Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте следобедно! Hug

Ели Hug

Джан дойде в Милано, за да заснеме шоуто „Верисимо“ със Силвия Тоффанин.
Поради COVID-19 няма да има публика в студиото. Излъчването ще се състои в събота,
3 октомври от 16:00 италианско време.

=============================================================

Пуснали са новите снимки за 14 финален епизод на МГ...

Скрит текст:

и озета
Скрит текст:
14. Bölüm Özeti

Yaşadıklarından dolayı Özgür iyice bunalmıştır  ve kafasını boşaltmak için soluğu ormanda alır. Ama oradaki yalnızlığı çok uzun sürmez Ezgi, Ozan ve Deniz yanına gelir. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirirler. Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi’den almaktadır. Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi’ye evlenme teklifi eder. Ezgi nihayet hayalini yaşamaktadır, gerçek aşkı bulmuştur. Özgür’le sonsuza kadar mutlu olmak için teklifine evet der.

руски превод
Скрит текст:
Озгюр очень расстроен из-за событий,которые произошли в его жизни в последнее время.Он решает удалится в лес,чтобы сменить обстановку, перевсти дыхание и прийти в себя. Но его одиночество там длится недолго, к нему приезжают Эзги, Озан и Дениз. Они все вместе весело проводят день.
Эзги для Озгюра,тот источник сил,который помогает ему пережить весь негатив,свалившийся на него Каждый раз, когда он делится с Эзги всем происходящим, он понимает, что не может быть без нее, и решает сделать предложение Эзги. Эзги, наконец, воплощает в жизнь свою давнюю мечту, обретая настоящую любовь. Она соглашается на его предложение, навсегда быть счастливой с Озгюром

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 14:36 от Zlatina3

# 406
Еее, цял ден чакаме някаква новинка Grinning
Снимка от Джан в ИГ, жив е, добре е и е все така неотразим Blue Heart
"Un viaggio meraviglioso con @andreadicarlo @adcmanagement1" ("Невероятно пътешествие с Андреа Ди Карло")

Айде всички към Westin Palace Grinning

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:04 от Ели-Мели

# 407
  • Варна
Октомврийски привет, весели грешни момичета! /И на 20, и на 2х20, и на 3х20!/

И да вали, и да не вали - по вода да ни върви!!!

Посрещаме новия месец, с нови надежди! Дето се казва - "Всяко зло, за добро!"
   Благодаря на Ели, че направи тази прекрасна тема!

Загубих желание не само да пиша, но и изобщо да влизам в другата тема, след като там се коментираше само финализирането на сериала. Дистанцирах се! Карантинирах се! Защото това май е заразно?!    Напрягам се излишно, а не искам. Стрес има навсякъде около нас. Аз съм във форума за забавление. Затова харесах и МГ. Началото беше толкова изненадващо нетипично - толкова красиво, забавно, свежо, динамично,че им избоде очите!  Нееее!   Не можеха да му простят да е толкова различен! Веднага гракнаха! - Позор! Разврат! И ги принудиха веднага да променят сценария ! Жалко! Постоянно търсеха причина да го спрат и ...  намериха!  
Както каза Джан - "Посадихме много красиви  цветя, но на грешната почва!"
   Това приключение свърши. Но съм сигурна, че на Джан му предстоят по-добри, по-мащабни, по-вълнуващи проекти! На правилната почва!  

Съжалявам, че чак сега се включвам в темата, но не бях в тон с настроението тук!

------------------------------------------------
Айде всички към Westin Palace Grinning

Чакаме директно включване от Гроздето! 

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:48 от Planet

# 408
Октомврийски привет, весели грешни момичета! /И на 20, и на 2х20, и на 3х20!/

И да вали, и да не вали - по вода да ни върви!!!

Посрещаме новия месец, с нови надежди! Дето се казва - "Всяко зло, за добро!"
   Благодаря на Ели, че направи тази прекрасна тема!

Загубих желание не само да пиша, но и изобщо да влизам в другата тема, след като там се коментираше само финализирането на сериала. Дистанцирах се! Карантинирах се! Защото това май е заразно?!    Напрягам се излишно, а не искам. Стрес има навсякъде около нас. Аз съм във форума за забавление. Затова харесах и МГ. Началото беше толкова изненадващо нетипично - толкова красиво, забавно, свежо, динамично,че им избоде очите!  Нееее!  Не можеха да му простят да е толкова различен! Веднага гракнаха! - Позор! Разврат! И ги принудиха веднага да променят сценария ! Жалко! Постоянно търсеха причина да го спрат и ...  намериха! 
Както каза Джан - "Посадихме много красиви  цветя, но на грешната почва!"
   Това приключение свърши. Но съм сигурна, че на Джан му предстоят по-добри, по-мащабни, по-вълнуващи проекти! На правилната почва! 

Съжалявам, че чак сега се включвам в темата, но не бях в тон с настроението тук!
Planet
Като не си част от тълпата, не си ок според масовото разбиране.
Жалко е, че пак съседите ни са "скандализирани" от едно нищо. И пак Джан е в центъра... 😆
Не го заслужават, според мен, като талант. Аз съм далеч от идеята, че е нещо извънземно, все пак е мъж, не че нещо, ма всички си имаме всекидневно вземане даване с тези индивиди... 😆 Но се стремя да гледам чисто реално на нещата и това виждам аз - хвърля се ненужна кал по едно талантливо и интелигентно момче, което върши работата си с желание и влага себе си в това. 🙂 А пък колкото до физическите му данни, няма какво да коментирам....На черното - бяло кой казва... 🤩

# 409
А пък колкото до физическите му данни, няма какво да коментирам....На черното - бяло кой казва... 🤩
[/quote]
Черен е, черен дявол Wink

# 410
  • Варна
Angel87, Така е. Когато нещо стърчи, трябва да се скастри!
   Ама то и неговото на нищо не прилича - че и умен, и красив, и талантлив, и трудолюбив!
  Аз в един момент си мислех - ако реши да избяга от цялата тази шумотевица?!
  Ако се върне към професията си?! - Представяш ли си с тази популярност, каква международна клиентела ще има?! Каква навалица ще се натрупа пред кантората му?!
  Пу пу пу! Пепел ми на клавиатурата!

# 411
А пък колкото до физическите му данни, няма какво да коментирам....На черното - бяло кой казва... 🤩
Черен е, черен дявол Wink

[/quote]

Ееее ама и е бял понякога, когато трябва да е, нали 😆 Последните два дена особено... 🤩

# 412

Черно и .... бяло - красавец, във всички цветове и разцветки!

Красиво тяло, благородна душа, свободен дух, висок интелект и невероятен талант!
    За завиждане си е ... от дребните душици, непознаващи по-възвишени чувства!

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 02:17 от Emiliya

# 413
Еххх как не спря да се крие зад маски, в тази пуста Италия.... Карантина ли не бе да го опишеш... 😆 Не е моето, искам да виждам муцунката, брадата... Ммм.... 🤩

# 414

Can in Milan 😍

# 415
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да илюстрирам със снимки и кратко видео от Милано. Ще го видим и без маска от студиото.
https://scontent-dfw5-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/120690407 … ee500d8c84d28c7e8

=======================================================================

Еми, ще изтрия едната от снимките, че се повтаря с твоите и ще си позволя да обърна Огледалния Wink Джан, за да прочетем спокойно поредното послание - "Къде са ангелите".

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:45 от profi_1

# 416
Хора, ИГ гърми със снимки на Джан... Тръгнах да подбирам,  но виждам, че Еми и Профи са публикували основните.
Стотици снимки, ама с тази маска, всичките изглеждат еднакво...

Ето две хубави снимки на нашето слънчево Джанче Heart Eyes

Планет, добре си се завърнала при нас Hug

# 417
Има Ели, има! С маска, ама и съвсем отблизо са го снимали.

Статия в IL MESSAGGERO

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:40 от profi_1

# 418

красавец* Kiss

# 419
От 27 октомври почва излъчването на РП и в САЩ под името "Мечтателна птица" според Гугъл-преводача.
/Моля не ме бийте, ако не е точно.  newsm43 /

И най-прясното видео.
https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/120396302 … d18b69b8254ba9fd6

Общи условия

Активация на акаунт