Нашите second hand находки - тема 43

• 90 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
мерси момичета, пожелавам ви и на вас супер находки Gift

# 106
  • София
Жилетка от сайта на Мания

# 107
  • София
Някой има ли информация кога ще отвори магазин Фрея, в ж.к. Младост 1 гр. София?

# 108
Някой има ли информация кога ще отвори магазин Фрея, в ж.к. Младост 1 гр. София?

По спомен от неделя (имах път към магазина) на 14.11

# 109
Да покажа неща, които взех отдавна ама не бях снимала
Едно яке/ жилетка за 7 лв
Скрит текст:
Не знам как да го изпера, че ръкавите са кожени..май на химическо?
И едни дрехи за момчетата като пораснат Wink
Всичко 10 лв
Скрит текст:

# 110
А къде в Младост ще е новия магазин?

# 111
ул. Методи Андонов 74 ..точно, където беше Humana 🙂

# 112
  • София/Севлиево
Т.е.в сградата на ДМ,нали?Че там малко не мога да се ориентирам...

# 113
Т.е.в сградата на ДМ,нали?Че там малко не мога да се ориентирам...

Точно - където се пада изхода на ДМ, точно до него е входа на другата част от търговския център Simple Smile

# 114
  • София
Здравейте, къде в/около центъра на София бихте препоръчали да отида да поровя малко утре преди обяд? Никога не съм запомнял графика с цените и зарежданията, обикновено ходя, когато имам време. Най- богато на втори ми се струва около халите и женския, макар че в Мания и тази голямата на Княз Борис ( на 2 етажа която е) почти нищо не намирам последните пъти и се ровя в по- малките. Тук повечето, които споменавате ги чувам за пръв път и ще се радвам да споделите къде си струва човек да отиде. Ако не е около центъра се разходя уикенда вероятно. Имам неналежаща нужда от разни неща за есента/ зимата, а отдавна не съм ровил по секънд хенд магазините и мислех да видя какво мога да намеря из тях.

Благодаря

# 115
Аз бих разгледала какво има в двата Шик Шик-а при чешмите на Халите. Единият е заредил в понеделник, другият във вторник. Днес зарежда този на Мария Луиза към Лъвов мост. Зависи дали търсиш по-ново зареждане.

# 116
  • София
Аз бих разгледала какво има в двата Шик Шик-а при чешмите на Халите. Единият е заредил в понеделник, другият във вторник. Днес зарежда този на Мария Луиза към Лъвов мост. Зависи дали търсиш по-ново зареждане.

Много благодаря. Никога не съм ходил в тези Шик- шик, а често ги виждам. Не търся ново зареждане, рови ми се ей така, пък дано намеря нещо. Едва ли тук някой гледа много по мъжките дрехи, но е достатъчно да е добър самият магазин, по- малките размери често остават.

# 117
Гледаме, гледаме! И мъжките и детските.

# 118
  • София
Гледаме, гледаме! И мъжките и детските.

Хаха, чудесно. Обиколих днес набързо, но големи парцалки имаше, а цената не беше особено ниска. Само едно нещо си харесах, но беше огромно. Оглеждам се за някакви шлифери/ тренч ( или както там се казва)/ палта. Вероятно трябва да отида на зареждането, тъй като се търсят в този сезон и сигурно се купуват бързо. Simple Smile Лошото е, че повечето от тези дрехи са супер разбъркани и не мога да се ориентирам мъжко или женско гледам понякога Grinning .

# 119
  • София/Севлиево
И аз дълго време си търсих тренч.Накрая като не си харесах нищо си поръчах от Амазон и още го чакам(повече от месец),ама го исках розов,с качулка и да не е съвсем тънък.И не много скъп(не знам 8 паунда за нов ми се стори добра цена,с доставката стават 15,дано си заслужава).Иначе имам нови находки от моите момичета от ФБ.Тези дни ще снимам и кача.

Общи условия

Активация на акаунт