Ай, стига бе! Искаш да кажеш, че след канските усилия и безкрайно търпение и толеранси към малкото изчадие от страна на Джансу, след всички лицемерни и малодушни гафове на татко ѝ Левент, след всички изпитания, на които ги подложи, само и само да се убеди, че кака Джансу е достойна и свястна жена....сега какво? Егоистчето си е егоистче. Ама и те - да позволят на една малка глезла да ги разиграва така...Ужас! Разбирам я Джансу - тя и така повече от достатъчно изтърпя, аз още в началото бих си грабнала нещата и бих се махнала. Но нали уж и Левент порасна - нали и у него се затвърди чувството към Джансу, видя колко му липсва, след всичко дотук и неговите 1001 съмнения уж се изпариха. Много, много жалко, ако наистина оставят нещата така, без да стане нещо и да ги сдобрят накрая.
Иначе да, няма място за тъга, независимо дали има още 1 епизод или повече.
Джан не е изчезнал, тепърва има да го следим и вярвам, че му предстоят все по-хубави неща.
Аз го виждам в някоя италианска продукция - филм или сериал, хем говори езика, хем няма и цензура да има.
Или в някой стрийминг канал като Нетфликс, където има пълна свобода за изява.
С нетърпение очаквам какъв ще е следващият му имидж...и да си призная, дано пак си пусне косата малко по-дълга

Няма да се отървете толкова лесно ни от мен, ни от Джан!

"

този магнетичен поглед ..