Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 666
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В едно италианско предаване, еквивалент на Господари на ефира според мен, поздравяват Джан. Единия от водещите пита кой е този, а другия казва, че е много известен в Италия турски актьор. Това е, което успях да разбера с моите нищожни познания по италиански. По-интересното е, че феновете поздравяват водещия, че е един от малкото, които произнасят името на Джан правилно. На мен ми направи впечатление, че водещата на Верисимо го нарече Жан, явно не е само тя Laughing

Доста често там му бъркат името. Миналата година в Испания, Джан преподаваше урок на водещия как се произнася името му. Не можах да намеря само откъса, а не ми се играе да режа, затова пускам цялото предаване, за който не го е гледал (има и нови фенове, разбрах в началото на темата). Това за името му е съвсем в началото. А накрая е прословутата реплика за задната стая, за която толкова го съдят все още в Турция.

# 526
Джан пак раздава любов и усмивки на феновете си! Heart Той е отговорил на туит на своя италианска почитателка.
Джан е написал: „Голяма прегръдка за това момче”
Туитът е: „Това е моят племенник, той е на 7 години и е аутист. Всяка седмица той очакваше да гледа Мистър Грешен, независимо, че е на турски език. Обича Джан Яман и го нарича Мистър Джан. Не мога да направя нищо друго освен да пусна този туит - за Джан, за каста и за моя племенник”

# 527
Привет момичета Kissing Heart дръпнах един чужд лаптоп за малко ..и ето ме тук Heart

Хайде няма да го хваля Божествения ... ноо, само го погледнете..... Nature Sunny

Адио, Бай Бай FOX.. и без това се дразнех, че ги следва.. хубаво ми стана, като ги сиктирдоса днес.. Joy ставам малко лоша понякога Joy ноо, това е от любов.. Heart Joy

А Джан тази искрена и чиста любов, която раздава, и прави милиони хора щастливи, да му се връща хилядократно.. и му се връща .. Heart

От телефона ви наблюдавам.. и благодаря много на всички вас, за всичко което публикувате момичета Heart

Офф.. аз се надявам тази седмица да ми оправят лаптопа, клавиатура ще ми сменят, днес ще я поръчат, дано веднага да я пратят и да я монтират.. защото се измъчих да се взирам в телефона.. и да гледам на Джан малките снимки... : ((

# 528
Добро утро! Hug

Грозде HugHug

Отново набързо минавам....

Приятен ден! HugTwo Hearts

# 529
Добро утро и от мен! Coffee

Злати, минаваш набързо, но какви снимки на Джан ни носиш... да припадне човек! Heart Eyes
Грозде, и Йозге е спряла да следва Фокс. Правилно! Не заслужават нашите красиви "деца"!
Скрит текст:
На мястото на Мистър Грешен в петък започва драмата "Детство"/ "Cocukluk". Разказва се за група сираци и събитията около тях... Нося ви като информация, в скрит текст. Няма да коментирам, защото сме разтягали темата десетки пъти и не искам да си разваляме настроението и темата!!!

Бащата на Джан е написал в стори:
"Много фенове ме питат за адреса на моя син, за да му изпратят подарък за предстоящия рожден ден, но най-добрия подарък за моя син е любовта и подкрепата ви. Благодаря, че искате да покажете своята любов."
Blue Heart

Когато си отвориш пратката от Али Експрес. Очаквания vs Реалност Joy

Знаете, Джан е вдъхновение за много хора! Някои нормални домакини бродират гоблени с икони, деца и коне, препускащи през полето. "Лудите" Джано-фенки бродират лика на Джан!!! Hands Clap Blush

Черпя ви с нещо сладко за началото на новата седмица и с една любима, още по-сладка, усмивка! Cake Simple Smile

# 530
Джан има скоро рожден ден? Кога?
И за да не е празен пост, ето и любимият ми стайлинг от посещенията му в Италия. С кожено яке кърти направо. Много е готин

# 531
На 8 ноември е рожденият ден на Джан. Като говорим за рождение, днес феновете припомнят тази стара, но много хубава снимка - Джан с майка му и баба му, които адски много се гордеят с него Heart

# 532

Когато си отвориш пратката от Али Експрес. Очаквания vs Реалност Joy[/b]

По този повод:

# 533
Като за последно „Мистър Грешен” е окопирал върха на класацията за Най-обсъждан сериал в социалните мрежи. Преднината е внушителна! Hands Clap

Джан на младини и старини, направено чрез faceapp Blush

# 534
Нещо интересно, което видях във ФБ:
Какво би казал Джан Дивит на Йозгюр Атасой? От мен добавям и: А какво би казал за Йозгюр?

# 535
Привет! Hug

Ели Hug,наминавах набързо тъй като имах повод! Wink Днес внукът Симеон навърши 1 годинка,правихме и кръщене. Голямо шетане беше,скапах се! Simple Smile

Скрит текст:
Почерпете се негово здраве!

Пост от официалния акаунт на марката "Tudors"
Джан Яман

Приятна вечер! Hug

# 536
Злати, да е жив и здрав! Да расте щастлив и винаги усмихнат! Hug

А Джан на новите снимки е... Animal Scream Cat
Nature FireNature FireNature Fire Погледът е един път! Heart Eyes

# 537
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Остави се! От одеве се чудя тия хора имат ли милост към нас.
И на части ни го нарязали, и питат "Кои са тези, които го искат?". Вай, вай!

# 538
Момичета, аз днес най-накрая изгледах последната серия на Мр. Грешен и да ви кажа тази рижавката Иртем ли е, каква ли е, така го гледаше нашият, току ще хване да го изяде... 😀 Че е хубава, хубава е, не отричам, ама ми е обикновена една такава... Е, аз от жени не смея да твърдя, че много разбирам все пак... 😛
А за Джан, какво да кажа, освен, че е сладур, супер актьор и мимики, и жестове, много се смях с него днес. 😀 Да не говорим, че всеки път като се усмихва на екрана и аз без да се усещам се усмихвам с него. 🤩 Относно ризките и погледа....... 👀👔🔥🌡️

# 539
Привет дами! Kissing Heart

Не мога да остана равнодушна.. след тези скандални снимки : ))

Разни вандалки го нарязали на парчета..  
Ето ви малко парчетии.. загубете себе си.. Не се стеснявайте дами... това са просто изрезки.. Nature Fire Blush

Мадре миа... Innocent
Тази ръка ви е за лека нощ!
На сън да ви се присъни, че ви гали....

Утре среща на тази спирка... на която и призлее, да се подпира на афиша, че хептен да се тръшне... Joy

Умирам за тези трапчинки...

Нашия се е покрил.. той няма да споделя.. че лошите, само това чакат, но Маестрото в ИГ на последната си снимка е споделил участниците в новия си проект.. Така, че чакаме новини от г-н Ферзан.

Злате пожелавам ти много да се гордееш с малкия Симеончо! Да ви е жив и здрав, и да расте щастлив и успешен! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:22 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт