Модни консултации - 48

• 44 751
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
Така да. Обаче много жени като видят "марка" и веднага скачат като мухи на мед, въпреки че може да се намери нещо по-готино и от "не-марка".

# 481
Обикновено марката означава качество. Иначе съм купувала от разни магазини, които шият. Ама кройката явно не ок, не са ми удобни, мачкат се, не стоят добре. Докато на някои марки просто заспиват. От ризъвд наистина са еднодневки. Имам пола и други неща, които се съсипаха от по 2,3 пранета. Стават на бабунки, разни такива екстри. Имам и добри попадения от там, примерно яке-перелина, но беше около 160 лв някъде. А и съм го носила 2 месеца като бременна.

# 482
  • Велико Търново
Vikute, не съм особено съгласна в една част от поста ти, но не ми е в стила да споря.
Това е снимка на роклята от ревюто:
Скрит текст:
А това е моята снимка с роклята
Скрит текст:

Взех я преди да експедират колекцията и се шегувах, че ако нещо се "прецака" ще им я върна.
Съгласна съм, обаче, че не може да има пет мострени бройки, същото важи и за парфюмите тип "тестер". От чантите Фурла съм сравнително доволна, но от последния портфейл от марката не.

# 483
Siska79, роклята е уникална и ти стои супер.

# 484
Сиска, прекрасна рокля, а ти още повече!!! ❤❤❤😍😍😍

# 485
  • Велико Търново
Благодаря, момичета!Роклята е коприна, 2 часа я скъсяваха и ми "прибираха" деколтето, че аз нямам бюст, а и нямах такава свежест на манекенката, че да я нося така.
И палтото на Баленсиага, което споменах е в такова зелено, но трябва да отида тази седмица да видя как ще ми стои на мен.

# 486
Много ми харесва как ти стои. Моделът не е за пищна дама, а точно за фигура като твоята.

Това е моя любима рокля, която имам.
Скрит текст:

# 487
  • Бургас
Супер е роклята.

# 488
Винаги съм харесала такъв тип рокли, именно заради малки гърди, не съм се осмелявала дори да пробвам. При теб изглежда супер.

# 489
  • Велико Търново
Неви, това беше за бала на кмета на града, иначе и аз нямаше да купя подобна рокля, нито да търся.След това съм я обличала на една сватба и сега седи в найлона в гардероба.Едва ли трети път ще я облека, но пък не ми се и разделя с нея.

# 490
Ааа, Сиска, не така! Тази рокля ти е убиец! Имаш да я носиш... 😎

# 491
  • Велико Търново
Права си, пари за друга няма да има..
С колежанката, която имам:cold_sweat:

# 492
Сиска, невероятна рокля и много ти отива. Поздравления!

# 493
Прекрасна си, отива ти, носи я! Стилът и не е супер строго официален, извеждай я и на по-стандартни места и събития!

# 494
Права си, пари за друга няма да има..
С колежанката, която имам:cold_sweat:
ш
Хаха, рядко изказвам възхищения във форума,  но тук ме спечели! Щерката да си гледа работата. 😜

Общи условия

Активация на акаунт