Нашите second hand находки - тема 43

• 90 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм най- доволна от премиума на мПулс. Толкова нови маркови неща съм си купувала от там. Влизам там само заради премиум нещата им, не ровя из останалата част. Последно имам ново тънко яке на The north face, само за 26лв.

# 241
Аз пък такива пари във втора употреба не оставям.
За. Мен , хуманата имат хубави запазени дрехи

# 242
Вчера и аз ходих до Мания, защото трябваше да си донаправя точките за ваучер, иначе точките се анулират в края на годината, а ваучерът е 10 лв. Взех си блузи, но беше много труден избор и повече не мисля да ходя до края на годината. Напоследък дрехите са доста захабени, деформирани и както каза Пикок - мърляви (посещавам 4 магазина от тази верига) Confused
Минах и през Хумана, бяха всичко на 50%, но тези, които си харесах ми излизаха като да си купя нови и се отказах.

# 243
Аз Хумана най- я харесвам като е на фиксирани цени. И то като станат по 4-6 лв нещата. Иначе- скъпня. Особено както купувам от макси модата ( защото за тях човек 44.размее е макси размер) , то там цените са касапница

# 244
Аз оставям такива пари за нещо, което като ново е към 300лв, без да се замисля. Нося ги с години после.

# 245
  • София
А ново - на какви пари купувате, като казвате че са скъпи във ВУ, защото има ново и ново (като марки) - един елек в планинарските магазини е 100лв (народна марка - Мило), за по-марковите не съм ги гледал. В Пулса взех един Мамут за 20лв, нов почти... в премиум на Ден 1, но не беше това което търся баш (няма избор). В манията на "ден 1" - 20 елека но нищо не харесах, а цените са им по-солени.

# 246
Starrydream, ти може би търсиш маркови дрехи, но за мен това е без значение. Купувам нови и запазени дрехи, които ми стоят добре - това е единственото условие за покупка. Предпочитам да ги сменям често, отколкото да са маркови. Откакто се наложи да си сменя изцяло гардероба заради рязко напълняване и заминаха костюми и обувки за по над 500 лв (маркови от фирмени магазини), повече такива пари за дрехи не давам Simple Smile

# 247
На ново нищо не купувам, далеч са ми от възможностите хубавите марки. Цаката е да ходиш често по новите зареждания и да се надяваш на нещо твой размер.
Трябва доста късмет, тези планинските особено често са в някакви гадни цветове, аз изкарах голям късмет с това, и си го нося с мерак Simple Smile

# 248
От марки не разбирам аз. Но и детето има якета на тази марка за без пари (под 10 лв)

# 249
Аз пък само скъпи марки купувам, защото знам че са качествени, а и гъдел си е да намеря нещо, което струва 300лв, за 15лв, нали?

# 250
Вероятно. Но шанса да намериш каквото търсиш, запазено, изгодно и твоя размер...не е много голяма
Аз ходя ей така. Без да търся. Така си намирам някакви неща. Но определено не мога да кажа- отивам за яке, и хоп, да се появи хуабви яке мой размер каквото искам. Simple Smile
Купувам като попадна на нещо готино. Обикновено гледам състояние и материя и модел. Вярно е, че материя и модел обикновено да хубави при скъпи марки. Но не купувам с компромис само заради марката. Взимала съм няколко пъти, ми после не се носи. Излишно дадени пари.

# 251
Но шанса да намериш каквото търсиш, запазено, изгодно и твоя размер...не е много голяма
Е, точно затова е интересно! Една приятелка с право нарича тази магазини Бутици

# 252
  • Sofia
И аз така съм ги кръстила 😁

# 253
Днес ходих до мания ,купих си едни пердета и за децата две блузи .не можах да си направя точките за ваучер Joy
Купувам си нещо ако е запазено и за малко пари ,но съм вземала и яке за 30 лв .
Повече от 5 /6 лв за блуза не давам има нови за толкова .за мен е разтоварващо да си ровя

# 254
  • София
Кога си струва да се ходи в Хумана? Никога не съм ходил, защото не ми е удобно като локация, но ме заинтригувахте. Не ми се дават по 30-40 лв за ВУ дрехи, но ако е яке на The North Face в безупречно състояние- бих. Grinning Аз обикновено гледам материите, после марката. Взимал съм си неща без да потърся марката на място, защото съм бързал и после се оказва доста прилична като я проверя, въпреки че етикетите понякога изглеждат прекалено скучни.  H&M и подобни изключително рядко си купувам, за повечето им дрехи и 5 лв не бих дал... Има дооооста по- качествени неща, а цената на кг е една и съща Simple Smile . Гледам на първо място дали ми харесва и каква е материята, после марката, има ли някакви дефекти и петна, след това пробвам. Имам вече някои марки, които съм си взимал основно от ВУ и си знам, че са с хубави кройки и кой размер да търся. Последно си намерих страхотни дънки на Дизел, не мисля, че са носени изобщо, за 12 лв. Както и едни на Томи Хилфигър за 3 лв.

Общи условия

Активация на акаунт