Магазини Pepco 3

• 58 528
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Имам въпрос към купувалите си тава от Пепко. Доволни ли сте и как се държи покритието? За няколко години трети път ми се налага да купувам тавичка за мъфини и форма за торта. След няколко пъти печене се издират и ръждясват.
Да знаете дали ги има феите от брошурата в Пепко Приморски Варна? Преди да го затворят ходих в тоя в Делта мол и нямаше.

# 541
Деспина, не знам конкретно за формите и тавите в Пепко, но със сигурност форми не се надраскват от самото печене. А ръждата се получава ако не се подсушат веднага. Също мисля и, че не трябва да се пускат в съдомиялна.

# 542
Ето фотосите
Скрит текст:

mamma.com/5scf/QFUbz.jpg[/img]

[/img]

# 543
  • Пловдив
И аз ги глееедах, гледах одеалата, ама се въздържах Simple Smile
Взех две чаши и чорапи за подарък, пак ароматна свещ Relaxed и едни пантофи.

Имам чувството, че довечера пак ако вляза пак ще има кво да купя Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 14:22 от mystic woman

# 544
Бобчита, много благодаря за снимките!
Дева, на теб също.
Някой помни ли колко струват точилките? Какъв размер са на живо? Изглеждат много добре...

# 545
Печатите за сладки ги издирвах в 3 магазина, все безуспешно. Някъде в Пловдив да сте ги виждали налични?

# 546
  • Варна
Силиконовите точилки са 6 лв., има и дървени те май бяха 5 лв.

# 547
Силиконовите точилки изобщо не изглеждат добре за точене,само за декорация бих ги ползвала или да дам на детето да си точи.Но имат добър външен вид.
Долче,за нищо.Блузите които Саня показа не ги видях,изобщо блузи хубави нямаше,или късо и широко или кофти материя.Аз само тениските им харесвам,преди няколко дни си взех една на 2.5 последна бройка беше,ще чака лятото да я сложа.
Едит-пропуснала съм да кача точилката

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 14:17 от Bobchita

# 548
  • Русе
В обедната почивка ходих в новооткрития магазин в Русе. Конкретно отидох за тел за разбиване на яйца. Като ви чета пазарлъците, чак ме хваща срам. Blush Joy
Магазина е подреден по друг начин и ми беше трудно да се ориентирам. Добре беше заредено.
Освен разбивалката си взехме коледни свещи, коледни лампички и 2 вразмера коледни топки за елхата. Дано се окажат по-сполучливи от миналогодишните, които още докато отворих и видях, че две са без джаджата за окачане, а на двете им бяха паднали. Пробвахме да ги залепим - оказа се, че топките не са пластмасови, а от студопор и лепилото не лови.
Коледни чорапи харесах за тийнейджърката, но понеже за тийнейджъра нямаше и не взех. Да не стане война Joy
Та, така. Намаления като за новооткрит магазин нямаше. Може пък оня ден да е имало, знам ли.

# 549
Бобчита, мерси. Blush На мен може и да ми свърши работа точилката за разточване, някои неща разточвам на порции Grinning Толкова коледно изглеждат! Heart Eyes А на такива къси и широки блузи изобщо не схващам каква им е идеята- на мен ми стоят като на клошарка Joy

# 550
Аз вчера си взех едно валяче за тесто - ама от Лидл - беше намалено .
Но в Пепко нещата са къде - къде по на изгодна цена .
Тези одеалца са ми такъв мерак . Но ще трябва да търся някой да ми купи

# 551
И аз ходих днес в Пепко в Русе. Доста е зареден. Ама сигурно утре ще го изкупят. Нищо особено не взех Wink

# 552
Много готини боксерки взех на мъжът ми,дали са ок като качество?Или като гащята са?

# 553
Заинтригува ме, Бобчита. Аз взех на ММ от коледните за майтап, ама са мега отвратителна материя. Не знам дали изобщо ще успея да го накарам да ги обуе.

# 554
А аз взех едни в колежански стил,много са хубави на външен вид,материята и тя май е ок,не обърнах внимание.

Общи условия

Активация на акаунт