💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 323
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Катя, колкото и да е дразнеща, казва истини, които често не са лицеприятни. Много псически травми има, според мен, но това не я прави лош човек.

Тя ,че казва истини - казва, но заядливо и дразнещо.Може да ги каже спокойно и без да кълве.Имам чувството,че прави всичко  нарочно, само и само за да я намразят.Тя е енергиен вампир- прави скандал, хората избухват, а тя се зарежда. Христа е проста, а Катя е злобна.

# 571
Кво се разпенихте?! Същи уибауи... Написах, че мислят така за "нас", не за "вас" 😆

# 572
  • SF

Не е точно така - едното е осъзнат човешки избор, върху който имаш контрол, другото е божия воля.
.... но да седиш при мама и тя да те обгрижва докато е жива е крайно несериозно и безотговорно.

Аз разбрах, че защитаваш правото на личния избор. Извинявам се, може и погрешно да съм те разбрала.

# 573
Тя е енергиен вампир- прави скандал, хората избухват, а тя се зарежда.

+100

# 574
Кво се разпенихте?! Същи уибауи... Написах, че мислят така за "нас", не за "вас" 😆

И защо да не се пеним, като нито сме умни, нито интелигентни и книжки не четем? Thinking

# 575
Шоуто е за убиване на време. Simple Smile Плюс това, аз като ме издразнят Игри на волята, слагам на Фермата, като и там много затъпеят слагам на БНТ. Обичам да гледам битките, не разправиите, защото ме натоварват. Но тука успявам да се осведомя какво съм изпуснала.

# 576
  • SF
bonbonka6, ти си истински умен и прагматичен фен!
Аз пък гледам предаването заради рекламите. Следя докога ще е падат цените в Айко и какво ново в Лидл. Не обичам да убивам време. Нямам излишно.

# 577

Нищо, нищо, поне мислят, а това е чудесно Blush
Аз си споделям какво гледам и не ме интересува ответната реакция. Даже съм поработвала в тези среди и все още ми е интересно, кой докъде се е докарал професионално.
И като кажа, че гледам Игрите, изведнъж се оказва, че тези, които слушат само Шуберт и четат Кафка след работа, и те имат представа от предаването, че даже и по-задълбочена от мен.

# 578
Понеже не можах да гледам снощи, какво стана с новия член на червените? Защо в промото го водеха към линейката?

# 579
  • Пловдив
Стана му лошо.
Слънчаса или вдигна кръвно внезапно. Каза, че не вижда.

# 580
  • Sofia
Понеже не можах да гледам снощи, какво стана с новия член на червените? Защо в промото го водеха към линейката?

По време на битката предполагаемо получи слънчев удар. След като медиците го отведоха, Тодор изкоментира, че "назобените културистчета лесно претоплят"; виждал бил много такива да вдигат кръвно и да прегряват на тренировка, заради стероидите.

# 581
Според мен в това предаване има два отбора, които да се състезават и в тях са разпределени силните играчи. И един отбор за шоу, драми и комедии.
И това си е съвсем целенасочено.
И миналата година беше така.
Никой от рибарите няма шанс да бъде победител.

# 582
  • София
Ивайло нали имаше 100 гроша (или нещо подобно). Сега, като е номиниран, не може ли да ги използва за имунитет. Аз предполагам, че той ще отпадне в петък, та се чудя за какво ще са му полезни.
Много хубав въпрос.Само че няма кой да ни отговори.Допускам само,че ще могат да си откупват имунитет,когато играта стане индивидуална.Не знам дали би могъл да ги завещае на племето си.
Довечера могат да отворят една скоба и да ни обяснят,но едва ли.По-скоро ще ни тикат пред очите щитовете на SDI.които са тотално излишни.

# 583
Според мен в това предаване има два отбора, които да се състезават и в тях са разпределени силните играчи. И един отбор за шоу, драми и комедии.
И това си е съвсем целенасочено.
И миналата година беше така.
Никой от рибарите няма шанс да бъде победител.
Племето на рибарите са го събрали от най-големите слабаци. Мързи ги, движат се като некоординирани пияни диви свине, а жените им, начело с Катя само се джавкат. Тя биофизичката затова сигурно избяга Simple Smile

# 584

Общи условия

Активация на акаунт