Нашите second hand находки - тема 43

• 89 827
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
При нас в мания напоследък има много големи дрехи

В коя Мания?

# 646
Мания Русе

# 647
Здравейте, да знаете случайно секънд хенд с дрехи за мотористи в София?

# 648
Виждала съм в двуетажния на Подуене, зад спирката на трамваите

# 649
Цените в Мания, Здравец Русе.

# 650
Мания ми се струва (защото съм снимала на софийски магазин), че са вдигнали цените, спрямо миналия месец:

# 651
Голяма скъпня!!
Днес взех тези за детето от Мания за 6 лв. Ако хавлията беше 8 лв , а не на -50% , сигурно нямаше да я взема.
Ама пусто..фен на Мики и Кучетата

# 652
И аз да се разпиша днес от Манията. Няколко неща за малката и една тениска за мен

# 653
  • София
Здравейте! Някой случайно да знае дали Касто маркет в София, Люлин до метростанцията дали работи?

# 654
Днес- 1.80 мания , зала б

# 655
  • София
Привет, дами! Аз съм нова в покупките от ВУ и бих се раздвала от няколко насоки Simple Smile
Има ли смисъл да се ходи в дни на зареждане? Кога е най-изгодно да се пазарува? Коя зала е по-евтината? Коя марка магазини препоръчвате за гр. София?
Предварително благодаря! Heart

# 656
  • Карлово
Ако търсиш нещо, например тениски, денят на зареждане е твоя ден, дори още с отварянето. Е, ще изтърпиш навалицата, то май вече ограничават хората, които влизат на един път. Иначе всичко новичко и по-актуално се изкупува от прекупувачите. Те просто взимат всичко, което им хване око, без значение от размера, цвета и т.н. и после избират и връщат нещата, които не ги кефят.

Ако просто искаш да си пробваш късмета и да си вземеш нещо, което ти харесва за без пари, не е нужно да рискуваш в търпаната и е добре в следващите дни да наминеш и на спокойствие да си вземеш находка.

Мене на зареждане ме интересуват само обувки.

На тенески не можах да случа, но си взех някои летни потничета за стотинки:

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 13:47 от ДамаТрефа

# 657
  • Stuck in a moment
Днес минах през Хумана и взех къси дънкови панталонки за детето, за мен рокля и дънки. Ето панталонките. Иначе носих тази блузка, която също ми е находка.

# 658
  • София
Привет, дами! Аз съм нова в покупките от ВУ и бих се раздвала от няколко насоки Simple Smile
Има ли смисъл да се ходи в дни на зареждане? Кога е най-изгодно да се пазарува? Коя зала е по-евтината? Коя марка магазини препоръчвате за гр. София?
Предварително благодаря! Heart

Според мен, много зависи какво търсиш. Ако са тениски и рокли за лятото например, пак ще излязат изгодно и в деня на зареждане. Но ако търсиш нещо дънково.... първия ден е лош избор! Simple Smile

# 659
  • София
Здравейте. Някой да има информация за магазина за ВУ до пазара на Красно село,който е в дългия блок от страната към сладкарницата и до магазина за маслини? Надявам се да сте се ориентирали за местоположението Simple Smile Как са цените и кога имат зареждане? Просто го мернах,но към момента нямам възможност да проверя на място .

Общи условия

Активация на акаунт