Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
luckystar, много благодаря за линка, веднага го отнесох, явно си ме е чакал...Уважавам сайта, ако не се лъжа офиса им е в Редута, заден двор, минава се през паркинг. Някой скоро беше писал за друг сайт със същия адрес.
Преди години и аз така четейки в парфюмната тема се зарибих и това ми е един от първите парфюми, които купих, зарибена от парфюмните феи. Тогава поръчвах от Фрагрансдирект, Фийлюник...Л'инстант ходих да го душа и помня, че много рових за информация, но като ги подуших ЕДП и ЕДТ, веднага си избрах ЕДТ, сега не съм разглеждала пирамидите да си припомня, но си знам от тогава, че за мен ЕДТ е моя парфюм. Меджика го мъчих да го харесам и се чудих да стрелям на сляпо почти, защото помня, че беше хубав, но ще си остана с Л'инстант ЕДТ.
Днес напръсках Ангел и Демон на Живанши- Тайната (Le secret)- припомних си защо го исках пак- изпръсках мини бутилче и го намерих отново от парфюмна фея (благодаря й) и сега му се радвам. Рядко го ползвам, но всеки път е прекрасен, траен и толкова свеж и жив. Усеща се леко кисела жилка като в Аметиста на Лалик. Но тук тя преминава в нещо плътно и в същото време не тежи и е свежо, за разлика от Аметист, в който не усещам развитие и промяна в някаква посока.

# 166
Благодаря за отговора! Ще ги разгледам и тествам, ако имам възможност. Отворен съм и за още предложения.

За мен абсолютните фаворити сред мъжките парфюми са тези:

От Dior - Sauvage 
и от Yves Saint Laurent - Y

Поне аз това подарявам на мъжете си. Simple Smile

# 167
  • София
Глас за Dior - Sauvage. Много е свеж и див Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Montale intense cafe по-скоро мъжки или дамски го намирате?

# 169
  • София
Силно страстен и.. Дамски. Тъмни сластни рози и кафе! Много ми е любим! 😍

# 170
Montale intense cafe по-скоро мъжки или дамски го намирате?
Носят го и мъже и жени, но повече мъже.  Типичен унисекс е.

# 171
  • София
Не си представям мъж с Интенз Кафе. Около мен пищни мацки го носят само.

# 172
Аз нося Интенз кафе , локумени рози ми е! Това е единственият ми с роза парфюм иначе не я понасям. ММ много го харесва но в/у мен, казва че е дамски и не би го носил.

# 173
  • София
Вчера за първи ден носих Girl of now forever, имам 10 мл мини от Парфимо. Като го получих, пръснах на свивката на ръката и ми се стори прекрасен есенен аромат, и вчера най-нахално без повече проби си го сложих. Но за съжаление за моя нос  сериозно си носи вайба на ЛВЕБ, а аз не мога да живея в една стая с този аромат. За късмет трайността му е доста забележителна.....и нямах търпение да се прибера, изкъпя и преоблека. Май ще се разделяме...

Иначе в събота разносих Номад ЕДП, който пък е мноооого мой аромат Yellow Heart. Носи ми вайба на Шанел, мисля че се коментираше преди. Според мен е целогодишен парфюм, или поне аз бих го носила и в топло и студено.

Днес съм с Arabian`s Secret - Amber Blue Purple Heart. Т.к съм адски запленена от другия аромат, който взех на марката - Eclat Diamant и нося по-често, на Amber Blue не съм отдала заслуженото. А той заслужава Simple Smile И двата аромата са мнооооого секси, но АБ не е така нахален, и седи по-близо до кожата от Диаманта. Който пък се разпръсква съвсем нахално и те кара да не спираш да мислиш за него. АБ е топъл, сладък, но не горчив или остър, и има нещо "лилаво" в аромата JoyGrinning, ако ме разбирате.

# 174
Някой може ли да каже нещо за Casablanca на Swiss Arabian, виждам, че е много възхваляван.
Обичам гурмета, но ууда не ми понася.

# 175
Аз съм разочарована от Arabian`s Secret - Amber Blue, той е неуспешно копие на Ерба Пюра. Поредното, а аз очаквах нещо прекрасно. Много траен е.
За съжаление пробвах и едно Нероли от новите, копие на Нероли Портофино Том Форд, имат и копие на Табако ванил. И те са все повече ориентирани явно към копиране на известни аромати.
Харесвам Черешата и ще я купя, харесва ми отдавна и Хабиби, но засега пасувам. Ще си нося Уляна, той е прекрасен.

# 176
  • София
densi не го харесваш като аромат АБ, или не е добро копие? Т.к в сайта пирамидата е доста обрана, според теб има ли нещо друго, пропуснато? Аз имам мусково усещане + нещо сладко...

# 177
densi не го харесваш като аромат АБ, или не е добро копие? Т.к в сайта пирамидата е доста обрана, според теб има ли нещо друго, пропуснато? Аз имам мусково усещане + нещо сладко...
А харесвам го като аромат, имам и нося Ерба Пюра, но ми писва от копия. Всичко напоследък е копие, клонинг, взето, асоциирано, доближаващо се и т.н. да Ерба Пюра или Бакара вк. ги има изобилно и при Тициана Теренци.
Познаваш ли Ерба Пюра? Ако този аромат ти харесва много и го носиш с удовобствие, трябва задължително да я пробваш. Тя ще те погуби обаче и ще я сънуваш.

# 178
  • София
Познаваш ли Ерба Пюра? Ако този аромат ти харесва много и го носиш с удовобствие, трябва задължително да я пробваш. Тя ще те погуби обаче и ще я сънуваш.
С това описание директно ми събуди любопитството + като видях цената съм благодарна, че не съм тествала Grinning.

# 179
Някой има ли отзиви за Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom? Никъде не откривам мнения.

Общи условия

Активация на акаунт