💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 052
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 095
  • IT
И е един от първите алгоритми по програмиране, който се учи. Аз не знам те как се подготвят, не са ли гледали старото предаване или оригинала, за да знаят какво да очакват...

# 1 096
  • София
Айде, Любе!
Митко започна устремно ама кардио няма. Митко находчиво започна да ги разплита и трите кутии. Ама на въдицата не го виждам, не е спокоен, прекалено пренавит е. Видя си и на плочките, че не е това неговото.

# 1 097
  • София
Не очаквах такъв интелигентен изблик у Димитър... дано Любо извади повече късмет, все пак.

# 1 098
Джери се справи много добре! Браво на нея! И Любо е премерен и има стратегия. Димитър е на импулси.

# 1 099
Браво на Джери и на Любо!

# 1 100
  • София
Хубав дуел стана. Браво на Любо. Simple Smile По-добър рибар е.
Митко загуби достойно все пак.

# 1 101
  • Испания
Току-що Димитър публикува:

Скрит текст:
Това е ИГРА!
И аз влязох в нея, за да играя! Да изпитам не само волята си, но и да предизвикам емоциите, които ме владеят.
Всеки човек е воден от желание за победа. Но никога тази победа не трябва да бъде на всяка цена – с унижения, мръсни помисли, непозволени средства. Защото тогава победата става падение. Ако не в очите на другите, то в твоите собствени.
Това е ИГРА!
В играта винаги има едни хора, които следват правилата и други, които ги нарушават. От опит знам, че в повечето случаи печелят тези, които спазват законите ѝ. Но има и едни трети, не по-малко важни хора, които стоят встрани, а в същото време са неизменна част от всяка игра – подкрепящите, окуражаващите, даващите...
БЛАГОДАРЯ на всички, застанали зад мен в желанието ми да се впусна в това приключение. За подкрепата, споделянията, аплодисментите и симпатията. Чувствата ни са взаимни.
Това е ИГРА!
Днес си тръгвам от играта по-богат, отколкото бях в началото. Заради новите ПРИЯТЕЛСТВА, които неизменно ражда всяка игра. Защото така са устроени хората – да отсяват лошото, да го запращат в тъмните кътчета край „дивата река“. И да прегръщат доброто – необятно, като морето.
Това е ИГРА!
И аз НЕ знам името на победителя! И както в театъра, зрителите трябва да бъдат държани нащрек до финала, за да бъде той по-вълнуващ, по-интригуващ, по-вълшебен. Желая ви приятни емоции с момчетата и момичетата от ИГРИ НА ВОЛЯТА! До края. Когато се спусне завесата.
БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 102
  • София
Не знам защо го нарочиха тук за тъп Митко. Браво и на двамата! На Сюзън идеята е просто безумна. Много страдат за отпадналия, няма що.

# 1 103
Не могат да лъжат тези хора. Сюзън им го каза много просто, а те започнаха да мислят съвсем нов регламент, несъгласуван помежду им.

# 1 104
  • Испания
Любомир: "Този, дето победи, получава имунизация".

# 1 105
Любомир: "Този, дето победи, получава имунизация".
Хахах...
В днешни времена това е нещо голямо Grinning

# 1 106
Хахаха, Катя в анонса от териториалната - "Отиваме си у дома."

# 1 107
Жалко за Митко! Беше силен играч и на фона на цялата компания при рибарите е просто тъжно, че отпадна. Николай ще има добри моменти на териториалната битка! Като ги видях как се обръщат с лодката, отсега ми е смешно! Joy

# 1 108
  • Варна
Тази вечер ме хвана яд за Митко! Радвам се за Любо много! НО Митко наистина ми хареса с кутиите и после с куката! Браво!

От това, което е написал Митко, ми стана още по-симпатичен!

Ето това ми се гледа, а не две нестабилни психически сестрички и още 2-3, които им се връзват на номерата!

# 1 109
  • Испания
Жалко за Митко! Беше силен играч и на фона на цялата компания при рибарите е просто тъжно, че отпадна.

Димитър не е от рибарите.

Общи условия

Активация на акаунт