Магазини Pepco 3

• 58 433
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
И аз често им се чудя на стандартите. Клиновете детските с ниска талия и стегнати, днес обувам по-плътен клин-панталон той пък може още една девойка да влезе в талията. Блузите - някои 116 са ѝ къси ръкавите, други са тесни, трети пък къси на дължина. Абе една с една няма еднакви. Пижама 122 горната част става, долната хлопа в кръста много. Последният път се въртях като пумпал, хем ми харесват, хем не баш и .. накрая нищо не взех. Реших, че няма се тормозя с техни дрехи.

# 106
И други марки ми се е случвало да се разминава размера (lcw), и тук така. И аз купувам бебешко. Честно казано за 4 лв да сурка клина по площадките ми се струва супер. Последно исках ватирано от розовите, ама нямаше размер. И взех по-голямо, то пък е супер голямо Simple Smile

# 107
  • Варна
Аз пък не се ядосвам, ако нещо му е голямо, обаче ако му е малко много ме е яд

# 108
О да,и аз а тази идея казвам 110 да взимат,за да не е малка,но точно сега ми трябва пижамка и ще трябва да търся другаде. Да не говорим,че сестра ми ходи 3-4 пъти и все нямали 110 и в склада нямало нищо,всичко изложено. Това,разбира се,е заучена фраза. Накрая повишила малко тон,та изнесли от “новите,още неизложени” 110. Та така.. хубава работа,ама нашенска. 😂
Димитрова,ние имаме същото,но без Мини маус,изчистено. И то е леко голямо,но има ластик долу на глезена,та може да се носи. 😁

# 109

Ето на това яке пък се чудя аз,вътре е с поларено,дали ще топли?Другите са с един гаден пух и не ми се виждат топли.Но имаше само 86,а ми трябва по-малко.

# 110
Поларът топли много, не се чуди.

# 111
Поларът топли много, не се чуди.
Благодаря,никога не съм носила,гадно ми е на допир.Сега остава да намеря 74 значи.

# 112
И с пух вътре топлят много, ама зависи и пухът какъв точно е...

# 113
И с пух вътре топлят много, ама зависи и пухът какъв точно е...
Долче,боклучав е.И от тоя дето се разхвърча и ще й влиза в носа и има да киха...
Яд ме е че зареждат тук едно,там друго.Приятелка ходи в мола,изобщо не са го виждали служителите,казали й че в техния магазин може да не го получат въобще.Сайта е галерия,трябва да ходя и да дебна пак в другите им два магазина,където е удобно с количка Третия е със 15 стъпала....

# 114
Аз пък се дразня, че още не мога да разбера кога ще отвори магазинът им до Кауфланд на Пещерско шосе...отдавна гледам наредена, сгъната стока и все не е отворено... Thinking

# 115
# 116
Bobchita, на такова яке и аз се чудих в Люлин 6 в магазина

# 117
Bobchita, на такова яке и аз се чудих в Люлин 6 в магазина
Външно е готино и не е розово,че ми се повръща от розово вече.Днес й взех две памучни шапки за есен и едната е сиво и жълто,с надпис little boss,и касиерката ми каза,че била за момче.Аз знам,ма какво ми дреме,купувам и от това което е за момчета,оранжево,кафяво и сиво са си унисекс.Не ми харесва,че в Пепко момичешкото е преобладаващо розово.

# 118
И аз трябва да купувам шапки - как са като цени, модел? Имат ли размери?

# 119
Здравейте Simple Smile
Да попитам някоя да е срещала лимоненожълто яке от детската секция е, размер 164? Много свежо жълто, без качулка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт