💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 314
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Е, свързвайте го с бившата госпожа Тръмп. 😀 Като по-дърта, това ми е първата асоциация с името Ивана. Супер е името, много страдах навремето, че са ми лепнали селската наставка -ка, а не съм изискана като милионерската госпожа.

# 1 186
Преди 20 години въвеждах пациентите на един доктор в ексел. Циганите какви имена имаха.... Жалко, че не си ги записах.

# 1 187
О, има неповторими имена у нас... Някои са съчетани с умопомрачителни фамилни имена и направо къртят! 😂

# 1 188
И аз не разбирам тази мода с чуждестранните имена, особено в комбинация с българско бащино и фамилно име. Предполагам, че родителите си мислят, че по този начин правят децата си по-интернационални, но това което се пропуска е, че понякога тези имена са отживели в самите страни, от които произхождат. Как бихте реагирали на китайчета, кръстени Ганка и Захаринчо например?

# 1 189
Конкретно за случая Сюзън е универално и едвали е отживяло за разлика от Джералдин което ми прави асоциации някъде по времето на отнесени от вихъра Simple Smile

# 1 190
О, има неповторими имена у нас... Някои са съчетани с умопомрачителни фамилни имена и направо къртят! 😂
Ричард Груев! Ако някой изобщо го помни...

# 1 191
  • Испания

Ричард Груев! Ако някой изобщо го помни...

Точно пишех:

На времето един беше Ричард Груев /светла му памет!/, сега не ми и правят впечатление смешните комбинации от име и фамилия.

Като чуя Ивана, се сещам за Ивана Тръмп. Друга асоциация - тц.

# 1 192
Имаше и други изцепки, но темата е за игрите.
Иначе толкова примери имам....
А нали и имало списък с имена.
Да не измествам темата.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:35 от Билян@

# 1 193
Имаше мода черна котка да носи името Сузана. Smiley
Родителите решили имената да са "международни", а към децата им подвикват като на домашни любимци - Джери, Сузи...Simple Smile Може и "дръж пръчката" да чуем.

На Сюзън едва ли сама ѝ е хрумнало предложението да излъжат останалите съотборници. Wink

# 1 194
# 1 195
  • Sunshine state
С какво не ми харесва Сюзън? Ами с много неща - интригантка, злобарка, арогантна.. И по външен вид не ми харесва изобщо, но това няма отношение. Да, тя не е виновна за името си, а нейните родители.
Вайс ми е противен със същото. Не е мъжко да въртиш толкова интриги зад гърба просто. Да не говорим, че и двамата ми простеят мощно.

# 1 196
  • София
Тя Джери с цялостното си поведение е излязла точно като от анимационно филмче Simple Smile

А иначе най-култовите имена за мен са Автономка Шестакова и Винету Келешев, тези съм ги запомнил. Има уникални попадения де, ама сега няма смисъл да ги изреждам. Имахме един футболист на времето от Горна Оряховица с фамилията Печикамъков, ама май тази фамилия си я има там в региона... Нещо като традиция или се бъркам.
Иначе като стана дума за Ричард Груев (лека му пръст) никога няма да забравя култовата му изцепка за Ален Прост. ''Прост си е Прост'' хахах, той естествено го четкаше ама разбирате как може да се изтълкува... Тази реплика си е в златния фонд и до ден днешен.

Можеха да сложат някакво студио в неделя, ама нейсе.
За понеделник, Ловците си остават в резиденцията, Жътварите се връщат в стопанството, а Рибарите се връщат в своето лобно място, блатото. Така ги вижда нещата кристалното ми кълбо. Wink

# 1 197
  • Бургас
А, студио, мечтаем си ние тук. Те бюджета отдааавна го надвишиха, сега каквото е заснето - това.
Иначе съм чувала в морската градина една баба да вика внучето си: "Алънье, Алъние, внимавай да не паднеш." Докато разберем, че детето се казва Алън...

# 1 198
  • Sunshine state
Хаха, да, с тия модерни имена, така се получава.
За другата седмица искам Рибарите на реката, а за останалите ми е все едно. И в стопанството не е зле. 🤷🏼♀

# 1 199
  • София
след седмица 3,
+ Ваня, Джери, Милен, Алекс, Влади и Любо
= Ивана, Симона, Тодор, Лазаринов и Боби
- Катя, Христа, Мира, Йоанна, Сюзън, Иво, Ники, Чудомир и Вайс

Изненадващо Джери има прогрес, но си имам едно твърдо ядро от хора, които продължават да не ме разочароват и стоят в него.
Ивана също има прогрес. За първи път ми излиза от негативната листа. Браво на нея. Wink Тошко засега твърдо се задържа в неутралната зона, като е там само и единствено заради добрата си подготовка и заради волята и устрема в игрите. Ако всички участници са така добре подготвени като него то наистина ще гледаме класно шоу с велики битки.
В минуса са 99% от рибарите, което си мисля е ясно защо.
От новите Боби се вписа по-добре. Обран е в действията си и не се поддаде на атаките на Ваня. Чудомир ми е скучен и излишен образ. Пасна идеално в безличните Рибари. Но пък кой знае, може и да ме изненада приятно по-нататък.
Мая, която ми бе нон-стоп при плюсчетата я махам от листата, защото твърде дълго време я няма, което никога не съм приветствал и не мисля, че е редно. Втора поредна година гледаме едно и също. Не е виновно момичето, ама все пак... Разбира се ако се завърне ще и дам нов шанс от равен старт.

Нямам промени при прогнозите. Продължавам да си държа на топ фаворити, Ваня и Вайс, но махам Влади от тази листа. Влади отива при Тошко, Любо и Милен, които дебнат Вайс и Влади. Причината поради която не слагам Тодор за топ фаворит е, че имам усещането, че в подходящ момент от продукцията ще му подлеят водица. Много ми се иска да видя дуел между Тодор и Вайс. Вайс е единствения, който може да се опре на Тошко като кардио. Но за момента в игрите Тодор леко се откроява в общия сив фон. Влади ме разочарова леко, защото доста игри се проведоха вече, а все още не съм видял нещо решително от него. Но пък е стабилен и добронамерен. Потенциалните изненади за стигане по-далеч от очакваното (финална петица/финал): Алекс, Лазаринов, Катя, Сюзън и Симона. Т.е. тук нямам промени.

Общи условия

Активация на акаунт