Предстои ми лапароскопия - тема 11

• 55 996
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Аз бях по същия начин след лапаро! Насилвах се да пия много вода и разходки, до колкото е възможно. За 2-3 дни кантарът показа старите килограми.

# 436
Аз бях по същия начин след лапаро! Насилвах се да пия много вода и разходки, до колкото е възможно. За 2-3 дни кантарът показа старите килограми.

Благодаря ви! 2 дни след изписване всичко си отиде - поддуване, килограми. Вече всичко е като преди. Благодаря ви за помощта!

# 437
Здравейте,
препоръчайте ми добър аг във варна за второ мнение

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 13:53 от Анонимен

# 438
Не знам къде сте ходили и какъв е проблемът, но аз мога да предложа Германов и Яков. Иначе добри мнения чета за А.Александров, Стоилов и Славчев и др. също.

# 439
  • Бургас
Има ли някоя от вас пациентка на д-р Бузалов от Ст.Загора?

# 440
Правиха ми абразио , но се оказа че не са ме изчистли добре и ми препоръчаха хистероскопия. Какво Ви е мнението за Жеков в АГ във Варна!

# 441
Хистероскопията е рутинна процедура и ако е само диагностична трае не повече от 10 Мин.

# 442
Благодаря Ви за отговора!
Икам да отида за второ мнение, дали наистина се налага тази процедура и ако се налага къде да я направя. Препоръчаха ми доктор Жеков от АГ Варна, но не съм сигурна дали извършва хистероскопия!

# 443
Отиди при някой специалист да те видят на видеозон първо.

# 444
Благодаря!
И аз така мисля, но се двуомя между Германов и Жеков!

# 445
Намери си лекар който е добър с ехограф и после ще му мислиш дали ти трябва хистероскопия.

# 446
Благодаря!

# 447
Здравейте ,момичета. Предстой ми отстраняване на маточните тръби,мога ли да помоля за информация относно цената на лапароскопията?
Благодаря Ви.

# 448
Цените са различни в различните болници. Аз миналата година платих 1300лв. в Надежда. Здравноосигурена съм.

Здравейте ,момичета. Предстой ми отстраняване на маточните тръби,мога ли да помоля за информация относно цената на лапароскопията?
Благодаря Ви.

# 449
Благодаря много nova777 ,това все пак ми е от помощ за ориентир на цената.😊

Общи условия

Активация на акаунт