💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 357
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 585
Според мен в това предаване има два отбора, които да се състезават и в тях са разпределени силните играчи. И един отбор за шоу, драми и комедии.
И това си е съвсем целенасочено.
И миналата година беше така.
Никой от рибарите няма шанс да бъде победител.

Миналата година спечели играч именно от племето, което преди обединението веднъж не беше стъпвало в резиденцията, така че все още нищо не се знае. Да не се окаже накрая Екатерина финалист?

# 586
По време на битката предполагаемо получи слънчев удар. След като медиците го отведоха, Тодор изкоментира, че "назобените културистчета лесно претоплят"; виждал бил много такива да вдигат кръвно и да прегряват на тренировка, заради стероидите.
"предобрят" каза, демек прекаляват със субстанциите... това някакъв Бургаски лаф май. Иначе ми беше много тегава тази битка, превъртах доста на нея. Нещо не могат да ме грабнат "игрите" този сезон... жалко.

# 587
  • Sofia
"предобрят" каза, демек прекаляват със субстанциите... това някакъв Бургаски лаф май.

Може и аз да не съм чула добре... Simple Smile Ама тази дума, така или иначе, не я знам, та явно затова съм се подвела. А и Тодор малко нечленоразделно говори. Grinning

# 588
  • Испания
Да не се окаже накрая Екатерина финалист?

Нищо не би ме учудило. А ако е рамо до рамо със сестра си, още по-малко.

# 589
  • София
Ай честиту! Тръпна,тръпна в очакване!
Не знам дали ще спечели някоя от тези двете,но е сигурно че ще останат повече,отколкото на мен лично ми се иска.Тук е мислено,писано,има да се заснемат доста сцени.Отврат.

# 590
Според мен в това предаване има два отбора, които да се състезават и в тях са разпределени силните играчи. И един отбор за шоу, драми и комедии.
И това си е съвсем целенасочено.
И миналата година беше така.
Никой от рибарите няма шанс да бъде победител.

Миналата година спечели играч именно от племето, което преди обединението веднъж не беше стъпвало в резиденцията, така че все още нищо не се знае. Да не се окаже накрая Екатерина финалист?

Мисля, че знаеш за преиграните финали. За това кой е бил е гласен за победител и защо накрая се е оказало, че Добрин е "правилния" избор .
Остана и тая година да повторят нещата...
Но нищо чудно щом финала още не е игран значи пак са си оставили отворена вратичка.

# 591
  • Sofia
Мисля, че знаеш за преиграните финали. За това кой е бил е гласен за победител и защо накрая се е оказало, че Добрин е "правилния" избор .

Аз не знам за тази интрига. Би ли споделила малко повече?

# 592
  • Вестерос
Да и аз не знам. Чакам да кажеш! Както и за Бояна, което питах. Хвърлят се някакви изказвания и после никакъв отговор...

# 593
  • Sofia
Както и за Бояна, което питах. Хвърлят се някакви изказвания и после никакъв отговор...

Това за Бояна и аз не го разбрах. Дано потребителката, написала твърдението, се включи и разясни.
Защото аз си спомням, че имаше подобно обвинение спрямо Бояна (ако не греша, идваше от Марешка), но то касаеше факта, че Бояна масово флиртува и фамилиарничи с мъжете в племето си, а не че спи с тях. Та, тогава Марешка ѝ каза, че не е хубаво да се лендзи на мъжорята така, защото приятелят ѝ ще я гледа и няма да му стане приятно.
Това беше случката.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 22:58 от Blаck Cat

# 594
  • Испания
Вайс за играта снощи

https://www.instagram.com/stories/vaischo/2404609575767894235/

"Около 4 часа играхме на 35-36º и в някакъв момент /понеже много хора минаха през линейката, беше си опасно/някакви джендъри се размрънкаха, че те са отишли там на санаториум, не са отишли да се състезават и трябваше да се сменят правилата, затова нямаше контакти".

Поправете ме, ако греша, но мисля, че никой участник миналата година не си е позволявал подобни изказвания.

Ивана тренира с Вайс

# 595
Ивайло нали имаше 100 гроша (или нещо подобно). Сега, като е номиниран, не може ли да ги използва за имунитет. Аз предполагам, че той ще отпадне в петък, та се чудя за какво ще са му полезни.
Много хубав въпрос.Само че няма кой да ни отговори.Допускам само,че ще могат да си откупват имунитет,когато играта стане индивидуална.Не знам дали би могъл да ги завещае на племето си.
Довечера могат да отворят една скоба и да ни обяснят,но едва ли.По-скоро ще ни тикат пред очите щитовете на SDI.които са тотално излишни.

Според мен използват тези грошове да могат до някъде да контролират кой кога да си ходи и какво се случва. Да кажем, че Ивана е застрашена, но е спечелила грошове (знам, че няма в момента) . Тя е важна за продуцентите и точно в нея седмица ще предложат имунитет.

Или тази сцена с наредените пред огъня хора, ядящи хляб и сирене. Може да не са имали с какво да запълнят 5-10 минути ефирно време или наистина да са прегладнели доста и да е имало шанс някои да си тръгнат по собствено желание заради това и изненада - награда (за която са знаели още преди да спечелят жълтиците).

А след като Сюзън и Вайс "официално" са във връзка може и мистериозна кутия с презервативи да им предложат за награда (като в другото предаване).

# 596
  • София
Ивана я е нямало месец и половина в инстаграм

https://www.instagram.com/p/CDtP18YH5ZY/

Тука вече она вернуласъ, както казва Grinning
Не е издържала много след речната седмица...

# 597
  • Испания
Приятелка била накарала Вайс да се запише. Попълнил някаква форма и дори не знаел, че това е предаване. Мислел, че е някакво състезание, та така и не знаел къде отива.

Дали пък не е тази приятелка???

# 598
Както казах за Вайс още в началото - нямам големи очаквания към материала "на втория етаж". Не знам кой и защо го нарочи за готин, за умен, за претендент за победа и т.н.

# 599
  • USA
А,,този си е тъпчо,обаче го виждам на финал.Много е силен физически и освен на пъзел,не знам на какъв друг елемент могат да го победят.На няколко пъти виждам да си общува и поздравява с Тошко,според мен се знаят от вън и преди това..покрай състезания,тренировки.

Катя казва истини да,но какво значение имат те,когато се поднасят по толкова грозен и избухлив начин.Никой не я слуша,защото не знае как да поднесе информацията.Иначе не я смятам за слаб играч и от рибарките,за мен тя е най-силната и жилава жена в отбора.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:53 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт