да си подхранват мокрите мечти.. аз вече, няма да им обръщам внимание!  Като видя пост със снимки и простотии, просто ще подминавам.. няма да се включвам, за да не се иззлагам!

Това, докато го писах, се усмихвах "под мустак"Joy .. нали съм лелка домакиня, не ми дреме за мустака.. : )) Опитвам се да си разнообразя нощите .. като няма с какво друго... ей сега например, ще отворя препълнената папка със снимки и гифки на Божествения! Joy 1 часа е, рано е да лягам.. като има с какво да се занимавам! Nerd

# 295
SmileySmileyА не сме само лелки,даже и баби с внуци...една дама ни хулеше в другата тема,но й изтриха поста.Та вече сме лелки,бабки луднали по тоя грозният и безработният SmileySmiley

Здравейте момичета пак съм тук Simple Smile

Да ви кажа има полза от хетърите,така ми оправиха настроението и ето ме пак.
Какво каза Джан в последното си интервю за хейтърите "Аз нямам проблем с тях ,те имат с мен"
Не се дава нашето момче и ние няма да се даваме само напред и нагоре KissTwo Hearts
Има и интервю с Йозге, да ви кажа тя също е много интелигентна и много смислено разсъждава,а бе обичам го това момиче Heartpulse

И ето едни прекрасни приятели и колеги които много обичам Two Hearts

Пускам интервюто в скрит текст,защото е дълго.С гугъл превод е ,но се разбира добре
Скрит текст:
Озге Гюрел ексклузивно за GossipeTv:
 Джан Яман и любовта към Серкан

Главният герой на Cherry Season , Bitter Sweet и Bay Yanlis , Ozge Gurel разговаря с GossipeTv изключително с отворено сърце: завръщането на снимачната площадка с Can Yaman , любовта към Италия, живота със Serkan и много други. Освен че изненадва с професионализма и уменията си на сцената, Озге, благодарение на своята откровеност и сладостта си ( типично за близкоизточното момиче в съседство ), завладя всички. Актрисата ни приюти на приятелско, приветливо, почти познато място: нейният трейлър на снимачната площадка на Bay Yanlis . Къща на колела, която е имала способността да улавя емоциитена момента, по същия начин, както човек може да е дишал. Емоциите, които след това бяха освободени бавно и само тези, които успяха да ги прихванат и разберат, ги включиха и направиха свои. Неговата жизнерадост и красивата му карма ни принудиха да бъдем безгрижни, докато чайките кръжеха в небето, без да спират. От съседната улица се вдигнаха гласовете на работниците, на техниците, непрекъснато ангажирани на снимачната площадка, прекъснати от клаксоните на преминаващите коли. Озге ни посрещна с топлота и щедрост, карайки ни да се чувстваме като у дома си. Ако чувствената и магическа душа на Истанбул ни съблазни, личността на Гюрел ни омагьоса, показвайки се като променящо се небе при залез слънце.При нас се отвори като цвете . И ние ще му бъдем вечно благодарни за това. Тя никога не ни отказваше отговор или не изглеждаше възмутена. Тя приема всичко. Подобно на дъждовете и слънцето, студа и жегата, лятото и зимата: със спокойствието на онези, които разбират и оценяват всичко за живота.

Как протичат снимките на Bay Yanlis?

Много сме доволни. Вече сме работили с някои хора, така че имаше известна хармония. Вече бях работил с Can и други членове на техническия екип. Поради тази причина има много приятна, топла атмосфера. Като атмосферата, която може да се създаде сред приятели.

Какво беше усещането за работа с Can Yaman отново?

За последно работех с Can преди 3 години. Нашето приятелство винаги е останало. Ние сме приятели, които са работили заедно. Не сме се загубили през годините. Следователно нашите знания не започват сега. През последните няколко години и двамата сме вършили различни задачи. След като се намерихме, се разпознахме като по-пораснали.

Имате голяма популярност в Италия ...

Да, разбрах това с поредицата Kiraz Mevsimi (известна в Италия под заглавието Черешен сезон, изд.).

Имате и голям брой последователи в социалните медии ....

Разбрах това и когато дойдох в Италия. Прекарах миналото лято във вашата страна. Прекарах десет дни в отпуск. Бяхме на брега на Амалфи, след това взехме колата и от Неапол отидохме до Бари.

Хареса ли ви Италия?

Да, много ми хареса. Обичам Италия. Аз съм топъл човек. Семейството ми е от Солун. Чувствам се много подобен на италианците. Подобно на тях например, намирам себе си да жестикулирам, да говоря на глас. Мисля, че сме два много сходни народа.

В Bay Yanlis можете да дишате обичаи, принадлежащи повече на културите на западните страни….

Междуличностните отношения също се промениха в Турция. Това е особено случаят в Истанбул. В отношенията между влюбените трябва да има искреност. Истинската любов е такава.

Бихте ли дошли да работите в Италия?

Да, бих искал да живея в Италия известно време. Имам приятели, които живеят там. Бих искал да живея в Рим или в района на Амалфи. На тези места си прекарах страхотно и намерих много топли хора. Когато бях в Италия за празниците, не го изживявах като турист, а като местен.

Що за пътешественик сте?

Последният път, когато дойдохме в Италия (заедно с приятеля й Серкан Кайоглу, изд.), Не търсихме известни места. Наехме кола в Неапол и тръгнахме. Нямаше нищо планирано. Затова всичко беше импровизирано. Всъщност не ни отнема много време да планираме пътуване. Купуваме билети и тръгваме.

Какво ще бъде следващото ви пътуване?

Бих искал да отида в Остуни, но също и в Африка в Занзибар.

Какви са вашите бъдещи работни проекти?

Преди да стартирам Bay Yanlis направих филм и чакам излизането му. Нарича се Кир Кирмизи. Това е филмов продукт, който трябва да бъде представен на фестивал. Филмът вероятно ще бъде представен на италианския филмов фестивал. Историята на филма се развива в Източна Турция. Играя ролята на жена, която трябваше да се омъжи за мъж, който не я обича. Следователно това е драматичен жанр.

Така че виждате себе си проектирани в международен сценарий ....

Да, още и защото режисьор на филма е Аталай Ташдикен. Той е получил няколко международни награди .

Можете ли да ни разкажете някои забавни анекдоти от комплекта на Bay Yanlis?

Всъщност има много. Спомням си времето, когато Кан ме хвана навреме, преди да падна в басейна. В сценария трябваше да падна в края на сцената, но докато вървях назад, щях да падна преждевременно в басейна.

Имаше ли трудни моменти по време на снимките?

Не, всичко беше много тихо.

Как стоят нещата със Серкан? Кога са портокаловите цветове?

Много добре. Говорим за сватбата, но все още няма програма. Няма точна дата. Засега сме щастливи.

Виждате ли се мама в бъдеще?

Не сега, но със сигурност в бъдеще.

Каква връзка имате с успеха? Как го управлявате?

Опитвам се да нямам професионален подход, а по-личен. Приемам всички хубави неща, които ми идват, но игнорирам лошите. Не приемам арогантни хора. Трябва да има уважение.

Каква връзка имате със социалните мрежи?

Понякога съм много активен, друг път оставям да мине дълго време, преди да споделя нещо. Следвам настроението си. Не се насилвам. Аз лично управлявам акаунтите си в социалните медии. Никога не съм имал нападения от хейтъри.

Ти и Серкан се срещнахте на снимачната площадка. Според вас изживяната страст решаваща ли е за успеха на телевизионния сериал?

Не мисля, че това беше определящият фактор. Важното в тези случаи е сценарият, историята. Връзката със Серкан започна към края на телевизионния сериал. Отначало между нас нямаше нищо. Нямаше и привличане.

Бихте ли искали да изживеете в действителност любовна история като тази, представена в Бей Янлис?

Въпреки че това не е истинският живот, има някои общи чувства с главния герой. Страданието за любов, влюбването в същия човек отново, недоверието повече на партньора са само част от чувствата, които откриваме и в реалния живот. Може да е забавно да изживеете любовна история като тази, изобразена в Bay Yanlis.

Спазвате ли определен тип диета, за да се поддържате толкова красиво във форма?

Току-що приключих с изяждането на хубава чиния с паста. Обичам да ям въглехидрати. Обичам хляб, тестени изделия, пица и бургери. Аз също обичам да готвя. Преди да стана актриса, бях готвачка. Много харесвам средиземноморската кухня. Обикновено готвя вкъщи. Серкан също обича готвенето. Но обикновено го карам да върши най-скучните работи, като белене на лук. Сред любимите ми ястия са япрак сармаси и манти.

Какъв спорт спортувате?

Да, спортувам. Много харесвам кикбокса. Практикувам и йога. За съжаление, когато работя, нямам достатъчно време да спортувам. По време на карантината обаче практикувах спортове четири или пет дни в седмицата. Серкан ми беше треньор.

Притеснявате ли се от коронавируса?

Не се притеснявам, но се тревожех за други хора, за семейството си. Хладнокръвен съм.

Не се ли страхувате, че актьорите могат да се заразят на снимачната площадка?

Не го виждам като притеснително нещо, защото взимаме предпазни мерки. В началото на нов епизод правим тампоните. Освен това всички места се дезинфекцират предварително.

Чувствате ли се щастливи през това време?

Да, чувствам се много добре. Прекарвам много добре в живота си.

Обичаш ли да четеш?

Да, много ми харесва. Чета много често. Предпочитам биографии. Преди да прочета книгата, обикновено чета биографията на писателя. Например, наскоро купих книга на Хемингуей. Но преди да го започна, първо ще прочета биографията му.

Замисляли ли сте се някога да пуснете биографията си?

Може би в бъдеще може да е нещо хубаво. Биографията е важно нещо за мен.

Коя беше последната книга, която прочетохте?

Sun Tzu Savaş Sanatı ', „Изкуството на войната“, е книга за стратегията. Книгата разказва за някои начини, по които можем да се адаптираме и към нашето ежедневие. Можем да го считаме за антропологична книга, историята на човечеството.

Филмът, който най-много ви впечатли?

Леон (филм, режисиран от Люк Бесон, с участието на актьорите Жан Рено и Натали Протман, изд.). Аз също много харесвам Хаяо Миядзаки.

Подкрепяте ли някакви благотворителни организации?

Да, подкрепям асоциация, която се грижи за деца с рак. Имам лични отношения с тази благотворителна организация.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 04:20 от Viviqn765

# 296
Цитат
Heart Eyes Момичета* Джан има толкова много качени снимки в IG*
от фенове и сериалите в които се е снимал,че хейтърите  могат само да му завиждат
и с нищо не могат да му отнемат харизмата,човек се ражда с нея - или я има ,или не..
той е от богоизбраните,да му се наслаждаваме,радост и мерак за женските очи и сетива!!

Stuck Out Tongue Winking Eye

Kiss

Kiss

Грешния мистър* Kissing Heart
Тези гифчета ги гледах над 10 минути 😍😀

# 297
Грозде, търсят те по мобифона!

"Джан Яман, със съдба да завладее света"

Добро утро! Nature SunnyCoffeeCookie

# 298
Добро утроо! HugTwo Hearts

Нямате изчитане! WinkHeart Eyes

Аз съм гледала ''Червеният Истанбул'' с бг.субт.!Участват:Халит Ергенч,Туба Бюйкюстюн,Мехмет Гюнсюр,Нежат Ишлер,Зеррин Текиндор и др.
Скрит текст:

Приятен  ден ви пожелавам! HugFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 09:40 от Zlatina3

# 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Единствената ми мисъл със ставането тази сутрин беше "Аз лелка ли съм или не съм?". Joy Joy Joy

Грозде Hands Thumbsup

Това ще го повторя, че да са ми меки капачките цял ден. Wink

Злати, мерси за линковете. Може да му хвърля един поглед на Червения Истанбул.

Може да сме го дискутирали в другата тема, но не помня. "Като дъх" издавана ли е на български? Сега таман вече нямам какво да гледам, бива да я прочета.

Общи условия

Активация на акаунт