Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 416
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Аз го разбирам, че сега ще записват и ще го излъчат скоро. Няма да е директно.
Тейзе .. не ме задоволява отговора ти.... трий го Joy

-----------------------------------------------------------------------------

Профи от това видео пред Медиасет, виждам само, че Италианките добре си похапват.. Joy

Ето го беееееее... ще го изям!
https://twitter.com/Canyamanira/status/1311347041818288129

Това било изпращане на поздравления за рожден ден на 1 фенка...letizia_sophiemaelle (нека се радва жената..) Joy

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 20:11 от grozdence.

# 391
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сложих ти отстрани и една фотка на Джан, от колата вътре, че да не гледаш само италианките. Wink
Върни се да си го видиш.
П.П. От @ondersariahmet е, Промомедия. Peace

Да чуете как го возят Джан - https://scontent-dus1-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/75971310 … f78b695f4bb6ceb7b

Грозде, от туитъра ти не се вижда нищо.
Опс, оправила си го.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 19:55 от profi_1

# 392

Момичета ще ви споделя два коментара от фейсбук групата много ми харесаха, нали сте мои хора /не зная дали ви казах, че ме приеха с профила на децата ми/.
"И във маската му има послание. Казва аз имам криле и никой не може да ги пречупи, продължавам да летя и ще летя все по на високо''.
"Според вас Турция подходяща почва ли е за проектите на Джан? Аз го виждам все едно е облечен с усмирителна риза и му е тясно.... Той не може да си разгърне таланта..."
 И още една извадка, отговаряща на моите мисли:
"Да ви кажа за мен няма значение кой е сериала,важно е Джан да участва".
Фрага много ми хареса, сигурно това предложение е било замислено за след 5-10 серии, и на мен още ми се гледаха сладурите, ще ми липсват мноооооого, защото едва ли вече ще ги видим ЗАЕДНО в сериал, но... никой не ни пита, а и важното е, че краят ще е хубав, а колко ще е хубав - ето имаме още на какво да се надяваме и да очакваме до петък.
За после трябва да измислим нещо, хрумва ми да загледаме заедно някой от предните му проекти, примерно малко от вас са гледали Любов на инат, и коментари няма... а сериалът си е супер смислен и забавен, а край ще му измислим, аз в главата си съм го решила края... както на мен ми харесва:laughing:
Хайде, хубава вечер и мнооооого хубави неща да гледате, мислите и мечтаете. За кого е ясно, щом сме в тази тема. Наскоро се замислих, че не е минал и един ден без да прекарам хм... достатъчно много според времето ми, иначе никога не е достатъчно, с нещичко от Джан.
Той ми е като лекарство срещу стрес, моето бягство и спасение от... хубав ми е живота, не се оплаквам, но Джан го прави приказен!! Темата ни два пъти повече!

# 393
Сони ,със сигурност не са мислили за финал. Рейта и Цензурата съсипват бранша. Не говоря само за МГ . От едни танцьорки че показали им прикършиха крилете
Джан да се маха и да върви в нет платформите. Как издържат тези актьори с тази цензура. Насилие и кръв ,бой може нема проблем ,а романтика и целувки Не!
Те там зачеват непорочно.
Как гледа света натова ,защото много сериали турски се продават и са гледани.

# 394
Светът хич не го е еня за дизи-кахърите.
А Бащицата вече обяви и контрола върху нет платформите в Турция. И там няма да могат да правят каквото и както поискат.
Все си мисля, че в конкретното спиране на МГ проблем не е било наличието на танцьорки, а точно на такива танцьорки. Щото, ако бяха още по-голи, ама кючекини и мятаха гюбеци, сигурно въобще нямаше да им се види проблем.

# 395
И аз не си го обяснявам, добре де, ако беше само цензурата, как в първите серии не го спряха, то първите бяха най откъм замисъл и изпълнение. То се видя явно - в Турция съвременен сериал не може да съществува, реални свободни отношения между млади хора също, па макар и с истински чувства и отношения в сърцата си, не виждам нищо лошо във връзката на Левент и Джансу, или на нашите сладури, бяха си истински и чисти отношения, но точно когато и целувките спяха и Джан порядъчно облякоха, че и с дълги ризки, спряха и сериала. Не вярвам да е заради някакви танцьорки, пък и като ще е да треперят да не ги спрат заради това или онова то тогава има ли смисъл изобщо от замисъл, сценарий? Не ми се мисли повече. Имаме си 14 серии с много сладки Йозко и Езги в тях, първите серии, в които бяха в игра са ми фаворит, раздяла си имаме, която ни докоса и изиграха много добре, песничката ми е № 1 и някакви пислици се появиха май, ама тях не ги гледам и броя. Какво друго да кажа? Ще гледаме и ще се наслаждаваме на каквото имаме. За мен Джан като Йозгюр е ПРЕ-КРА-СЕН не само външно, но и като мимики, жестове, цялостна игра, благодарна съм, че го изигра, дори с цената на разочарование, поне опитаха. Нямам никакви забележки, за Езги също. Джансу и Левент са ми другата много забавна двойка. И т.н. по ред на номерата.

# 396
Стори от прочутия вече по цял свят хотел Роял Сплендиде Joy Казват „Бай-бай” на Бай Джано, който заминава за Милано. Даже и рима има! Yum

# 397
Хайде да видим това усмихнато момче..как ще го посрещнат в Милано : ))

"Aктьорът трябва да запише епизод в "C'e Posta per te", организиран от Мария Де Филипи в Рим , и след това да се насочи към Милано, за да участва във "Verissimo" и може би, епизод на живо в "Live è non la d'urso". "

"Can Yaman е в Рим за да запише епизод от шоуто "C'e posta per Te" с Мария Де Филипи. Актьорът, който не за първи път е поканен от русокосата водеща, ще бъде главният герой на много трогателна история, но все още не знаем дали епизодът, в който ще го видим като главен герой, ще бъде този, който ще бъде излъчен тази събота.
След това, Can Yaman ще се премести от Рим в Милано, и тук ще бъде гост на две програми: първо във "Verissimo" на Silvia Toffanin и след това, най-вероятно, ще отиде в предаването на Barbara D'Urso . Новината зарадва милиони италиански фенове, които нямат търпение да го видят най-накрая по телевизията."

----------------------------------------------------
И още нещо много важно!! Joy

"NEWS NEWS: Can at the program had black pants, black shirt, gray jacket with white decorations"
 Джан в програмата беше с черен панталон, черна риза, сиво яке с бели декорации Sunglasses

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:25 от grozdence.

# 398
Verissimo ще го излъчат в събота, 3 октомври, 16 часа по Канал 5

# 399
На летището.."Leaving for Milano"

# 400

Грозде, Ели, мерси за инфото.

Сони, това е като капката, която прелива чашата. Преди това се е пълнило, пълнило ... А и до нас достига само част от всичко. Основните неща от кухнята вероятно няма да ги научим.
МГ е твърде съвременен и невписващ се изобщо в догмите им. От вчера насам си мисля, че това май е първия турски сериал, в който не гледам класическата фигура на бащата - стълб на семейство. Няма такъв. Вместо това имаме Юнал аби, който е пълна противоположност на средно-статистическия турчин. Той прави всичко за жена си и го прави като за равен нему човек. Даже тя е водещата в двойката им. Безкрайно уважава и подкрепя и нейната дъщеря във всичките й стъпки - професионални и емоционални. Умее да се шегува. И не на последно място ризите му са ярки, цветни, с доста "женски" цветове, с щампи на цветлета, и най-важното - нито една не е карирана. Що за турчин е тогава?! Или поне аз не помня да го видях с такава. Свеж и оригинален човек. Сигурна съм, че не това е представата на комшиите за въплъщението на бащинския авторитет. Даже Юнал аби тотално я погазва. Възхитих се на смелостта на сестрите Зенгин и на режисьора за този образ.
Фокусът при възрастните е концентриран върху 3 жени. И то какви! Модерни, независими, правещи каквото сами решат. Някои изкарващи сами парите си. Никакви фусти, елеци, забрадки и т.н.
И в целия сериал никой не отиде да се моли на Всевишния поне веднъж.
А всичко останало в сериала е супер съвременно и бих казала западняшко.

Е, как при толкова "грехове" да не поискат да им дръпнат шалтера?!

Оф, докато напиша този пост, Гроздето е качила същата снимка, ама няма да я трия.

# 401
Не бях забелязала, че Ферзан е цункал нашия... аз си помислих , че му шепне нещо.. Колко мил жест... Heart
https://twitter.com/akilezna/status/1311412259034456070

От срещата с Ферзан

Джан кацна в Милано.. Да видим тук, ще го чака ли някой...... Joy

📌📌📌 НОВИНИ-ИНФОРМАЦИЯ
Подробности за записното шоу
........ ' Има поща за теб ' ' (Има поща за теб.))))
💥 НОВИНИ от вътре... за шоуто
📍 Джан носи черен панталон, черна риза, сиво яке с бели декорации.
📍 Той беше много развълнуван и преди влизането му показаха много сцени-снимки на ' ' Day Dreamer ' ' и ' ' Bay Yanlies ' ' на екрана.
📍 Във видеото видяха Can tango с Гулдем. Домакинът го пита дали е танго и той каза, че е взел уроци по време на карантината и е много привързан към майка си.
📍 В шоуто момиче искаше да изненада леля си, която загуби сестра си (майката на момичето) и беше много тъжна и благодарение на Can се възстанови от депресията.
📍 ❤ Can: ' ' Щастлив съм, че работата ми носи толкова много сила и радост на хората. Много пъти съм мислил да изоставя всичко, но съм размишлявал и мислил за хората, които ме следват. Това е наистина чиста любов. Не мога да оставя това.
📍 Подарил на дамата чаши да пие турски чай, личното си колие и таблет, за да гледа сериала му.
📍 Джан попита дамата дали е гледала всичките му серии. Дамата каза да. Джан я попита дали е видяла ' ' Бей Янлис ' ' дамата каза да.
📍 ❤ Can: ' ' За съжаление всичко свърши... ''... (имаше тъжна физиономия)
📍 ❤ Can: ' ' Когато започнах тази работа преди години, не разбрах колко е важна за хората. Днес осъзнавам, че мога да им дам малко щастие.
📍 Накрая си свали якето.... и го даде на дамата. 🥴🙃
Автоматичен превод..

=====================================

От Милано

·   ·

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 01:31 от grozdence.

# 402
Ще си позволя да пиша по повод на коментара на Джан за края на сериала му - We have grown a beautiful flower, but planted it in the wrong soil,”. Не искам да го превеждам, не че не мога, но ми се струва, че ще се загуби някак си очарованието. Много интелигентно поднесено, какво повече да кажа..
След всичката помия, която му изсипаха, която аз вече съм убедена, че е извадена от контекста...
Браво, красив, талантлив, интелигентен и умен. Той е не просто красива опаковка.
И аз не съм лелка, държа да го отбележа. 😆 Само отбелязвам очевидни неща, които виждам!

# 403
Добро утроо! WinkHugTwo Hearts

Честит ни нов месец! Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf Дано и през него получаваме интересни новини за Джан.
Да видим с какво ще продължи след Италия.

Благодаря на Гроздето Hug за новините от мястото на събитията и преводите,на Ели Hug,Профи Hug,Еми Hug и на всички останали за снимките,видеа,гифчетата и коментарите!

....джобчето на ризката отблизо....

Желая ви приятен есенен ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 404
Добро утро! Flowers Maple Leaf
Ако все още не сте обърнали календара на Октомври, време ви е Blush

Една мисъл ме тормози от сутринта - в кой хотел е отседнал Джан в Милано и защо още не сме разбрали името му? Thinking

Злати, мерси, че ни донесе този рейтинг. Видно е, че никой не може да стигне нашето момче по обсъждане! Relaxed

Тази снимка сигурно сме я пускали вече, но пък е много сладка и ще я публикувам пак HeartPurple HeartYellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт