Нашите second hand находки - тема 43

• 89 886
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Манията в халите работеше миналата неделя, но нищо не харесах.
Знаете ли има ли в някой голям магазин секция дрехи за бременни или са пръснати сред останалите дрехи. Например забелязах, че в манията и зиг заг дънките са при всички останали дънки.

# 526
Такива дрехи слагат и в секцията с дрехи големи размери

# 527
Аз много търсих такива дрехи за бременни. И в трите Мании, където ходих, бяха пръснати навсякъде. Добрата новина е, че имаше доста в зала Б, т.к. никой не ги намира хаха 😂

# 528
  • Пловдив
Аз по време на бременността взимах обикновени рокли, разкроени от бюста надолу...хем си имах качени 20кг отгоре от нормалното. Къси панталони си бях взела памучни от Ню Йоркър ХЛ размер, ластика поставях под корема, клинове по същия начин, дори едните дънки за бременни им подгъвах плата. Тениски носех на мъжа ми, че от Кауфланд бях взела една уж s размер, до финал ми беше широка, хем корема ми достигна до 106см., потници имах едни доста разтегливи и си ги носих...с две думи специално за бременни бях купила два чифта дънки за 9 месеца и колан за шофиране.
Бях си закупила шифонена риза и блуза за по джиджана визия от секцията за дрехи с големи размери.

# 529
Стига де, те пък и с просто око се виждат заради ластика. Доста търсени са, явно не е имало кой да ги грабне.

# 530
Да, със сигурност се виждат, а и за опитно око е като с хубавоте находки 😊
Просто за пръв път търся и се чудех има ли как да не изравям целия магазин 😂 особено за дънките има по няколко и то баш в моя номер примерно само едни, които не са уау. Но ще пооглеждам, че новите са по 80 лв 😩🙄 а и ще ги нося съвсем кратко. Лятото мисля да си карам с рокли. 🌄

# 531
Повечето, които откривах и имах, бяха НМ Мама за стотинки до 2-3 лв, все от зала Б. След това всичко раздадох, оставих си един чифт черни слим дънки и все още си ги нося като е по-хладно, екстра ми топлят на кръстчето. И най-вече са удобни, супер разтегливи и не ми ръби копче ... нахлузваш и пей сърце дори да преядеш, хаха.

# 532
В Зиг заг също са разпръснати навсякъде. Аз си бях взела 2 чифта дънки наистина за смешни пари и една спортна долница, която спуках от носене последния месец.
Иначе в Лидл периодично пускат на нормални цени, клиновете им ми бяха много удобни.

# 533
  • София/Севлиево
И аз съм в издирване на по-интересни дрехи за бременни.Имам едни дънки(другите явно съм ги изхвърлила) и туй то.Ама все малки намирам(в момента 40 номер на ХМ едва ми стават)...Със синът ми коремчето ми стигна около 120+ см.Сега съм в края на 6-та седмица,а все едно съм в 4-5 месец.На килограми не съм вдигнала,а пък пораснах...

# 534
  • София
Момичета, дайте идея къде в София мога да попадна битови находки. По-конкретно ме интересуват чаршафи с ластик, килимчета и подобни.

Навремето имаше такъв магазин на Възраждане, но къде има периодично добро зареждане на битови стоки в момента?

# 535
Мания на Димитър Петков има много битово
А за бременни-уайкики

# 536
  • София/Севлиево
Благодаря,Хепи.И аз мислех за Уайкики,явно ще се ходи до мола тия дни.
Чаршафи с ластик съм намирала в Дрехата на Коста Лулчев,но бе доста отдавна...

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 21:35 от Елислава

# 537
  • Пловдив
В Уйкики на мен лично не ми харсваха, някак демоде, материите не ми допадаха...

# 538
От вчера находките:
1. Клинче на Tom Tailor

2. Клин на Зара

3. Една блузка + една тениска

# 539
Брей, Мания се освежила. Вече е на пролетна вълна и е в пъти по- добре
Купих си тениски за мен. Децата днес нищо не намазаха. Ако не беше 39.99 лв/ кг сигурно щях да понапазарувам повече Wink
Календара на мания ( зора) Русе

Общи условия

Активация на акаунт