💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 319
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 555
  • SF
По същата логика е личен избор дали да бъдеш и дете при родителите си.

# 556
Само ще ви кажа, че тук таме под статии за формата или хора, участващи в него, се появяват мнения, че форматът е точно толкова прост колкото са феновете му, които го гледат и обсъждат, така че и мнението за такива като нас, не е особено ласкаво.
Сега не се оправдавайте, че гледате от скука, щото ви е омръзнало иначе да четете книги. Wink

# 557
  • София
Катя са я взели да прави скандали, но не постъпват добре,  да взимат хора с психични проблеми. Не знам какво и се е случило, но е много озлобена. Двойки и роднини също.Гледам в рекламата, пак дават задача на подлите гадини. Да влезеш в игра, само за да правиш подлости, това честна игра ли е? Докато едни се борят със зъби и нокти, други действат зад гърба им.

# 558
  • София
Още като хванах част от онази среща със сестра й доста неща си проличаха. Мисля, че по-скоро малката играе ролята на голямата сестра.

# 559
Катя са я взели да прави скандали, но не постъпват добре,  да взимат хора с психични проблеми. Не знам какво и се е случило, но е много озлобена. Двойки и роднини също.Гледам в рекламата, пак дават задача на подлите гадини. Да влезеш в игра, само за да правиш подлости, това честна игра ли е? Докато едни се борят със зъби и нокти, други действат зад гърба им.
Да ги махат тия двете интригантки барабар с Ванчето

# 560
  • София
По същата логика е личен избор дали да бъдеш и дете при родителите си.

Не е точно така - едното е осъзнат човешки избор, върху който имаш контрол, другото е божия воля. Човек може да е стерилен  да лекува серилитет, може да чака от много време за осиновяване, може по една или друга причина да няма жена/мъж от който да има дете и други подобни. Едното е въпрос на избор да се развиеш и да си намериш работа с която да се издържаш и да си осигуриш живота, другото е съдба. Познавам двойки, които лекуват стерилитет и биха дали всичко, само да имат дете, познавам и хора, които се обвързаха и изглеждаха като идеалната двойка и изведнъж единия от тях почина, а другия остана разбит и опустошен и без желание да се обвързва. Има съдби всякакви, които определят дали ще имаш или не дете, но да седиш при мама и тя да те обгрижва докато е жива е крайно несериозно и безотговорно.

# 561
  • Вестерос
Аз също смятам, че снощи Христа изора дъното. Винаги, когато човек няма аргументи и удря на личностни обиди. Ужасно грозно беше. И тя започна спора, и тя се самонавиваше и тя избълва сто тъпни. Катя е дразнеща, да, но такива гнусни епитети по свой адрес от непознати не всеки ще изтърпи да чуе. Николай също, обидил се, че му е казала истината за помията. Никой друг нищо не бил казал, е как да не каза. Просто нямат смелост да си кажат истината в очите му. Много дребнав човек се оказва и той, общо взето също е неприятен. Утре гледам пак ще полудява. А Ваня също се държи много схемаджийски, но по един наистина елементарен начин. И тя има едно самочувствие, да се чудиш. И цел в живота - да се заяжда с Тодор. Който беше прав за химията, ама карай.
Абсолютно съм съгласна. Говореха разни неща и Христата хоп, че нямала деца. Еми и аз нямам все още, а съм на 33. Да се гръмна ли или нямам право на мнение. Пълни глупости и показно за тесногръдие. Някои хора не могат да възприемат, че други хора не могат или не искат да имат деца.

Е, хайде сега, чак пък психиатър.
Е и зъболекар също.

Да, психиатър! И съм напълно убедена в това. Впрочем, всички зависимости са в психиатричния сектор. Последиците от тези зависимости, също се лекуват от психиатър.

А в това племе умишлено е събран подобен "елит". И е работа на психолозите на предаването. Затова казах, че много добре си разбират от работата даже!
Може да си убедена, но не си права. Имам досег с психично болни.

И между другото не е нужно да имаш психично отклонение, за да посещаваш психотерапевт.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 14:00 от Tiffany А

# 562
Катя, колкото и да е дразнеща, казва истини, които често не са лицеприятни. Много псически травми има, според мен, но това не я прави лош човек. Тя много ранима и се опитва да прикрие чувствителността си. Това, кога и дали ще имаш деца си е личен избор, но нашето общество оказва социален натиск на неомъжени и жени без деца, този въпрос кога ще се омъжиш и кога ще имаш деца го задават и непознати.

Аз се ядосвам на продукцията, за това, което се случи с Мая и Иван, трябва да се грижат за здравето и безопасността на участниците.

# 563
  • Вестерос
Мин. година Бояна с всички от предаването ли е спала? Не разбрах коментара. Пропуснала съм, ако е така Grinning

# 564
  • Sunshine state
И аз от тези, които мислят, че Катя е яко дразнеща, ама и Христа не пада по-долу. Много противни тия жени от Рибарите..И Все пак Ивайло обра точките. Няма такъв ленивец.
И в този дух - къде отиде Мая?? Тя беше най за светА, дето се вика.

# 565
Само ще ви кажа, че тук таме под статии за формата или хора, участващи в него, се появяват мнения, че форматът е точно толкова прост колкото са феновете му, които го гледат и обсъждат, така че и мнението за такива като нас, не е особено ласкаво.
Сега не се оправдавайте, че гледате от скука, щото ви е омръзнало иначе да четете книги. Wink

Убедена съм, че тези, които изказват тези мнения, са Нобелови лауреати и по цял ден четат книги Bowtie

# 566
Скрит текст:

Аз също смятам, че снощи Христа изора дъното. Винаги, когато човек няма аргументи и удря на личностни обиди. Ужасно грозно беше. И тя започна спора, и тя се самонавиваше и тя избълва сто тъпни. Катя е дразнеща, да, но такива гнусни епитети по свой адрес от непознати не всеки ще изтърпи да чуе. Николай също, обидил се, че му е казала истината за помията. Никой друг нищо не бил казал, е как да не каза. Просто нямат смелост да си кажат истината в очите му. Много дребнав човек се оказва и той, общо взето също е неприятен. Утре гледам пак ще полудява. А Ваня също се държи много схемаджийски, но по един наистина елементарен начин. И тя има едно самочувствие, да се чудиш. И цел в живота - да се заяжда с Тодор. Който беше прав за химията, ама карай.
Абсолютно съм съгласна. Говореха разни неща и Христата хоп, че нямала деца. Еми и аз нямам все още, а съм на 33. Да се гръмна ли или нямам право на мнение. Пълни глупости и показно за тесногръдие. Някои хора не могат да възприемат, че други хора не могат или не искат да имат деца.

Е, хайде сега, чак пък психиатър.
Е и зъболекар също.

Да, психиатър! И съм напълно убедена в това. Впрочем, всички зависимости са в психиатричния сектор. Последиците от тези зависимости, също се лекуват от психиатър.

А в това племе умишлено е събран подобен "елит". И е работа на психолозите на предаването. Затова казах, че много добре си разбират от работата даже!
Може да си убедена, но не си права. Имам досег с психично болни.

И между другото не е нужно да имаш психично отклонение, за да посещаваш психотерапевт.
Не знам какъв ти е досега, щом правиш подобен коментар, но аз нямам предвид психотерапевт.
Психолог, психиатър и психотерапевт са три различни неща.

# 567
  • София
Ивайло нали имаше 100 гроша (или нещо подобно). Сега, като е номиниран, не може ли да ги използва за имунитет. Аз предполагам, че той ще отпадне в петък, та се чудя за какво ще са му полезни.

# 568
  • Вестерос
Естествено, че са. Затова дообясних. Катя не е психично болна. Не ѝ трябва психиатър. Тя е за психотерапевт, за да изчисти проблемите си.

# 569
  • SF

Пред кого да се оправдаваме? Някой има други очаквания за нас? Платил си е да правим нещо друго в това време?
Аз пък в доста сериозни статии, и не просто "тук-таме" прочетох, че тези, които обсъждат феновете на предаването са точно толкова прости, колкото и самото предаване и феновете му.
Това се излъчва в праймтайма на телевизията. Праймтайм означава часова зона с най-многобройна публика, най-голям дял от населението, от зрителите, от хората, които гледат телевизия. Значи някой е написал нещо от сорта на "Българинът е прост". Simple Smile Ами аз пък пиша, че той е прост! И даже е извънземен! И има червен нос!
Айде нека сега той да ми се оправдава, че тук-таме под статии за формата или хора, участващи в него, не е писал от скука и защото му е омръзнало да чете книги.

Общи условия

Активация на акаунт