Модни консултации - 48

• 44 701
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, някой виждал ли е на живо тези боти от HM или пък ако ги има, да сподели добре ли са на живо?

# 706
И аз съм за 1, или 2. 3 не са моите цветове, а марката я намразих покрай многото ментаци. Но си признавам, че никога не съм обувала нищо тяхно, а съм чувала, че са адски удобни.

# 707
  • в Кошера
Аз отново ще досаждам на тема кубинки..и пак относно марката  Dr.Martens!Та..навила съм се да си купя ,но виждам ,че са само с връзки-няма цип и...обуване и събуване явно ще е много бавна и сложна работа.Така ли е наистина-всеки път отхлабваш и стягаш връзки ли?Тези от вас ,които имат,моля споделете отговарят ли си номерата?

Имат модели със страничен цип, но са малко. Разгледай.
По-удобно е, факт, но предпочитам без.
Имам сандали, обувки и кубинки на марката. Отговарят си номерата. Peace
Обмислям да си взема и едни по-груби платформи (веднага в главата ми изплува Ирина Шейк Smiley).
Скрит текст:

Искрица, 574-ките. Peace
Белите са скучни, а от Еър макс 90 имам обриви вече. Astonished

# 708
Tuali, супер много ми харесва комбинацията с чантичката. Със здраве да си ги носиш. Зай, роклята е готина, грабвай Simple Smile

# 709
  • София
Здравейте ,виждали ли сте някъде - търся ботуш , без значение дали е на ток ,платформа или без-  който да е по крака ,даже може да е тип чорап , изчистен черен.
Всичко което пробвам тази година ми е ужасно широко.

# 710
# 711
  • Пловдив
Здравейте, някой виждал ли е на живо тези боти от HM или пък ако ги има, да сподели добре ли са на живо?

Заповядай:
Скрит текст:
Бях близо до магазина и ги снимах...

# 712
Здравейте, дами! Макар и рядко да се включвам, не пропускам да изчета всичко, което споделяте ♥ Много ми харесват съветите и тона в темата и отново искам малко мнения за една моя хрумка Stuck Out Tongue Напоследък в главата ми се е забило, че искам рокля до коляното от копринено кадифе ♥ Такъв модел, само малко по - дълъг и в изимрудено зелено ♥ Та, какво ще кажете? Дали ще прилича все едно съм се завила с пердето на баба от миналия век Grinning Много ми хареса модела, но пък не го намирам в зелено или ако го намеря е с камъчета, дантели, което, меко казано, не ми харесва...Ще се радвам освен мнение, да ме насочите и към сайт, където има такива рокли и ако може да не е чуждестранен, че съм скарана с тях Stuck Out Tongue

# 713
  • София
Здравейте ,виждали ли сте някъде - търся ботуш , без значение дали е на ток ,платформа или без-  който да е по крака ,даже може да е тип чорап , изчистен черен.
Всичко което пробвам тази година ми е ужасно широко.

Имам същия проблем. Изключително трудно си намирам боти и ботуши по крака, защото всичко ми е широко. Тези като чорап, лично на мен не ми харесват. Погледни моделите в магазина на Diverso на Солунска. Миналата година си купих от там изчистен, елегантен модел кожен ботуш с цип и с нисък ток. Толкова бях щастлива, че ми става, че после отидох и си взех същите в друг цвят. Имаше няколко модела, които ми бяха по крака.

# 714
Мацки, как виждате тези обувки и с какво бихте ги съчетали най - удачно? Мисълта е, дали бихте ги носили с рокля?

# 715
  • София
На мен не ми харесват никак. Ако ги съчетавам с нещо, би могло с бой френд дънки и овер сайз пуловер.

Или с къса дънкова пола, шарен плътен чорапогашник и дълга жилетка.

# 716
Не са мой тип, но изглеждат качествени и удобни. Виждам ги с дънки. С рокля трудно. Може би с карирана шотландска пола.

# 717
Малко подметките на тези обувки са никакви - нито яко дебели, нито нормални и тези "престилчени ресни" не ми харесват. 
С поли ирокли не, освен ако не си ученичка.

# 718
Аз именно като част от някаква колежанска униформа си ги представям.

# 719
Много харесвам flatform brogues. Имам подобни на Marks&Spencer.
Скрит текст:
Нося ги основно с панталони - paperbag (но е съвсем дискретно paperbag) с висока талия и с панталон тип цигара. С поли не се възприемам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт