💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 015
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 215
Те знаеха, че игарат няма да е сила, защото водещите им казаха, че силата ще е последното нещо, което ще се изисква за играта на поддръжниците. Беше логично да се сетят, че ще е логика. За това и избраха момичета. Нищо подмолно няма поне в този случай.

Поне в този случай, нали? Joy Станахме вече като в "Лъжливото овчарче".

# 1 216
  • Стара Загора
За мен беше много интересно и полезно, за това си позволявам да споделя. За тези, които вече са знаели за Ваня , ще е досадно .
https://www.bgdnes.bg/Article/7659363

# 1 217
Тези тату панделки никак не са ми секси на мен лично.
За мен и носят едно евтино излъчване, предполагам е била много малка когато ги е направила.

# 1 218
  • София
Ваня може да е силен играч, но от всички статии и нейни прояви ми лъха едно такова натегачество и желание да стане известна с каквото и да е. Все едно иска да се докаже или има някакъв комплекс. Или пък търси себе си. Или има прекалено голямо самочувствие и иска всички да я видят. Още не мога да разбера кое е.

# 1 219
  • Испания
Тези тату панделки никак не са ми секси на мен лично.
За мен и носят едно евтино излъчване, предполагам е била много малка когато ги е направила.

По същия начин ги въприемам и аз.

Не харесвам държанието на Христа във формата, но за това, за което разказва извън него, ѝ свалям шапка.

Продължение

Скрит текст:
Целите на проекта бяха да представи и разпространи идеята за активна гражданска позиция на младежите в неравностойно положение, да им даде импулс за активно използване на възможностите на електронните медии за дискусии, проучвания, връзка с институциите и разясняване на правата на незрящите в България, да възпита дух на инициативност и взаимопомощ у хората в неравностойно положение, да разкрие и даде тласък за развитие на техните комуникативни способности, да им покаже път за пълноценно, творческо развитие в областта на журналистиката и комуникациите. Хората в неравностойно положение, и в частност незрящите у нас, са до голяма степен изолирани от обществения живот, поради обективни и субективни условия. Основната обективна причина е непригодността на инфраструктурата за тяхното пълноценно и свободно придвижване, а една от основните субективни причини е липсата на информираност, на специализирана медия или дори на отделни спeциализирани емисии, които да се занимават с техните проблеми. Основна пречка пред повишаването на качеството на живота им бе и пасивната позиция, която хората в неравностойно положение у нас традиционно заемат по отношение на връзката с държавните институции и познаването и ползването на правата и привилегиите, които държавата им осигурява и които, при по-задълбочено познаване и ползване, могат в значителна степен да подобрят и улеснят живота на тези хора. Тяхната изолираност и усамотеност по територията на цялата страна възпрепятстваше възможността за обсъждания на положението им, форуми и събирания, на които да споделят проблемите си и да обсъждат трудностите, които срещат.

Бяха обучени незрящи младежи на творческо мислене в областта на комуникациите и журналистиката и на специфични умения за създаване и поддържане на специализирано онлайн радио.

Симпатична е жената на Милен. И детенцето му е сладурче.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 17:42 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 220
  • Sofia
Странна работа, уж мускули и много добре  оформен релеф, и никакво кардио! Съмнявам се, че един истински трениран атлет ще "пръхти като парен локомотив", както се случи с Димитър по време на елиминацията. За съжаление се обръща прекалено много внимание на обвивката и никой не се интересува от съдържанието. Това важи, както за жените, така и за мъжете - изкуствени мускули, джуки, цици, мигли и т.н... и накрая въздух под налягане!

# 1 221
# 1 222
  • Сред мелниците
Отварям си фейсбука и ми предлага за приятел Христа. ..
Хахаха!
Явно спешно набира аудитория. Таман 5 човека, които са ми близки споделиха същото! Добре, че нямам фейсбук да не се комплексирам, че не ми се предлага и на мен.
В предаването има ли някакъв елемент на зрителски вот, че се е активизирала така?

# 1 223
  • Вестерос
Koй стои зад профила в инста фен на игри на волята, че постоянно се поства какво е написал и т.н. ?

# 1 224
  • Sofia
Просто е решила да си прави PR женицата. Сега ѝ е паднало...

# 1 225
  • София
На мен нищо не ми се предлага. Може би пишете в страницата на предаването по-активно? Но ми стана странно нещо друго - фб ми предлага значка за топ фен на Игри на волята, а аз дори не им лайквам и коментирам нищо там.

# 1 226
  • Испания
Скрит текст:
Отварям си фейсбука и ми предлага за приятел Христа. ..
Хахаха!
Явно спешно набира аудитория. Таман 5 човека, които са ми близки споделиха същото! Добре, че нямам фейсбук да не се комплексирам, че не ми се предлага и на мен.
В предаването има ли някакъв елемент на зрителски вот, че се е активизирала така?

Нищо подобно няма. Според интересите и приятелите, които имаш във ФБ, ти излизат други профили, които биха те заинтересували.

Владислав, Любомир и Том, пардон, Джералдин.

И още:

Скрит текст:

Koй стои зад профила в инста фен на игри на волята, че постоянно се поства какво е написал и т.н. ?

Не знам. Правя скрийншотове и поствам това, което е свързано с формата. Ако те дразни, прескачай постовете.

# 1 227
  • София
На мен ми е интересно. Чудя се на Том (хаха) какво й харесват. Може би наживо не звучи толкова дразнещо.

# 1 228
На мен ми е интересно. Чудя се на Том (хаха) какво й харесват. Може би наживо не звучи толкова дразнещо.
Ами тя е дете. Чистосърдечно, незлобливо. Да, има малко странен начин на изразяване, ама те днешните тийнейджъри повечето са така Grinning В сравнение с останалите, които си мерят постоянно его-тата, тя е направо душица.

# 1 229
Ами тя е дете. Чистосърдечно, незлобливо. Да, има малко странен начин на изразяване, ама те днешните тийнейджъри повечето са така Grinning В сравнение с останалите, които си мерят постоянно его-тата, тя е направо душица.
Засега определено така ни я представят. А ако наистина е такава, дано впоследствие не се промени. То всички, до един момент поне, сме били едни сладички, чистосърдечни, незлобливи Animal Hatching Chick

Обаче Любо си я харесва май, както и тя него People Couple

Общи условия

Активация на акаунт