Предстои ми лапароскопия - тема 11

• 55 925
  • 764
  •   3
Отговори
# 525
  • София
Аз посетих д-р Иван Димитров (МБАЛ Света София на Мазнейкови) след преглед при д-р Налбански и той (Димитров) ми каза лоши неща за Налбански и като цяло за Майчин дом. Според него моята киста не е за операция (както ми каза Налбански) и можем да пробваме първо хормонална терапия. Другата седмица съм и при Попов да чуя и той какво ще каже, но Димитров много ми хареса, така че засега съм се насторила ако има операция да е при него. Въпросът е дали да я проследя няколко месеца тая киста и да направим хормонална терапия (за да я започна трябва да прекратя кърменето, което съм решила да направя, защото малката става на година другата седмица) или директно след Великден да правим лапароскопия и да ми се маха от главата тая киста... а и да има време за второ бебе Simple Smile

# 526
G.Savova, mimosna Благодаря!

jalapeno Вашата сигурно е доста по малка, за да може да се пробва първо хормонално, над пет см. със сигурност се оперират.
Дано за вси4ки изходът да е възможно най добрият!

# 527
Спокойно, в повечето случаи това са безобидни кисти. Не се вкарвай в разни филми излишно. Операцията е лека и рутинна.
И преди съм го споменавала, но съм виждала киста от която изсмукаха 12литра течност!!!
Корема на жената беше като бременна с близнаци и бълбукаше при допир.

# 528
Аз посетих д-р Иван Димитров (МБАЛ Света София на Мазнейкови) след преглед при д-р Налбански и той (Димитров) ми каза лоши неща за Налбански и като цяло за Майчин дом. Според него моята киста не е за операция (както ми каза Налбански) и можем да пробваме първо хормонална терапия. Другата седмица съм и при Попов да чуя и той какво ще каже, но Димитров много ми хареса, така че засега съм се насторила ако има операция да е при него. Въпросът е дали да я проследя няколко месеца тая киста и да направим хормонална терапия (за да я започна трябва да прекратя кърменето, което съм решила да направя, защото малката става на година другата седмица) или директно след Великден да правим лапароскопия и да ми се маха от главата тая киста... а и да има време за второ бебе Simple Smile

Доста странно е това поведение да говориш против други лекари, които са доказани имена в областа си, да говориш против болницата, в която се учат всички акушер-гинеколози и всички оттам после отиват по другите болници.., много недостойно и подозрително е това. Явно човекът има проблем със себе си или е комплексиран от МД-лекарите, иначе не разбирам защо се излага така. Че МД не е като частните болници - като обзавеждане, лъскавост и дори отношение, е така. Но да плюеш специалистите там, това вече е доста долнопробно. Наистина навсякъде има всякакви, и добри и лоши. Но в МД ми се струва да има повече добри на квадрат отколкото във всички други болници. Там просто е люпилнята. Интересен начин да си првличаш пациентки. Не му прави чест, аз не бих се доверила на такъв. Това не е поведение на професионалист.

# 529
Катетърът се слага след като се сложи упойката надявам се?

# 530
И преди това са ти го сложат, не е нищо особено.

# 531
Все пак предпо4итам да не присъствам на този момент, 4е сигурно само ще им пре4а Simple Smile)

И преди това са ти го сложат, не е нищо особено.

# 532
Чак пък да им пречиш ... не е проблем са ти я сложат без упойка. Хората правят цистископия без упойка.
Както и да е, катетъра ти е най- малкия проблем.

# 533
Катетърът се слага след като се сложи упойката надявам се?
Да.

# 534

За др.Иван Димитров от ЛЮЛИН МЕД ли става въпрос,тъй като и мен евентуално той ще ме оперира?

# 535
  • София

За др.Иван Димитров от ЛЮЛИН МЕД ли става въпрос,тъй като и мен евентуално той ще ме оперира?

Не, за друг Иван Димитров. Тоя Димитров от Люлин Мед не бих посетила вече никога.

# 536
Здравейте, търся отзиви за Калоян Персенски. Моля, ако някоя от вас е правила лапаро при него, да сподели Flowers Hibiscus

# 537
Интересно ми е какво искате да споделят и как преценят е кой е добър?

# 538
Интересно ми е какво искате да споделят и как преценят е кой е добър?
Кое му е интересното? Та, нали затова е този форум, да се обменя опит и мнения. Не намирам такива и реших да попитам.
Дали е добър един лекар или не, може да бъде субективно мнение на всеки пациент, което се влияе от историята му с него - отношение, точна диагностика, прецизна работа, пост-оперативни грижи и прочее. Това ме интересува, защото ми бе препоръчан.

# 539
  • София
Моля за мнение какво трябва и не трябва да ям преди лапароскопия. На 03.05. ще ме оперират и искам да се подготвя. Знам, че не е хубаво да се яде храна богата на целулоза, защото разширявала червата. Също ще съм благодарна на мнения и за след, но сега по-важна ми е подготовката. На консултация съм на 02.05. и тогава ще е късно да ми кажат. Предполагам ще ми кажат само колко часа да гладувам, но аз искам да знам и каква храна да (не) приемам. Благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт