Магазини Pepco 3

• 58 529
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Тия блузи не съм ги виждала,добре изглеждат ,утре ще ги видя и снима.За всеки случай Joy

# 526
Ходих днес в новия маг. до НБУ - малко съм разочарована : половината ( поне) неща от които си бях набелязала ги нямаше ( към 14.30 , не вярвам да са свършили, просто явно не са заредени Sad ). Мъжки пижами нямаше , само някакви долнища тип спортно трико. От Коледните тениски ( мъжки) имаше само сиви с Дядо Коледа на мотор( щампата беше напукана и някъде дори пообелена) и бордо- с бисквитките и млякото. За мен нищо не си харесах , да не съм напразно - взех за голямото дЕте тениска с дълъг ръкав и за дребното-слипове.
Печати имаше от тези големите гумени с ринга , но нямаше : малките пластмасови ; тавички с формичките ; точилките . Не се изкуших за нищо домакинско...
Саня , кутии за сладки ( от тези , които ти търсеше) имаше.

# 527
Бобчита, засега само снимай Grinning Тези дни може и да стигна до Пепко, ако имам късмет...

# 528
Бобчита, засега само снимай Grinning Тези дни може и да стигна до Пепко, ако имам късмет...
Ето одеялото на Хоум макс
Скрит текст:

Долче, малки размери има, много сладки са пижамите.
Утре ще ти я снимам, че съм се завила и не ми се мърда сега. Blush

# 529
Пижамите от Пепко или хоуммакс

# 530
Пижами в Пепко. Simple Smile

# 531
В сайта видях . Хубави са .
Но мъжката ми хареса повече . Но то на снимка няма как да разбера каква е материята.
Есента като ходих някои от дрехите не ми хареса материята.
Интересува ме имат ли стоки на които поддържат постоянен асортимент. Например имаше едни индекси / лепящи / , чаши и т.н.

# 532
Саня,малко са поддържаните в постоянен асортимент,и те са главно тип домашни потреби-кутии за храна,панерчета,т.нар.кухненски помощници.Много харесвам едни техни панерчета ,които се побират идеално в чекмедже,така съм сортирала в отделни четки за грим,отделно ФДТ и пудри,в друг ружове,в друг маски и капсули за лице и т.н.Но дрехите ,бельо ,текстил се сменят .

# 533
Мен ме интересуват точно домашни потреби . И канцеларски стоки .
Тези индекси си ги купих есента , но предвид , че беше седмица преди учебната година някъде и може би да са били промоция някаква.

# 534
Някои канцеларски ги има постоянно- тиксо, коректор, химикали, моливи и материали за декорация. Също и парти артикулите мисля, че ги има постоянно.

# 535
Ето одеялото на Хоум макс
Скрит текст:

Това одеало го гледах в Мусю Бриколаж (или там както се пише). На Пепко ми се струва по-приятна материята. Това, като го пипнах ми беше много неприятно. Но е по-плътно от пепковското.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 10:24 от Wassermellon

# 536
Какво е индекси?

Ето пижамата

# 537
  • Пловдив
Дева, в кой Пепко ходи за пижамата?

# 538
Менделеев.
Остана още една.

# 539
  • Пловдив
Аз взех такава на дъщеря си - не я сваля Joy След като я изпера, веднага в сушилнята и я облича пак вечерта.
Ще мине днес да видя, дали има някоя останала голяма бройка и за мен, може пък да успее,цда ми стане Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт