Модни консултации - 48

• 44 639
  • 789
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде там
Какво мислите за свободните панталони от еко кожа.
Гледах такива в зара, гледам има в някои магазини в кафяво ето нещо подобно.

# 46
Имам такъв в черно и го скъсвам от носене. Втален горе, торбест надолу с ластик на глезените. Супер е. Нагоре - нещо вталено за контраст.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:55 от HappyRSmile

# 47
Не харесвам нищо от изкуствена кожа. Не съм виждала на живо нито една дреха, която да не изглежда евтина.

# 48
Аз пак да досадя с моите кожени якета. Поръчах онова на Allsaints. Пуснаха 20% намаление на всичко и нямаше как да откажа.
Чудя се, дали направо да не ти честитя за якето.

Ще чакам отзиви.

# 49
За черното яке на Нели бих сложила някакви спортни боти. Има във всякакви цветове.
Скрит текст:

Благодаря ,OnDiNe_ 😋и аз си мисля същото ,значи търся спортни боти 🤔

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 15:25 от bubanka

# 50
Скрит текст:
Имам такъв в черно и го скъсвам от носене. Втален горе, торбест надолу с ластик на глезените. Супер е. Нагоре - нещо вталено за контраст.

И аз миналата година си взех един такъв от манго, много ми харесва, нося си го с удоволствие. И по-тесни имам с копче, но те са по-скоро като нещо промазано, не съвсем като кожа, и тях много си ги харесвам /с пуловер или с дълга риза си ги нося обикновено/

# 51
Скрит текст:
Аз пак да досадя с моите кожени якета. Поръчах онова на Allsaints. Пуснаха 20% намаление на всичко и нямаше как да откажа.
Ще чакам отзиви.
Направо можеш да честитиш Satisfied
Вчера го поръчах, преди малко пристигна.

Кожата е страхотна - мека, с фина структура и кадифено усещане на пипане. Матирана, но с един лек сатенен блясък. Малко е поомачкано все още, но няма неприятни сериозни прегъвания. Прехлупващите се части на яката могат да се закопчеят за тялото. Коланът с катарамата е сравнително къс и не се мята прекалено насам-натам, каквито забележки имаше и по разни ревюта които четох/гледах.
Взех 8-ца (ЕU 36). В тялото е късо, но не прекалено. Ръкавите ми стигат точно до китките. В раменете ми е точно, една идея тесновато. Казват, че якетата им се потпускат с времето. Мога да го нося с нормален кашмирен пуловер (не от най-дебелите), така че е точно това което исках. В талията не е тясно и спокойно го закопчавам.

С две думи, много съм доволна на първо четене. Ще видим с времето как ще е, но вече обмислям нова покупка... е хайде за рожденния ден който не е прекалено далече Trollface.
Скрит текст:

# 52
Ще скъсам от носене за поредна година, класическия ми жълт Тимбърленд. Но реално не виждам тази обувка как може да се скъса реално някога Grinning
Старото, което ще скъсам от носене са тъмно зелените ми Dr. Martens ...
Ха, благодаря, че ми напомнихте да извадя моите стари тъмнозелени Тимбърлендки Simple Smile Голяма любов от пръв поглед имам с тези патъци и наистина не им се вижда края!

Вчера го поръчах, преди малко пристигна.
Хайде и от мен честито! Със здраве да си го носиш!

А при мен 10+ дни след поръчка(!?!?!) пристигна едно, което поръчах само заради драматично намалената му цена и безплатното връщане, но учудващо ми допадна и ще си го задържа. Много семпло, спортно, лежерно. На снимка не изглежда и наполовина толкова добре, но определено си научих урока да не се предоверявам на снимки - нито в положителна, нито в отрицателна посока.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 16:50 от Agent Provocateur

# 53

Аз намерих палто, подобно на това, което искам. На това единствено му липсва дължина - до коляното е, а аз искам по-дълго - педя над глезените примерно. Или жилетка в същия цвят и модел, за ей това време.

Някой да е виждал?
Имам подобно,вталено ,педя над глезена(разликата е ,че моето е черно с едноредно закопчаване),модел от преди 2-3 години на Jianni Rodini. Фирмата е гръцка ,а дрехите им са класически предимно,много качествени ,без да са безбожно скъпи.

# 54
Хайде и от мен честито! Със здраве да си го носиш!

А при мен 10 дни след поръчка(!?!?!) пристигна едно, което поръчах само заради драматично намалената му цена и безплатното връщане, но учудващо ми допадна и ще си го задържа.

Марка, цена? Хубаво е, съвсем обрано. Имам подобно ама ми е малко широко, а е вталено. ТАка си стои в гардероба, не знам какво да го правя...
Благодаря! Следващото което бих искала е някакво по-цветно - примерно тъмно бордо/ oxblood или много тъмно синьо.  За сега ще се кротна и само ще си гледам.

# 55
  • София
Миоки, супер е якето!

Аз съм в търсене на по-дълго вълнено сако. И май ми се носи нещо по-пъстро, че имам сиво. Карирано може би.

# 56
Да споделя малко безумни снимки от сайта на Зара. Там по принцип са зле снимките и позите, но тези са една идея по-забавни. За реклама не зная, но усмивки предизвикаха:

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:09 от HappyRSmile

# 57
  • в Кошера
Скрит текст:
Ще чакам отзиви.

Ми, хайде, Честито! Stuck Out Tongue Winking Eye

И както изобщо нямам нужда от още едно кожено яке... мернах без да искам "Якето 2020". Ами, не знам, може и да се предам (след проба!).
На пръв поглед странен детайл от крок в кафяво, но изглежда чудесно оффлайн. Особено върху лежерна флорална есенна рокля с кафеникави акценти...Yellow Heart

# 58
Много по-хубаво е на живо Миоки, носи си го с кеф!

# 59
Миоки, ами честито, наистина на твоята снимка си личи качеството. Само от любопитство ще попитам кожата агнешка ли е или телешка? Струва ми се, че съм гледала, че правят и от двата вида.

Агентче, ами супер си е якето, честито и на теб! Имам една подобна рокерия от агнешки набук, така тежи това чудо, мит е, че агнешките не тежат, всичко зависи от дебелината на кожата, само в студ го нося, но пък си го харесвам. / И късмет с намаленията! Kissing Smiling Eyes /

Със здраве и кеф да си ги носите Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт