Нашите second hand находки - тема 43

• 89 888
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, къде в София могат да се намерят чаршафи с ластик?

# 511
  • Велико Търново
Отдавна не съм писала, че доста подбирам и не всеки път излизам с находка, а и покрай пандемеята май ограничих ходенето.
Сега като сте на тема обувки да се похваля с два чифта от миналия ден, чисто нови и двата, 24лв общо Simple Smile

# 512
  • Пловдив
bubalesa, много са ти хубави маратонките.

# 513
Да, малко маневра трябва, за да се отвори линка. И при мене не стана с качването, явно форума не харесва връзката.
Скрит текст:
Якето е много хубаво, същия цвят ли е?
Да,същият цвят е.Признавам си,че нямах идея,че са  скъпички тази марка.Взех го,заради пуха на тази цена.Абсолютно запазено,без забележки.После вкъщи видях в нета,от любопитство.Сега след допълнителната информация на SilviPv,ще си отварям очите за дънки Freddy.

# 514
Някой беше писал, че Мания в Халите работи, но не е вярно! Поне миналата седмица не работеше

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:08 от Г-жа Рамацоти

# 515
Много хубави находки Simple Smile

# 516
  • София
В Мания Слатина редовно забелязвам дрехи от зала А, които не са били продадени през седмицата, с новото зареждане да си останат пак в зала А, но отново с високи цени. Не ги местят в зала Б. Това има ли го в другите мании, за мен е много дразнещо и некоректно. По 2-3 седмици се опитват да ги продават.

# 517
Пак добре, че от зала А в зала Б не ги местят. При нас Манията е на месечен ценоразпис и в края на месеца дрехите си остават за новото зареждане. Та така ги продават същите и за 1 лв, и за 30 лв...
Дори една клиентка им направи забележка, но никой не я отрази и постепенно спряхме да пазаруваме от тях.

# 518
Пак добре, че от зала А в зала Б не ги местят. При нас Манията е на месечен ценоразпис и в края на месеца дрехите си остават за новото зареждане. Та така ги продават същите и за 1 лв, и за 30 лв...
Дори една клиентка им направи забележка, но никой не я отрази и постепенно спряхме да пазаруваме от тях.
Същото забелязах и аз при нас
Едно детско яке вече 3 месеца се опитват да го продадат

# 519
  • София
Кои са актуалните топ магазини second hand в София?

# 520
Аз днес се завъртях най- после , че ми трябва риза за голямото дете.
От Скандинавия- 5 лв

Мания, зала А- 5 лв

# 521
Някой беше писал, че Мания в Халите работи, но не е вярно! Поне миналата седмица не работеше
Не знам за други,но аз съм писала и откакто отвориха моловете,си работи.Миналата седмица бях в неделя.Точно от там също имам впечатления за стоки,които отлежават.Две седмици подред видях червен панталон да чака някой да се излъже да го купи.Не може да се сбърка.Огромен номер,много демоде модел.Първо беше в зала А,после две седмици в зала Б.В маниите имат книги за похвали и оплаквания,явно там трябва да се пише.

# 522
Браво за маратонките,наистина супер находка!

# 523
Следващите ми находки, не са от втора употреба,а от една фейс група, но дефакто пак се явяват втора употреба

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 14:46 от Teddy Bear

# 524
При нас в Мания има също няколко неща, които забелязвам, че отлежават. Аз естествено ги попитах и ми казаха, че откакто е пандемията "дозареждали" и не махалии всичко. Начоследък е много ретро и зле, също и скъпо. Казаха,че това "на бройка" нямало да се връща вече. Само на кг щяло да е.

Общи условия

Активация на акаунт