Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Беа, на сватбата на Левент и Джансу, Зейнеп избяга и се разтури сватбата. Не подписаха. После в трейлъра за следващия епизод дадоха как Джансу връща пръстена. Зейнеп избяга, защото едно случайно хлапе и обясни някакви тъпотии за баща му, за втората му жена и как ще имат дете.

Ай, стига бе! Искаш да кажеш, че след канските усилия и безкрайно търпение и толеранси към малкото изчадие от страна на Джансу, след всички лицемерни и малодушни гафове на татко ѝ Левент, след всички изпитания, на които ги подложи, само и само да се убеди, че кака Джансу е достойна и свястна жена....сега какво? Егоистчето си е егоистче. Ама и те - да позволят на една малка глезла да ги разиграва така...Ужас! Разбирам я Джансу - тя и така повече от достатъчно изтърпя, аз още в началото бих си грабнала нещата и бих се махнала. Но нали уж и Левент порасна - нали и у него се затвърди чувството към Джансу, видя колко му липсва, след всичко дотук и неговите 1001 съмнения уж се изпариха.
Много, много жалко, ако наистина оставят нещата така, без да стане нещо и да ги сдобрят накрая.

Иначе да, няма място за тъга, независимо дали има още 1 епизод или повече.

Джан не е изчезнал, тепърва има да го следим и вярвам, че му предстоят все по-хубави неща.
Аз го виждам в някоя италианска продукция - филм или сериал, хем говори езика, хем няма и цензура да има.
Или в някой стрийминг канал като Нетфликс, където има пълна свобода за изява.
С нетърпение очаквам какъв ще е следващият му имидж...и да си призная, дано пак си пусне косата малко по-дълга Heart

# 241
Да, доста тъпо стана с Левент и Джансу. С право ще се откаже жената. Явно за тях ще е тъжен финала.
Аз не разбрах сега, ще има ли финал или просто ще си излъчат 14 епизод и кой откъде е... Нейсе, каквото такова!
В по-предния си пост забравих да добавя и другото ми любимо клише „Продължаваме напред!” Wink
Хайде лека нощ!

# 242
Е, стига момичета, сериала свършва, но Джан остава. Нямам време да пиша, но ви чета редовно.

И да съм по протокол Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
С приятелки чакаме да се снимаме с Джан и да вземем автограф.
Аз:

Пак аз, когато идва моят ред LaughingKissKissKiss

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Добро утро,
със сериал и без сериал, музата за шегички не спира да навестява кака ви Ели. Все пак моят Муз е жив и здрав, което е най-важното Simple Smile Heart
Днес цял ден ще съм офлайн, защото ще ходя на гости извън града. Споделям, за да не си помислите, че съм си прерязала вените от мъка Grinning Няма да се отървете толкова лесно ни от мен, ни от Джан!

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Феновете по света се организират в подкрепа, защита и бунтове!!!
Heart В Туитър най-голямата фенка на Джан - Стефани е създала петиция.

Heart Испански фенове призовават всички да спрат да следват Фокс Турция в интернет каналите.

Heart Джан и МГ си имат фенове и в Индонезия. Изненадах се и ми стана мило, щото нерде Турция, нерде Индонезия. Да живее интернет!!! Така могат всички хора по света да му се радват на нашето момче Blush

# 244
Добро утроо! HugCoffeeTwo Hearts

Ели Hug Simple Smile

И аз видях новината вчера,още преди да е пусната в двете теми.Не исках да повярвам,но това е положението.Няма да критикувам никой-режисьор,сц. или актьори.Те ще си направят изводите.Но за мен още като казаха,че МГ ще е по Фокс тв. и го написах в др.тема,че имат много сериали започнати и всички дни са заети с изключение на петък.А в този ден има много сериали,които се излъчва по останалите канали(нали следя рейтинга от години и го пуснам във всички теми,в които пиша за новите сериали), и на нашите ще им е трудно.Но каквото и да е станало както вие писахте вече ние ще продължим да си пишем за Джан и за неговите успехи! Blue Heart

Simple Smile

Желая ви приятна неделя! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower

# 245

Hearts

Hearts

Hearts

Heart Eyes Усмихвайте се като Джан*
ще видим още много..
 не си затваряйте очите!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
Здравейте! Hug

Наминавам да ви пусна БГ превода на 13 еп.

Мистър Грешен Епизод 13 BG SUBS

https://ok.ru/video/1620460505661

Благодаря много на екипа за бързия превод!

# 247
Привет момичета

Възможно развитие на нещата в еп. 14 Joy

ИГ стори Джан "Всъщност ние цъфтяхме прекрасно и бяхме погребани в грешната почва ..." 

ИГ стори Йозге "Не ни харесаха, защото бяхме странни"

Браво, не им пука..и си казват гласно и ясно мненията си...
Йозге е пич и застава до Джан от началото до края...

Злате Hug благодаря за превода! Flowers Rose

Прекрасен да е денят ви грешници..изпълнен с усмивки и щастие! Heart

# 248
BlushBlush:blush:Eваа,  това последното как си го хванала Джан как я изгледа -сега лошо ли й стана Blush

# 249
На екипа им е тегаво , труд си е и в това тежко време .  Браво на Джан и Йозге че са активни .
Канала така е решил , но поне логичен край да измислят . Продуцента печели от продажби , но цар рейтинг  определя. Бяха писали че 20 договорени епизода имат и кво стана на края резнаха ги.
Джан наистина да опита в  екшън идеално ще му пасне как раздава крошета и с това атлетично тяло.

# 250
Сладки, скадки..толкова са сладки, че няма други такива безобразни сладури като тях!

Ново от Тудорс "Винаги в сърцата ни Hands Facepunch "
Sunglasses Heart

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 17:33 от grozdence.

# 251

Наминавам да ви пусна БГ превода на 13 еп.

Мистър Грешен Епизод 13 BG SUBS

https://ok.ru/video/1620460505661
    Злати, благодаря за линка към преведения 13 епизод! Благодаря и на момичетата, които бързо и акуратно ни предоставят "Мистър Грешен" с БГ субтитри.

Още красота!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:40 от Emiliya

# 252
Хай, хай!
Благодаря за всичко, което сте споделяли днес Blush Страхотни сте! Heart

Нося ви нови фотки с Джанови фенове Blue Heart

# 253
Тези огнени очи..Nature Fire този магнетичен поглед .. Nature Fire Роден е с тази аура.. да пленява  Heart 

Стори от Гюрген Оз ..

# 254
Великолепната четворка Heart

Съвършенство виждали ли сте? Ей, на, погледайте малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт