Модни консултации - 48

• 44 684
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
Дамиии..тук негласно ме бутате към още покупки... 😃 имам значително по-малко от вас.

# 736
Дами, малко оффтопик, но ...
Само мен ли ме е ударила една сериозна шопинг вълна .. като си сметнах какво съм похарчила последните месеци за нови дрехи и обувки ми стана лошо.. 😃
От една страна мога да си позволя още, но от друга се чудя защо ме удари такова консуматорство..
В този ред на мисли - колко чифта обувки имате за този (есенно-зимен) сезон?
И аз съм така и трябва да спра, защото реално нямам нужда. Dizzy Face Предполагам, че причината при мен е, че разчистих много голяма част от гарероба си съвсем наскоро.
Между другото е до някъде и заради скука, просто в това ковид положение няма какво много да прави човек. В интерес на истината връщам поне половината от поръчките.
За сезона имам 7 чифта, ако не броим кецовете, които също мога да нося през повечето време и са двойно повече.

# 737
Дами, малко оффтопик, но ...
Само мен ли ме е ударила една сериозна шопинг вълна .. като си сметнах какво съм похарчила последните месеци за нови дрехи и обувки ми стана лошо.. 😃
От една страна мога да си позволя още, но от друга се чудя защо ме удари такова консуматорство..

+1

А обувки...повече, отколкото са ми нужни, със сигурност 🙊🙈🙉

# 738
Не знам за този сезон колко са точно, но общо са над 40 чифта, като преди месец подарих и изхвърлих около 15 чифта може би. При мен е болестно състояние и го осъзнавам отлично.

# 739
  • София
Аз също съм като луд с картечница напоследък. В сряда си взех един кашон от answear, и един от about you, ама съм оставила за уикенда да меря и преценявам кое да остане, кое да си ходи , защото от последната ми поръчка от HM 12 атрикула си оставих само 2 рокли и една дрешка за кучето Joy
Между другото в някои от тия кашони има чизми, каквито обясних, че ми трябват.Joy
С онлайн пазауването и лесното връщане се преродих, поне всичко, което си оставям знам, че ще нося, докато преди в момент на лудост купувах нещо, вкъщи прибирам и след месец-два се чудя защо съм  взела, а срока за връщане отдавна е минал. А така вкъщи на спокойствие преценявам, виждам мога ли да съчетая с наличностите и така.

# 740
Дамиии..тук негласно ме бутате към още покупки... 😃 имам значително по-малко от вас.
Абсолютно не ти трябват такива количества!

Майсторлъкът е да имаш 3-4-5 качествени чифта съобразени с личния ти стил и гардеробни наличности и да си ги носиш реално, а след 1-2 год да си купиш ново/модерно/актуално. А не само да ги прехвърляш от един гардероб в друг...
Имам обувки обувани по 2 пъти за 5 год... което не ме прави нито по-щастлива, нито по-богата.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:37 от Agent Provocateur

# 741
  • в Кошера
Не знам за този сезон колко са точно, но общо са над 40 чифта, като преди месец подарих и изхвърлих около 15 чифта може би. При мен е болестно състояние и го осъзнавам отлично.

Всеки с болестта си.
Моята е в други две области.
Опитвам се да си слагам спирачки, да броя до 10 преди да забърша поредният "трябва-ми-на-живот-и-смърт" артикул... Е, не ми се получава особено. Rolling Eyes

Ежедневните ми обувки за сезона:
* кецове, кожа - 6 чифта;
* обувки - лоуфъри 2, оксфордки 3;
* боти - челси 2, байкър 2, кубинки 2, чизми 1, UGG - 3, Тимбърки - 2.

Отделно някакви изгъзици за вечерни воаяжи, слагани по 1-2 пъти макс. Laughing

# 742
Момичета,оригинални ли са според вас обувките,които предлагат answear,obuvki.bg,glami и т.н?Обувките!,които съм избрала са скъпи ,колкото в официалния сайт на марката?Да се доверя ли на такива сайтове?

# 743
  • София
answear, obuvki.bg - да.
glami - пренасочва към различни сайтове

# 744
Благодаря ти,Etoile!

# 745
Абсолютно не ти трябват такива количества!
Майсторлъкът е да имаш 3-4-5 качествени чифта съобразени с личния ти стил и гардеробни наличност и да си ги носиш реално, а след 1-2 год да си купиш ново/модерно/актуално. А не само да ги прехвърляш от един гардероб в друг...
Имам обувки обувани по 2 пъти за 5 год... което не ме прави нито по-щастлива, нито по-богата.

Имам едни сандали от вече миналото лято които не съм обула нито веднъж, чисто нови ги прибрах. И още 1-2 чифта, обувани 2-3 пъти 🙉🙈🙊. Точно вчера си прибрах всички летни обувки и извадих есенните и зимните и направих разбора. И сигурна съм, че пак ще има такива, на които няма да им дойде ред. Не е хубаво това...  Отделно една торба с обувки за ремонт на токчетата, тях кога ще ги огрее, не знам. Но и не искам да се разделям с тях, защото са ми "любими" 🤣
Колко по-лесен и евтин щеше да е животът да не живеем на географска ширина с 4 сезона... 😂

# 746
  • София
Последните 2 години хич не нося ботуши. Нещо спряха да ми харесват. Имам чизми, стандартни тип "езда", и едни на ток. Обувани да броени пъти, и тази зима пак не ми се носят 🙄. Освен това в офиса ми е топло с ботуши.

До скоро мислех, че вече няма фирми държащи на строгия офис дрес код. Преди години имахме случай, колежка моя, млада, красива, страхотна физика, но си пада по малко по-лелченски /за мен/ тип дрехи. Та отива тя на среща в голяма международна фирма, смятайки че това е подходящото облекло, облечена меееееега официално, та чак странно /за мен/ Оказва се че всички там са по маратонки, заради международния ден на маратонката 😁. До ден днешен има коментари от тяхна страна 🙄.

# 747
  • Пловдив
Всичките ми налични обувки са над 100 чифта. И въпреки, че се заричам, че няма да купувам повече, всеки сезон добавям по някой отгоре.

# 748
Всичките ми налични обувки са над 100 чифта. И въпреки, че се заричам, че няма да купувам повече, всеки сезон добавям по някой отгоре.
Спокойно, не си сама Head Band

# 749
100?! Ужас Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт