Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Дано няма много хейтърки в самолета и на летището.. да го гледат с бялото на окото Joy
Ноо..гаранция ще има много ококорени Joy

Tour De Can 2020✈✈✈ Joy

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 16:57 от grozdence.

# 316
Елиии ,падам от смях Joy
Пилота да му мисли .

Направи от твойте колажи и комикс .
Как Джано лети и ти си стюардеса и летиш в облаците заедно с него.
Питаш го дали иска нещо ,спъваш се и падаш в обятията му и после цялата се изчервяваш Joy

# 317
"olha aí o vôo dele, acaba de entrar no espaço aéreo Italiano, daqui a pouco a beleza Turca dele aterrisa!"

"погледнете полета му, той току-що е навлязъл в италианското въздушно пространство, след малко, когато турската му красота ще се приземи!"

Италианките го следят и във въздуха Joy Няма шега.. загорели лелки.. на летището дали няма да има митинг? Joy

# 318

П.С. знам, че се пише „в ръката”, но за целите на поезията трябваше да съгреша Grinning

# 319

Joy

Stuck Out Tongue Winking Eye нЕма да питам лелките* стринките и бабите
 в тази дъждовна вечер с кой им се иска
 да мачкат чаршафите..
Joy Joy

# 320
Baby is there!!! Heart Nature Fire

На леля сладкия той..с тези ангелски крилца .. Innocent

С това бяло шлиферче е мнооого сексии Joy

Чакат... Joy

Айде почна се Joy

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 20:26 от grozdence.

# 321
Софиии и да ги питаш ша кажат какви невъзпитани въпроси задаваш:joy:

С тази маска на крила и шлиферче ми прилича на супергерой и литна при италианките ,ама кой ще го спаси от тях Mask

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:49 от femmi2

# 322
# 323

мноого го харесвам Грешния разгащен..
и не само него,всички красавци са ми любими в този вид
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
Не мога да разбера що за енергия и що за широко скроен човек да трябва да си, каква психика трябва да имаш - предния ден да си снимал до последно края на сериал, а на следващия да пътуваш за друга страна, да говориш на друг език, да изживяваш съвсем различна емоция. Аз съм на другата крайност, трябват ми седмици да се настроя за елементарни даже неща. БРАВО на момчето ни!!! Няма да ни остави да скучаем, дано ентусиазма и вдъхновението му за  вълнуващ живот не свършват никога и да ги споделя и зарежда и нас!
П.С. Ели, Грозде, Лимонче и всички пишещи ежедневно момичета, дано и вашия ентусиазъм не свършва, прекрасно ме забавлявате, евала за фантазията и прекрасния ви хумор! И идея си нямате колко е ценно, рядко и зареждащо това! Дори да си на работа сред хора и понякога да те гледат странно, особено днеска Безработния Фотограф Джан, едва се сдържах, а вкъщи подробно като го прочетох и осмислих с глас съм се смяла на идеите и хрумките!

# 325
Голям гъзар е!! И стойката..изпънал се като струна..Sunglasses  Бяло зайче сладко Animal Rabbit

# 326
Сони ,и аз съм така . Докато се настроя време ми трябва . Актьорите са свикнали на натоварване .

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:56 от femmi2

# 327
Уф, че е сладко това бяло пате, бе...направо ми идва да му загладя перушинката Animal Hatched Chick

Ама тая маска... Грехота е да се скрива такава хубост!

Ох, Грозде, докато пиша, ти си написала за бялото зайче. Целия зоопарк ще изредим Joy

# 328

Момичета* защо наричате Грешния  мистър
 пате или зайче.. по-скоро е бял котарак
Joy Joy

# 329
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хайде и първото видео - https://scontent-dfw5-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/120311707 … 7bf89393b1f996f45

Общи условия

Активация на акаунт