💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 091
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 200
  • USA
На мен Ивана никога не ми е била в черния списък(за разлика от Екатерина,която никога няма да излезе от него).
Ивана дори ми е симпатична на моменти с нейните претенции и примадонски очаквания.Не я смятам за злобен и конфликтен човек.

Симона на финал лол..и с какво си мислиш,че Симона има качества,за да стигне толкова далече?Почти всички жени там са по-силни от нея.
Александър - абсурд,освен ако не минава между капките.
Лазаринов също го намирам за слаб играч на фона на другите мъже.
От изброениете съм съгласна за Сюзън и Катя(тази въобще не заслужава,заради грозното държание).Бих добавила Вайс,Тодор и Милен.

# 1 201
Аз съм свикнала вече на тази тенденция да се кръщава с подчертано небългарско звучене. Даже тя сякаш отминава - поколението на Джери и Сузи са така, вече модерни са сякаш имена с някакво по-специфично, по-старинно звучене - например Ния, Димана, Рая, Дара - такъв тип. Иначе Ивана изобщо не ми звучи селско - съвсем нормално, че дори класическо име - даже Иванка/извинявам се, на момичетата с такова име/ е по-селския вариант, същото е и с Мария и Марийка. В крайна сметка- те имената не могат да си избират.

Иначе Ивана според мен го играе това поведение на завършена кифла - има доста моменти на нормалност. Нали в Русия е участвала там в някакво риалити и точно с това е станала популярна - явно не може с друго да прави впечатление и  за това е решила, че най-лесното е да бъде нахална, лигава и провокативна. Отделно и самата продукция може да очаква тя да бъде точно такава - дори леко да я режисира. Другите я приеха - значи на живо не е толкова дразнеща като Катерина.

Бях много учудена от избора на момчетата - никой не посочи Вайс! Отделно и двамата казаха, че Джери била най-добрия индивидуален играч  - да видимо е по-силна, отделно е и по-умна от Сюзан също, но сякаш с нищо не я видях да се отличи до момента - поне не акцентираха върху нищо. Обаче са били прави - дано да има възможности за изява.

# 1 202
Димитър беше в " Събуди се" / към края на предаването/.
Цитирам по памет:
" Сега, като гледам останалите племена, много се радвам, че съм бил в моето".Laughing

# 1 203
Аз симпатизирам на Джери - вижда ми се искрена в доста моменти - особено когато спечели битката на съюзниците. И със сигурност и е трудно да се ориентира в отношенията с останалите, които са 10+ години по-възрастни от нея, затова и често реагира със смях и избягва открити конфронтации, но не е и в никой лагер.
Иначе както не е блеснала досега с нещо, така няма и открито слабо звено. Трябват ми още игри, за да си изградя мнение колко силен играч е. В тяхното племе определено е най-силната жена. А като цяло във формата все още мисля, че Ваня я превъзхожда, но бих го казала само за Ваня.

# 1 204
  • Испания

Снимката е уаууууууууууууууууууууууууу!

Борислав

# 1 205
Сериозна химия при Борето.
Да живееш за да изграждаш тяло. Свят голям - хора всякакви.

# 1 206
  • Sofia
Да живееш само за една обвивка.... Simple Smile

# 1 207
  • Испания
Чудомир скача с парашут.

За герой на седмицата феновете избраха...

Да живееш само за една обвивка.... Simple Smile

Трагичното за мен е, че по този път вървят вече и момичета. Като гледам как "блъскат" в залата Симона, Сюзън, Елена, им се чудя на акъла. И преди писах: за мен няма нищо женствено в Симона, нищо грациозно, нищо красиво.

Сменил е прическата.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 12:23 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 208
Жътварите знаеха предварително какви ще са  двете битки в петък, затова първият избор беше Джери. Тя каза в интервюто около първата битка, че са знаели, че задачата е логическа. Димитър днес в интервюто спомена, че двамата с Любо сами са избрали тяхната игра.

# 1 209
Аз симпатизирам на Джери - вижда ми се искрена в доста моменти - особено когато спечели битката на съюзниците. И със сигурност и е трудно да се ориентира в отношенията с останалите, които са 10+ години по-възрастни от нея, затова и често реагира със смях и избягва открити конфронтации, но не е и в никой лагер.
Иначе както не е блеснала досега с нещо, така няма и открито слабо звено. Трябват ми още игри, за да си изградя мнение колко силен играч е. В тяхното племе определено е най-силната жена. А като цяло във формата все още мисля, че Ваня я превъзхожда, но бих го казала само за Ваня.

Джералдин е силен и силов играч - от жените тя, Симона и Йоанна са май с най-едър кокал, а и умее да мисли, когато се налага. Не ѝ симпатизирам, но ако не говори много и не се хили, ми е Ok. От жените тя и Ваня ги виждам във финалната четворка.

Жътварите знаеха предварително какви ще са  двете битки в петък, затова първият избор беше Джери. Тя каза в интервюто около първата битка, че са знаели, че задачата е логическа. Димитър днес в интервюто спомена, че двамата с Любо сами са избрали тяхната игра.

Ако това е истина, май
Скрит текст:
готвят някой от жътварите за победител - например Джералдин.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:35 от Telesilla

# 1 210
  • Испания
И, говорейки за обвивка...

# 1 211
  • София
Смайли, това за герой на седмицата от инстаграм ли е?
Досега са минали 3 седмици.
Ако не се лъжа това ли са седмичните победители?
1. Ваня
2. Тодор
3. Тодор

# 1 212
  • Испания
Смайли, това за герой на седмицата от инстаграм ли е?
Досега са минали 3 седмици.
Ако не се лъжа това ли са седмичните победители?
1. Ваня
2. Тодор
3. Тодор

Да.

В момента гласуват за герой на месеца.

# 1 213
  • Пловдив
Те знаеха, че игарат няма да е сила, защото водещите им казаха, че силата ще е последното нещо, което ще се изисква за играта на поддръжниците. Беше логично да се сетят, че ще е логика. За това и избраха момичета. Нищо подмолно няма поне в този случай.

# 1 214
  • София
Окс,
Хм, интересна петица, която навява и на някои размисли... Но си има логика всъщност. Simple Smile
Аз все пак също бих гласувал за Тодор за месеца, защото все пак сме в Игри на волята и до тук в игрите той изпъкна повече от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт